2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ne tudjátok meg hogy jártam. Reggel elmentem, h megcsináltassam a cukorterheléses vérvételt. Mondta a nő, aki szedte be a beutalókat, hogy mivel még nem vagyok 28-30 hetes, csak 22, így a szendvicses terhelés elég lesz. Megkérdeztem,h ennek mi a menete, mire elmondta,h vegyek a büfében egy szendvicset és 2 dl tejet, majd 60 perc múlva menjek vissza és leveszik a vért. Még egyszer visszakérdeztem,h egész biztosan jól értelmeztem-e a dolgokat, majd mindent úgy tettem, ahogy mondta. 60 perc eltel bementem,h most telt le az időm, mire szabályosan leb...tak, hogy miért nem mentem be éhgyomorra is előtte???
Ez érthetetlen, direkt megkérdeztem,h mit kell csinálni és még így sem sikerült elmondaniuk. Így most elmehettem reggelizni 150 beteg ember közé, teljesen potyára. Klassz!!!
Köszi Khatif:) Akkor jól csináltuk. Deez jó, hogy tegye máshová :) Meg hogy ne simizzem, logikus csak az ember eszébe sem jut :)
Feltettem a kajcsit. És közben azon agyalok mit is kell még venni. Lassan megvagyunk, de ez annyira hihetetlennek tűnik. Ruci még nincs, azt kapunk rengeteget állítólag, de azon kívül. A kiságy a kókuszmatrac, és két garnitúra ágynemű kell még, és lassan. Persze tuti kell még sokminden csak nem jut eszembe, nekiülök már valamelyik nap a listáknak... Ma elhozunk egy kézzel faragott bölcsőt kolléganőmtől. 5 hónapig használták, aztán kinőtte, és most megkapjuk. Már ki is találtam, hogy a teraszon lesz, olyan jó idők lesznek úgyis, mikor jönnek a babók. Ajj egyre jobban várom :) De a szülés. Egyre többet agyalok én is, és tartok tőle. De végig fogjuk csinálni, pikk pakk :)))
Igy párna emelvényen ülve egyszerűbb felállni, csak igy lerövidült a kanapé háttámlája,és az kényelmetlen!
Nállunk este félhattól 7ig akarja szanaszét rugdosni este a pocakom.olyankor szoktam leülni,és végignyúlni a kanapén.Az a fő esti műsor nem a hiradó!!! :DD De valóban töbet vannak már mozgásban.Szegény Mártinak milyen nagy meccset csinálhat a két lány!!
Tudjátok mi az érdekes, már a vádlim is fáj egyre többet.Pedig nem hiztam olyan sokat, hogy megterhelő legyen a lábamnak.Hm ki érti ezt??
Nekem, csak a 30 héten lesz cukor viszgálatom, szóval-e miatt még nem aggasztom magam.
Hát Ágoca,
Először is azt mondta a pasi, hogy az Apukának mindig, nagyon lágyan szabad a kezét a pocira tenni és mindig nyitott ujjakkal és arra kell figyelnie, hogy az Anyukának jól essen az érintés, mert akkor a babának is jó. Hogy az apukának mindig arra kell ilyenkor figyelni, hogy a mama teljesen nyugodt legyen, mert akkor a baba tudja, hogy biztonságban van és hogy az a nagy kéz a pocin nem bánt senkit.
Most az tanuljuk és kell gyakorolnunk, hogy amikor fent van Daisy, akkor Arjan megprobál vele kapcsoltaba lépni, úgy hogy a kezét a hasamra teszi,de pont az ellenkező oldalra mint ahol a baba és simizi a pocim és megvárja, amíg a baba odamegy, azátn pedig vissza. De csak kétszer szabad csinálni, mert elfárad a baba.
