Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

7431. misz
2009. márc. 3. 15:49
Mennem kell. Anyukám telefonált, a magymamám nagyon rosszul van. Imádkozzatok érte, vagy szorítsatok vagy bármi! Köszi
7430. misz (válaszként erre: 7419. - Danica16)
2009. márc. 3. 15:46
Császáros voltál?
7429. misz (válaszként erre: 7406. - 24af5bf008)
2009. márc. 3. 15:41
Én a pozitív teszt óta nem dolgozom. De én speciális eset vagyok. Ágika után elveszítettünk két babát és most is végisgpecsételtem az első harmadot. Ágikával a 20. hétig dolgoztam.
7428. misz (válaszként erre: 7374. - Vizike)
2009. márc. 3. 15:32
Úgy tudom a gyomorégés attól van, hogy a növekvő méh nyomja a gyomrot, ezért a gyomorsav felfelé nyomódik és a gyomarszájat marja. Főleg a vékony kismamák küszködnek vele. Próbáltad már a Rennie-t? Azt pocisan is lehet szedni.
7427. misz (válaszként erre: 7373. - Szilvita)
2009. márc. 3. 15:27

Osztom a sorsodat a rossz alvásban. Az első harmadban alig aludtam valamit, pedig mindennel próbálkoztam (meleg tej, kakaó, lassú zene, limonádé könyv olvasása, amatőr relaxálás). Aztán lassan javult a dolog. Most már csak ritkán fordul elő. Nem tudom mitől lett jobb.

Én pénteken akarok menni először kismamajógára. Írd már meg milyen volt!

7426. agoca
2009. márc. 3. 15:14

Szabina feküdj sokat, ha nem javul szerintem nézz be az ügyeletre, hogy megnyugtassanak.

Én meg most rendeltem meg a pizzám. Imádom, mert ezen nem paradicsomos, hanem tejfölös alap van. Hmm, remélem sietnek vele :)) Fúú, igazi lusta háziasszony. De mentségem, hogy továbbra sem vagyok túl jól:(

7425. lego
2009. márc. 3. 15:00
Szedsz magnéziumot?pihenned kellene sokat.kalcium pezsgő is szokott segíteni.ha semmi akkor konyakot kéne innod pár kortyot.
2009. márc. 3. 14:45

Sziasztok!

Fekszem, tegnap ota faj a hasam, reggel jobb volt, de most már megint, és nem igen akar mulni, és ha felálok, akkor meg olyan, mintha még mellé szornyen nyomna is valami. a derekamrol meg nem is beszélek, és sajnos a hasam is keményedik, remélem nem lessz semmi gond, csutortokon kell mennem noorvoshoz. kicsit félek, és nem tudom, hogy mi volna a jobb, ha bemennék az ugyeletre, vagy várnék. de majd meglátom, mivel ha nem fog javulni, akkor megyek, csak a kismanoval legyen minden rendben.

7423. Danica16
2009. márc. 3. 14:38
Van uh gép a dokinál, így tutira megmutatja a kiscsajt :))
7422. vizike (válaszként erre: 7416. - Lego)
2009. márc. 3. 14:08
Én már gyomorégéssel fexem és kelek.De már csak 115 nap.És akkor csak a kisbizivel fogok foglakozni! :))
7421. vizike (válaszként erre: 7419. - Danica16)
2009. márc. 3. 13:56
Danica jegyzetelj sokat, mert minket minden érdekel!Most is lessz neked uh?Láthatod a kislányt? :))
7420. vizike (válaszként erre: 7412. - Agoca)
2009. márc. 3. 13:54
Hát naggyából!Volatam ezen az opes izén.l teremben a sor asztal 1nél az oeps csaj 1 máskiknaál valami nyugdij biztosotós izé.De ez a nő!!!!!Hát olyan segitőkész volt mint a felmosóvödör.És kb olyan tájékozott is.Úgyhogy asszem biztos ami biztos holnap hivom a Győri oepet telefonon.Mert ez a liba nem volt valami tájékozott.De az tuti, hogyha nincs munkaviszonyod, vagy nics táppénzed a szülés napján akkor csak a 28000 gyes jár.A tgyás nem, csak ha van bejelentett munkaviszonyod.A tgyás 168 nap.Elvileg ahogy a neten olvastam a szülést megelőző 28 napon már igényelheted.De ez a liba még én is tájékozottabb vagyok!Pedig csak a netet böngészem.
7419. Danica16 (válaszként erre: 7418. - Khatif)
2009. márc. 3. 13:53

Nekem is a szülésről lenne sok-sok kérdésem, pedig azért nagyjából tudom mire számítsak, így a második szülés előtt... :p :))

Leginkább az érdekelne, mennyi esélyem van "természetes úton" szülni.

