2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Engem nem zavar, hogy felszedte azzokat a pár kg-okat!!!
Én szeretem, ha egy pasi jo husos, és oda lehet bujni hozzá :D
Nagyon aranyos a nagymamád, boldog szulinapot neki. 90 éves, nagyon szép kor.
Az enyémek már sajnos nem élnek, nekem már csak az anyukám maradt, meg a testvéreim.
De a párom nagyszulei bepotolnak mindent, kényeztetnek, nagyon szeretem oket. Szombaton este kacsat ettem volna, masnap reggel a kacsa már az asztalon volt. :-)))
Az ő nevében is köszönöm :D
Igaz, hogy már 90 éves, de esküszöm, többet vándorol ide oda mint én! Az a tipusu nagyi, hogy amikor megtudta, hogy az appukám kint Strasbourgba beteg, megfózte itthon a tyukhus levest, felszált egy buszra, és másnap reggel csöngetett apunál, hogy jött ápolni a pici fiát :DDDD
Remélem még sokat fog tudni játszani a kis dédunokájával...
hali csajszik!
ma megint aktívak voltatok, jó sokat írtatok. Témáztatok is:) a szex. Nálunk változatlanul üzemel a dolog és klasz hogy nem kell gumit használni.Miután megszületik a baba használhatunk eleget, szerintem nagyüzemi szinten:)
Vizike nagyon megkívántam a receptedet a morzsiról, gyorsan elmentettem a naplómba.
Én ma borsos tokányt főztem tésztával és megint mennyit ettem...áááááááááá
Találtam 1 oldalt ami segit eligaodni a gyes, gyed,tgyás káoszban!
De aranyos :)) Nekem nagyon hianyzik a nagyim :(
Na majd felhivom en is.
Boldog szulinapot a tiednek :)
Felhivtam a nagymamámat, mert ma volt a 90. szülinapja. Olyan aranyos, ahogy aggodik a babáért :D Mondtam neki, hogy még nem tudjuk a nemét, és mondta hogy "jaj, kislányom, az nem is baj! Ne akard megtudni. Rád a is azt mondták az orvosok, hogy kisfiu, aztán jött egy Anna, öcsédre meg hogy kislány, aztán lett belőle András!! Azt hallottam, hogy árt a babáknak az ultrahang, ne is menj többet ilyenekre!" :DDD
Most nem tudtam visszaadni ugy, ahogy ő mondta, csak olyan aranyosan komolyan tudja ezzeket mondani :)
Jaj neki is neki kelle allni a dolgoknak lassan, mert nem leszek kesz idore.
De ezen a hetvegen csak pihenes lesz.
Nekem is sokat mozom ma Daisy, szinte egesz nap erzem. Imadom kinyomja magat, szerintem a hata lehet az, mert fejnek tul nagy meg. :DD
Ne is mond a heteket,pénteken már csak 16.Elvileg.De úgyis a kisbizi dönt!!
Asszem ma is nagyon ügy vizinyúl voltam!Majd holnap befejezem, és meglátjátok! :))
Egyre többet biziskedik, lassan mondhatni egésznap.Ma is folyamtosan inzultált miközben rajzoltam neki!
Még a szobája felét ismét átfogom lazúrozni.Kiságyunk még sehol,de a heLye szabad!Még mennyi mindet kell beszerezni!
Jaj nekunk is annyi mindent kell meg csinlani.
Olyan fura, hogy kevesebb mint 20 het van hatra. :)
Én nem használtam rájuk huzatot :p De lehet hogy csak lusta vagyok :p Ha baleset érte, akkor ment a mosógépbe... Totónak is zsiráfos van, mondjuk a fejvédőt nem sokáig tudtuk használni, mert a fiatalúr elég leleményesen tudta magát belecsavarni, a legprecízebb rögzítés mellett is... Aztán a baldachin is a fejvédő sorsára jutott :p :))
A párnát még nem használtuk, a paplan meg a mai napig huzat nélkül üzemel.
Sziasztok! Kapok levegőt!!! Jó ez a tengervíz :) Most a fejem fáj:))
Na de tanácsot kérek!!! Teljesen belezavarodtam:))
Vettünk ágyneműt, tök cuki zsiráfos. Meg láttam macist, csacsist, nagyon cukikat. De ezekre akkor nem kell huzat? Mert mosható, tehát csak bevágom a mosógépbe, és kész. Sógornőm meg mindenáron, hogy kell rá huzat. De minek? Szerintetek? És akkor mindegyikre kell. Mert gondoltam a fejvédő, baldahin, meg az ágyikón a zsebes zsákocska azt varratom egy anyagból, és akkor nem lesz annyira tarka. Nem értem:(
Hujjujj, sziasztok!
Huhh, visszaolvastam. :oD Jó témát találtatok. :oD Én a punkció óta apácaként tengődöm (2008.okt.08.). :oD Mivel akkor a fertőzésveszély miatt nem lehetett, utána meg az Utrogestantól féltünk, hogy apából lány lesz ha nála is felszívódik, mivel gumit nem használhatok én sem. :o)) Most meg, a nyíló méhszáj és a hasfájások miatt vagyunk eltiltva, de kitartunk! Az a gáz, hogy már a gyengédebb simogatástól is keményedik a pocóm, úgyhogy most barátok vagyunk, míg Csöppke meg nem születik.:o))
Vizike, minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen erős vagy és nem adtad fel! :o)
Vivuci, tarts ki, elképzelni sem tudom, milyen lehet most neked, de sok erőt, türelmet kívánok! A kisfiad mindent megér, a volt párod, meg nem tudja mit veszít...
Szabina, örülök, hogy jól vagy és minden rendben a babácskával. Vigyázz magatokra nagyon! :o)