Ja és azt is mondta, hogy az anyukának sem szabad simizni a hasat nagyon, mert ha összevissza huzkodjuk a kezünket azzal csak összezaravarjuk a babát. Inkább egy pontra tegyünk a kezünket, hogy a baba oda tudjun bújni :))
Jó reggelt hölgyeim!Igen sokat irtatok tegnaptól! :))Asszem ez a fórum a legpörgősebb kismamisfórum! :))
Viszont nem láttam sehol sem Mézyke beszámolóját a tegnapi iskolájából! Tessék bepótolni!!!!
Tegnap ettem kukacot a savamra az sem nyert, viszont este a féligolvadt szeder tuti volt rá.Már nem merek annyi Renniet szedni.
Mi is mennénk 4dre, de sajna anyagi téren igen gáz a helyzet!Max a 30.hét körül megyünk!Legalább formásabb lessz a kisbizi, már amennyit a hosszú hajától látunk belőlle. :DD
Szabina elkisérjünk mi 4dre?Szerintem bármelyikünk szivesen veled tartana!!!
Boldog házassági évfordulót kivánok Bongyorka, remélem integetni, és mosolyogni fog nektek e szép napon a pocaklakó is!!!
Szabina szoritok a gentikai kukucskálás miatt, hogy megtudjátok ki van odabennt!!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egyre nehezebben állok fel a kanapéról,tény hogy kicsit alacsony,már épitettem rá diszárnavárat, igy könnyebb lessz feltápászkodni remélem!Simán nem egyszerű,ha meg lendületeből állok fel akkor feszül. :((
Na megyek házimunkára! :))
Boldog házassági évfordulót! Meg még vagy 100 év boldogságot együtt!
Mindenkinek jó mozizást!
A cukorterheléshez kitartást! Az enyém 30-án lesz, cukros tea. Rem. most jó lesz, mert Ágikával járhattam 3 hetente cukorrendelésre és mókás diétám volt. Bár tuti ennek köszönhetem, hogy össz. 6 kg-ot híztam.
Ha szóltok az elején, hogy ne mondják meg a Baba nemét, nem mondják. A végén esetleg visszaosonhatsz és a füledbe súgathatod a titkot. Így Te tudod, a Párod nem, ha így szeretnétek.
Mi Ágikával a 16. héten voltunk 4d-n, mert akkor még belefér egy képbe teljesen. Aztán meg 28 hetesen, mert akkor fér rá utoljára az arca teljesen. Hát igen, akkor még nem volt lakáshitelünk.
Most a dokim jófejsége segítségével a 18 hetes Uh-n átkapcsolt egy kicsit 4d-re. Így megvolt a mozi. A 28. hét körül van a szülinapom, ha sikerül kispórolni, az lesz az ajándék.
Jó reggelt!!
Khatif mit tanultál? Hogy tegye apa a pocómra a kezét? Nem mindegy?
Danica nálunk is a tej kifli van! És én nem bírom meginni a tejet, azt mondták lehet joghurt is... De csak 2 hét múlva megyek, nem tudom sima, vagy gyümijoghurt :))
Bongyorka boldog évfordulót!!! Nekünk szombaton lesz az 1. :))
Várjuk az uh-s beszámolókat!
Ja és már jobban aludtam, mászok ki belőle, már levegőt is kapok végre... Megyek is főzőcskézek végre valamit :)
Jó reggelt,
Szabina nagyon várunk a genetiaki uh után :, és megy a drukk, hogy megmutassa magát a kicsi.
Bongyorka neked pedig jó mozizást :))
Nem tudom ki kérdezte, de mi megyünk 4D-re, április 4-én, akkor leszek 25 hetes.
Jaj, de nincs kedvem dolgozni menni.