Csak reggel fogok tudni írni, mert utána valószínűleg megyünk a dédihez, este meg már csak apa szokott gépezni :p :))

7418. Khatif (válaszként erre: 7417. - Danica16)
2009. márc. 3. 13:49

ird le a kerdeseket, hogy ne felejtsd el.

Aztan velunk is megoszthatod, hogy miket mondott.:) Sokat tanulhatunk belole

Mostanaban egyre tobbet gondolok a szulesre, pedig meg jo 18 het van hatra addig. Rengeteg ido, de valahogy, annyit jar a fejemben

7417. Danica16
2009. márc. 3. 13:39

Voltaire: Én is ájulós vagyok, mikor érzem, hogy mindjárt eltűnik a világ akkor nem érdekel, hogy hol vagyok leülök. Mást egyelőre nem sikerült kikísérletezni rá, a kávét nem bírom. És már előre félek a nyári melegektől, mert amúgy sem tűröm jól a meleget.

Délután megyünk nődokihoz, most annyi kérdésem lesz hozzá, csak győzze megválaszolni :p Én meg nehogy elfelejtsem. :p És remélem kapunk megint képet a kiscsajomról :)

7416. lego
2009. márc. 3. 13:13

Vivuci,én 10 napja nem dolgozok,a doki letiltott.

Nmárti7791,nekem is meg kellett emelni az ágyat,attól meg a derekam nagyon fájt.

Vizike,én evés előtt egy felet beveszek és akkor mindegy mit eszek.

Voltaire,próbálj meg kávét inni,én is kb 2 hete kinlódok vele.

Ma végre bekerűl a szőnyeg a babaszobába meg a szekrény és pakolhatok.Már nem bírom ezt a koszt.Még vagy két hét mire minden a helyére kerűl.

Nem tudom kinél,hogy van,de 8 év alatt 7 alakítás volt a házon pedig mi építettük.Már elegem van.

7415. Mézyke (válaszként erre: 7413. - Debóra)
2009. márc. 3. 12:58
Most épp nem fáj, de múlthéten nagyon fájt.Biztos elő fog még jönni:))
7414. b393c24117 (válaszként erre: 7413. - Debóra)
2009. márc. 3. 12:54

:))))

Én is bejelenthettem, hogy elkeztem hizni! Felszedtem 1 kemlny kg... már csak 2, és ott leszek, mint terhességem elején :) Ezzel egy időben elkezdet a pocakom is nőni (vééééégre....). Szoval miután jol kipanaszkodtam magamat nektek, hogy nincs pocakom ugy nő mint a gomba.. majd egy vagy 2 hét mulva én is tudok igazi pocakos fotot csinálni :P Apa nem érti minek örülök ennyire :D

Viszont, másnak nincs baja az ájulásssal? Ez nagyon rossz, gondolom a terhességgel van kapcsolatban, mert előtte nem voltam ilyen... Most meg ha állok, akkor tudom, hogy van kb. 4 percem mire elsötétül a világ... Egyedül nem is nagyon merek menni sehova...

7413. debóra
2009. márc. 3. 12:43

Sziasztok. Remélem mindenki jól van. Vagyok én is folyamatosan, csak nem mindig irogatok.

Már lassan készülök, mert én is megyek a dokihoz.

Jan. végén voltam utoljára, akkor 54 kg. voltam, tegnap ráálltam a mérlegre és 60-at mutatott.

Szerintem le leszek cseszve. Nem látszódik, hogy híztam, csak a hasam oltári nagy lett. Majd azt mondom, hogy a babára ment.

Nekem rettenetesen szokott fájni a farcsontom.

Fáj még valakinek. Van amikor alig birok felkellni. Ja meg a derekam az is majd leszakad.

