2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Osztom a sorsodat a rossz alvásban. Az első harmadban alig aludtam valamit, pedig mindennel próbálkoztam (meleg tej, kakaó, lassú zene, limonádé könyv olvasása, amatőr relaxálás). Aztán lassan javult a dolog. Most már csak ritkán fordul elő. Nem tudom mitől lett jobb.
Én pénteken akarok menni először kismamajógára. Írd már meg milyen volt!
Szabina feküdj sokat, ha nem javul szerintem nézz be az ügyeletre, hogy megnyugtassanak.
Én meg most rendeltem meg a pizzám. Imádom, mert ezen nem paradicsomos, hanem tejfölös alap van. Hmm, remélem sietnek vele :)) Fúú, igazi lusta háziasszony. De mentségem, hogy továbbra sem vagyok túl jól:(
Sziasztok!
Fekszem, tegnap ota faj a hasam, reggel jobb volt, de most már megint, és nem igen akar mulni, és ha felálok, akkor meg olyan, mintha még mellé szornyen nyomna is valami. a derekamrol meg nem is beszélek, és sajnos a hasam is keményedik, remélem nem lessz semmi gond, csutortokon kell mennem noorvoshoz. kicsit félek, és nem tudom, hogy mi volna a jobb, ha bemennék az ugyeletre, vagy várnék. de majd meglátom, mivel ha nem fog javulni, akkor megyek, csak a kismanoval legyen minden rendben.
Nekem is a szülésről lenne sok-sok kérdésem, pedig azért nagyjából tudom mire számítsak, így a második szülés előtt... :p :))
Leginkább az érdekelne, mennyi esélyem van "természetes úton" szülni.
Csak reggel fogok tudni írni, mert utána valószínűleg megyünk a dédihez, este meg már csak apa szokott gépezni :p :))
ird le a kerdeseket, hogy ne felejtsd el.
Aztan velunk is megoszthatod, hogy miket mondott.:) Sokat tanulhatunk belole
Mostanaban egyre tobbet gondolok a szulesre, pedig meg jo 18 het van hatra addig. Rengeteg ido, de valahogy, annyit jar a fejemben
Voltaire: Én is ájulós vagyok, mikor érzem, hogy mindjárt eltűnik a világ akkor nem érdekel, hogy hol vagyok leülök. Mást egyelőre nem sikerült kikísérletezni rá, a kávét nem bírom. És már előre félek a nyári melegektől, mert amúgy sem tűröm jól a meleget.
Délután megyünk nődokihoz, most annyi kérdésem lesz hozzá, csak győzze megválaszolni :p Én meg nehogy elfelejtsem. :p És remélem kapunk megint képet a kiscsajomról :)
Vivuci,én 10 napja nem dolgozok,a doki letiltott.
Nmárti7791,nekem is meg kellett emelni az ágyat,attól meg a derekam nagyon fájt.
Vizike,én evés előtt egy felet beveszek és akkor mindegy mit eszek.
Voltaire,próbálj meg kávét inni,én is kb 2 hete kinlódok vele.
Ma végre bekerűl a szőnyeg a babaszobába meg a szekrény és pakolhatok.Már nem bírom ezt a koszt.Még vagy két hét mire minden a helyére kerűl.
Nem tudom kinél,hogy van,de 8 év alatt 7 alakítás volt a házon pedig mi építettük.Már elegem van.
:))))
Én is bejelenthettem, hogy elkeztem hizni! Felszedtem 1 kemlny kg... már csak 2, és ott leszek, mint terhességem elején :) Ezzel egy időben elkezdet a pocakom is nőni (vééééégre....). Szoval miután jol kipanaszkodtam magamat nektek, hogy nincs pocakom ugy nő mint a gomba.. majd egy vagy 2 hét mulva én is tudok igazi pocakos fotot csinálni :P Apa nem érti minek örülök ennyire :D
Viszont, másnak nincs baja az ájulásssal? Ez nagyon rossz, gondolom a terhességgel van kapcsolatban, mert előtte nem voltam ilyen... Most meg ha állok, akkor tudom, hogy van kb. 4 percem mire elsötétül a világ... Egyedül nem is nagyon merek menni sehova...
Sziasztok. Remélem mindenki jól van. Vagyok én is folyamatosan, csak nem mindig irogatok.
Már lassan készülök, mert én is megyek a dokihoz.
Jan. végén voltam utoljára, akkor 54 kg. voltam, tegnap ráálltam a mérlegre és 60-at mutatott.
Szerintem le leszek cseszve. Nem látszódik, hogy híztam, csak a hasam oltári nagy lett. Majd azt mondom, hogy a babára ment.
Nekem rettenetesen szokott fájni a farcsontom.
Fáj még valakinek. Van amikor alig birok felkellni. Ja meg a derekam az is majd leszakad.
Szegénykém akkor neked kijutott a jóból!Be ha megemeled az ágyvégét, a méhed miatt, akkor mégjobban visszafog jönni a savad!Én is Rennei függő lettem ma már 3. adag.Aszt mondta a védőnőm egyem yugodtan, ha muszáj.Igy gyümölcsöket sem mertek enni, mert mind savat csinál! :(
Mikor csinálsz pocis fotót??
Na megjöttem a világjárásból!Nállam is már függőség a Fórum, de szerintem igen jó csapat vagyunk,és jó köztetek lenni! :))
Barbika én is magam dagasztom a tésztát, csak még fűszereket is teszek bele!A tetejére is Sk pardicsomszósz, ami parpüré,kecsap,só bors, olaszfűszer,esetleg fokhagymasó!Feltét, apa a soka gomba kukorica hagyma sajt verziót szertei, de megy még a szalámis brokkolis,és a bolognai szószos is!Sajt meg amennyi van! Ha kell a tészta recept is szólj!
Megyek hurkát sütni!
Szia/sziasztok!
Én e hónap 27-ig dolgozom, már megbeszéltem a főnökkel, hogy mikortól ne számítson rám, mert betegszabin leszek.. :)
Na, se most mentem, nekem dolgozni kell...:(
Majd délután, vagy este fele leszek!
Pocaksimiiii:))
Sziasztok! Tényleg köszi Mindenkinek!:))
Csak annyit akartam kérdezni,h. Ti mikortól nem dolgoztok, vagy nem fogtok dolgozni???
A pocim növekedése lelassult msotanában hála Istennek, de mivel a baba rendben van nem zavar.
Majd mesélj holnap, hogy mi volt az uh-on. Te hogy érzed magad? Nagy már a pocid?
Vikk és Voltaire, de jó, hogy ti is érzitek már mozogni a babát:)
Én tegnap este feküdtem az ágyban, és a Csöppség ébren van olyan 10 óra körül mindig. ott feküdtem néztem egy filmet és életemben először láttam, ahogy hullámzott a pocim :) Olyan jó volt.
Márti, hogy vannak a lányok?