Jaj de jo, akkor boldog évfordulot. és nincs is annál szebb, amikor a kisbabátokkal unepelhetitek.
nekunk 27én lessz az 5ik. olyan furi, már ennyi:-)
Nálunk ez a 4D a 4. házassági évfordulós ajándék egymásnak, mert ma van a 4. éves fordulónk. :o) Tavaly inszeminációra mentünk, a 3. házassági évfordulón a 3. inszemre, és 3 tüszőm volt. Bíztunk a szerencsénkben, de nem jött össze. Most egy évvel később olyan jóóó érzés, hogy már babalesőbe megyünk. :oDDD
Szabina, sok sikert az UH-n! :o)
én is nagyon gondolkodom a 4D, jo lenne, de annyi mindent kell igy is venni a babának (vagyis mindent), hogy lehet ez kimarad. majd még elválik.
meg amugy is, kivel mennék!!!a párom azért nem akar jonni,mert ott megmondják neki, hogy mi lessz, o meg nem szeretné tudni:-(((SÍROK!!!!!!!!!!:-OOO
Jaj már nagyon várjuk a beszámolókat mindenkitől aki ma megy uh-ra:-)
mi is megyünk 4d-re de később kb26héten tervezem:-))
Jóreggelt!
Hát, nekem nem vették le a terhelésest ma. :o( Pedig olyan jó lett volna túlesni rajta... Nálunk a terheléses vércukor vétel előtt kell egy 1 hónapnál nem régebbi éhgyomri cukor, ami nekem csak január 15-i van. Levették az éhgyomrit és jövő héten megehetek vissza egy újabb éhgyomrira aztán meg ihatom a lötyit. Egy tata meg majdnem fellökött, mert neki qvára kellett sietnie, hogy lecsapolják a vérét. :oS A többi ember tök rendi volt, ott szidták a tatát, hogy nyugdíjasan sem ér rá és ráadásul egy kismamát lökdös.. Csöppke meg végig a köldökömet püfölte belülről. :o)
Kiválasztottuk a szoba színét is, szép mély barack szín. Majd áprilisban festünk, mert akkor a párom szabin lesz egy hétig húsvét körül. :o)
Vigyázatok magatokra és pocaksimi mindenkinek! :o)
Mi szeretnénk, de egyelőre az anyagiaktól függ, de szerintem apa így vagy úgy kispórolja :))
Annyira örül, hogy lánya lesz :))
Sziasztok kis koránkelok, meg éjjeli baglyok!
Hogy vagyunk?
Ma megyek orvoshoz, genetikaira, már alig várom. Remélem a pocaklakom megmutatja magát, aztán majd mesélek, mert csak nektek mesélhetek. otthon titok.
aki orvoshoz megy, annak drukkolok, Bongyorka neked meg jo mozizást.
Mindenki megy kozuletek 4Dre? én még nem tudom, még nem dontottem el.
Alizom is lázad, mert mellettünk zúg a munkagép :p :))
Mindegy még van 3hetem a terhelésig, addig összeszedem magam és lenyomom azt a pohár tejet :D
óóóóóóó azt nem tudtam akkor nem lessz anyra felemelő :-(
Ez olyan mintha velem velőspacalt akarnának megetetni????
:-DDDDDDDD
Rékucim bukfencezik!!!
Sziasztok!
Bongyorka!
Sok sikert a 4D-s uh-hoz!Biztosan egy felejthetetlen élmény lesz!
Amióta nekünk megvolt,azóta ha tehetném,én mindennap megkuksiznám Kismaszatot.
Danica!
Gondolom én is cukorlötyis terhelésre megyek majd,de velem ezt nem közölte a doki.Nem baj,mert talán kivétel vagyok köztetek ebben,de nekem nagyon ízlik ez a cukros szirup:)))
Viszont én majd csak a hónap végén megyek erre a vizsgálatra,dokihoz pedig a hónap közepén.
Jó reggelt!
Mindenki éhgyomri és cukrosvizes cukorterhelésre megy? Mert a doki nekem kiflis tejes variációt írt elő, egy szúrással. Azt mondta, hogy mivel a fiamnál jó volt, és nincs cukros a felmenőim között, ezért nem elég neki ez is...