7412. agoca
2009. márc. 3. 12:42
Vizike elég hamar végeztél. Sikerült mindent elintézni?
7411. vizike (válaszként erre: 7405. - Dbd904928a)
2009. márc. 3. 12:39

Szegénykém akkor neked kijutott a jóból!Be ha megemeled az ágyvégét, a méhed miatt, akkor mégjobban visszafog jönni a savad!Én is Rennei függő lettem ma már 3. adag.Aszt mondta a védőnőm egyem yugodtan, ha muszáj.Igy gyümölcsöket sem mertek enni, mert mind savat csinál! :(

Mikor csinálsz pocis fotót??

7410. vizike (válaszként erre: 7384. - 3a92f8d690)
2009. márc. 3. 12:36

Na megjöttem a világjárásból!Nállam is már függőség a Fórum, de szerintem igen jó csapat vagyunk,és jó köztetek lenni! :))

Barbika én is magam dagasztom a tésztát, csak még fűszereket is teszek bele!A tetejére is Sk pardicsomszósz, ami parpüré,kecsap,só bors, olaszfűszer,esetleg fokhagymasó!Feltét, apa a soka gomba kukorica hagyma sajt verziót szertei, de megy még a szalámis brokkolis,és a bolognai szószos is!Sajt meg amennyi van! Ha kell a tészta recept is szólj!

Megyek hurkát sütni!

2009. márc. 3. 12:32
Egyébként pár napja én is egyre intenzívebben érzem, mintha kitolna valamijét a pici baba oldalt, szerintem a lába lehet, annyira édes és hihetetlen számomra még mindig ez az egész :)
7408. e525b315c2 (válaszként erre: 7406. - 24af5bf008)
2009. márc. 3. 12:14

Szia/sziasztok!

Én e hónap 27-ig dolgozom, már megbeszéltem a főnökkel, hogy mikortól ne számítson rám, mert betegszabin leszek.. :)

2009. márc. 3. 12:05

Na, se most mentem, nekem dolgozni kell...:(

Majd délután, vagy este fele leszek!

Pocaksimiiii:))

2009. márc. 3. 12:01

Sziasztok! Tényleg köszi Mindenkinek!:))

Csak annyit akartam kérdezni,h. Ti mikortól nem dolgoztok, vagy nem fogtok dolgozni???

7405. dbd904928a (válaszként erre: 7404. - Khatif)
2009. márc. 3. 10:42
Nagyon nagyot nőtt a hasam az elmúlt hetekben,még belegondolni is rossz,hogy mekkora lesz júliusig.Általában jól vagyok,bár a gyomorsav engem is kínoz és meg kellett emelni az ágy végét,úgy kell aludnom,hogy a méhnyakról levegyük a terhet,hát nem valami kényelmes,de nagyon félek attól,hogy idő előtt befektet.Nagyon vizesedek,dagadnak a lábaim,ami az előző terhességeimnél csak közvetlen a szülés előtt jelentkezett.De nem panaszkodom már annyit,az a lényeg,hogy a babák rendben legyenek.
7404. Khatif (válaszként erre: 7403. - Dbd904928a)
2009. márc. 3. 10:32

A pocim növekedése lelassult msotanában hála Istennek, de mivel a baba rendben van nem zavar.

Majd mesélj holnap, hogy mi volt az uh-on. Te hogy érzed magad? Nagy már a pocid?

2009. márc. 3. 10:30
Köszönöm jól vannak, valaki mindig dolgozik a hasamban.Holnap este megyünk ultrahangra,egy kicsit izgulok,mert a múltkor az egyik baba szívénél láttak valamit,de a doki szerint nem valószínű,hogy jelentősége van.Én azért aggódom,mert a nagylányom is szívrendellenességgel született,ami sajnos végig kíséri az életét.Szép nagy a pocid.
7402. Khatif
2009. márc. 3. 10:16

Vikk és Voltaire, de jó, hogy ti is érzitek már mozogni a babát:)

Én tegnap este feküdtem az ágyban, és a Csöppség ébren van olyan 10 óra körül mindig. ott feküdtem néztem egy filmet és életemben először láttam, ahogy hullámzott a pocim :) Olyan jó volt.

Márti, hogy vannak a lányok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook