2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Én teljesen odavagyok a főzésért, szerintem jobb szakács mint egy kismama, nincs is:)))
Olyan nagyon tudok kívánni valami fincsi főtt kaját, hogy bárminek képes vagyok nekiállni:)
A frankfurti leves már kész, és mindjárt a rizseshusi is, küldjek? :)
Lehet hogy még sütök egy kis almáspitét is.....
Nem tudom, csak odafigyeltunk. Lehet nem is voltunk addig egyutt???:-)))de..............
Ne félj, a kisfiad épen egészségesen fog megszuletni.
az elso terhességemnél mi sem voltunk egyutt, mivel véreztem. na, az nagyon hosszu 5 honap volt. még amikor aztán már lehetett is volna valami, a férjem annyira félt, hogy igy semmi sem volt. de most jol vagyok:-))))a hormonok meg csak ugy dolgoznak
ebéd kész nálunk is, de ugy csodálak titeket, nekem annyira nincs kedvem mostanában fozni, de muszáj, ez van.
4 tojás,30dgk liszt, 4 dl tej, 10dkg cukor,2 van cukor,1ek vaj,reszelt citromhéjj,mazsi a sütéshez olaj.
A tojássárgáját a vajjal, a cukor felével kikevered,bele a liszt,tejcsi,és a többi lom.A tojásfehérjéből a maradék cukorral kemény habot verünk, és belekell forgatni a sűrű palacsintatészta szerű masszába.Én olajozott teflonban sütöm adagonként a gázon.De van aki az egészet egyszerre tepsibe önti és a sütőben kavargatja.
Mi szedres meggylekvárral ettük. :))
Nem nem csalok. Azt hiszem ez tipikus esete annak, amikor elfogadjuk a Párunk döntését és tiszteletben tartjuk.
Császármorzsa ide is jöhet. Nem írnád le a receptet?
Vizike, császármorzsit most nem kérek. De drága vagy.
Lányok , ismeritek Hajdúsámson specialitását, a rakott kekszet? Az ottani suliban tanítok, illetve tanítottam, és minden hónap fénypontja, amikor ez van a menzán.
Na lesznek még itt furább dolgok is! :DD
Nállunk sincs szex, mert apuka bebeszélte magának, hogy az elején árthat vele a kicsinek, most meg az az ujj okos ötlete, hogy már a kisbizi akkora, hogy elkapja a kukacát!Normális férfiagy????
nekem a gumival nincs semmi bajom, és már használtam sikositót is egyszer.De én nem hiszem hogy száraz lenne a helyzet, már amennyi folyásom van!!!Nyavajákat én is könnyen öszeszedem ezért nem járok strandra, pedig imádok úszni, és nagyon csábit a vizi kismama torna. :))
Már kész a friss császármorzsi valakinek 1 adag??
Jobban bírja mintén. :)) Én is gondoltam, hogy mást és máshogyan csinálni, de azt mondta nem.
Hát ez van. Legalább tudom, hogy azért nincs szex, mert nagyon szeret :))
:))))
Igen, ez már csak igy szokott lenni...
Ezért is szoktam felszisszenni, amikor apuka ugy meséli el a fogantatás sztoriát, hogy mennyir emeglepődött, amikor pozitiv lett a tesztem...
Azért csak tudja, hogy hogy készül a gyerek :DDDD
Megyek én is főzöcskézni, frankfurti leves lesz, már nagyon rá vagyok állva:) Meg rizseshusi.
Szép napot csajok!
szio, én is megyek takaritani, az ebed már fol.
majd késobb jovok, legyetek jok, sok pocaksimit.
:(((( Apa még mindig hősiesen bírja? És ha kihagytok egy két dolgot?
Na tényleg szexfórum lesz mindjárt:)))
Na, akkor további szép napot nektek kismamik!
Én mentem bevásárolni... drukkoljatok, hogy ne ájulással végződjön ismét!
Sok babamozgást mindenkinek :)
Hát ez már csak így szokott lenni:) De milyen jól tettétek:)
Nekünk van egy kedvenc óvszerünk, báránybélből van azt hiszem, még amcsiból hoztuk, hát az valami isteni, nem is érezni. De már csak egy van, max beosztjuk:))) Na ez még viccnek is rossz:)
Amúgy az óvszer sem az a természetes anyag, és a legtöbbön van valamilyen síkosító nem?
Én az óvszerrre vagyok alregiás. nekem csak a gyógyszert volt szabad.
De Szilvita és Voltaire nálunk ilyen tünetek nincsene, mert szex sincs :(
a vesém miatt én sem szehetek semmi, gumit meg nem használtunk, de 5 év alatt mégsem estem teherbe, csak most, amikor akartuk.
bezzeg mikor 19 voltam, akkor elkezdtem szedni tablettát, és megis az maradtam
na ezért kérdem én is, mert nem tudom, hogy az árthat e vagy sem, igy inkább nem kísérletezem vele
csajok, lassan átírhatjuk szex forummá
Nem hülyekérdés, már én is akartam kérdezni :D
Én ugy döntöttem, hogy nem használok.. valahogy ugyérzem, hogy nem kéne oda még egy idegen anyag...
én is osszeszedek minden nyavaját, de most még valahogy elkerult. de ha már ennyire bennevagyunk a temában, hogy szárazabbak vagyunk, mert velem is elofordul, sikositot lehet ilyenkor használni???
tok hulye kérdes tudom, bocsi