2009 júliusi babák! (beszélgetés)
még semmi.van még 3 meccs és utána dől el.
de az tuti ,hogy május 19-én megyünk haza és kb 2 hónapra.
Már várom nagyon.Hiányzik a család, kert, házikó :-)
Lego, Áron sem szereti, ha a fején van, ha nincs annyira hideg kint, nem is adok rá, csak egy kis kalapot. és sikerült neki olyat vennem abból, amit furán hangzik, de imád. ennek az egynek örömködött vásárlás közben, a többit leszedte..:-)
Vikk, nagyon aranyos Flóra. És van már valami fejlemény veletek? multkor említetted, hogy nem tudod, mi lesz.
Flóra is mostanában leszedi a sapkáját.Pedig régen egyáltalán nem érdekelte.
Bár most mindent leszed mindenhonnan és közben fél szemmel engem les....
Megkapta Tamcsi az oltást,kicsit sírt csak.
A Dávid eredménye holnap du. lesz meg.
Ti adtok sapkát a kicsikre?Tamcsi mindig leszedi most rá se adtam,hogy nem süt a nap.Kikészűl tőle.
Az én bébim mindent megesz amit talál,állandóan a szájába kell kotornom és egész nap a 2 lépcsőfokot mássza fel le.
Szabina,nagyon ügyi vagy,én nem tudnék tanulni már öreg vagyok.
vizike,nekem is kéne előhivatnom de olyan sok idő a rendelés.
Marta,Tamcsi is utálja a kompot.
babyjuly,nem irigyellek bár biztos szép lesz az eredmény.
Sziasztok,
Vizike, nagyon ügyesek vaygotok, jó munkát, estig lesz mint csinálnod. Enikő nagyon ügyes kisleány.:-)
Vikk, gratula az uj fogacskához. Lányok, van még babánk fog nélkül?? Áronka még mindig fogatlan, de tutira kínozza szegénykémet.
Misz, nézegettem, de nem hiszem, hogy tudok segíteni, mivel én ott esetleg ujra tudnám rakni az egésszet, azt az egy képet azt hiszem, nem lehet potolni. De lehet rosszul tudom.
lego, szorítok, hogy Dávidnak jók legyenek az eredmények.
monika, örülök, hogy minden rendben van veletek.
Mi megvagyunk, gyerkőcök javulnak. Hétvégén lesz két vizsgám a suliban, arra proóbálok tanulni, remélem sikerül, habár nem nem sok időm van vele foglalkozni. A munkám már kész, legalább annyi.
Sziasztok!
Mónika örülök, hogy jól vagy!
Lego szorítok nektek!
Szóka lányok!Tegnap voltunk védőnőnél,végre most én akasztottam ki a marháját! :DDDD
A csibe 72 cm,és 8,29kg.
1 hónap alatt csak 8 dkg hízott, de msázik mnt a villám,térde, térdelve pakol,ül,minden pózból,és feláll bárhol,+ már tegnap elkezdte a lépegetést a kságyban,+ a bútorok mellett.
Ja meg lett 1 ujj foga.:D
Tegnap megjöttek a 220 fo..tól a képeink alig 400 db, ma azt szortírozom.Kinek mennyit, mt írjunk rá.+3 album.
Jó játék.:DD
Estére tán végzek.:)
Puszi mindenkienk.
Mónika örülök,hogy jól vagy, és végre itthol.:))
Legó szorítok nagyon nektek!
Vikk éljen az ujj fogacska!
Babyjuli a csibémnek is ott készül a következő fogacskája.:DD
Sziasztok!
Gyorsan megpróbálok visszaolvasni, aztán nem nagyon leszek, mert nekiállunk végre a konyhának. (Illetve most még én a kipakolás befejezésének.)
Vikk, talán pont ez segít a fogacskánaka kibújásban. Cinci 3. foga végre tényleg jön. Ez nem vaklárma, mint múltkor. De neki nem fölül középen, hanem a mellette lévő két fog. Érdekesen fog kinézni, mint egy kis vámpír. :))
Mónika jobbulást kivánok neked, és nem csodálom, hogy féltél....
Lego reméljük minden rendben lesz a gyerekeiddel:)
remélem hamarosan ír hoxa és lehet titkos a fórumunk:)
az idő nálunk is pocsék....
Jó reggelt!
Megyünk ma BCG oltásra meg viszek vizeletet vizsgálatra Dávidnak.
Pocsék az idő nálunk.
misz,én nem értek az ilyen dolgokhoz.
Húha, megnéztem az imin, azt írja bongyorka szerkesztette, ebből azt gondolom, csak ő tudná folytatni, de még majd megnézem délután a nagy gépen is, most szopi közben ennyire futotta a netbookommal :)
Ha csak ő tudná, akkor esetleg újra csinálhatjuk az egészet. :)
Van a Zolikás naplómban egy imikimi-s tabló, ahová havonta lehet képet berakni. Eddig Bongyorka csinálta, mert én nagyon béna vagyok és nem sikerült sehogy sem.
Az lenne a kérdés, hogy a hiányzó 3 hónap képeit fel tudnád-e rakni?
Köszönöm, hogy egyáltalán válaszoltál, hogy segítenél. :)
Mónika örülök, hogy jobban vagy, és túl vagy rajta (bár lemaradtam milyen műtét is volt).
Elhiszem hogy féltél, én is féltem volna tuti, még a császárnál is féltem, pedig most már tudtam mire számítsak...
Sziasztok!
Flórának már majdnem kint van a felső bal foga erre a cumival este mászás közben elesett és elkezdett vérezni neki pont a fogánál.
Úgy sajnáltam :-(
Lehet reggele már kint is lesz a foga ...
Elhiszem, hogy féltél. Én is be voltam ijedve minden műtétem előtt.
Jó, hogy már túl vagy rajta. :)
Vigyázz magadra! :)
Jó éjt!
Örülök, hogy jól vagy!
Elmeséled hogy volt? Mit mond a doki?
Sziasztok.
Mónikának jobbulást kivánok.
Misz én nem értek az imikimihez, de ha tudsz valakit, aki ért hozzá, akkor én is szivesen fogadom, mert már többször próbálkoztam felmenni és nem jött össze.
Agoca írt! Kérte Hoxától a titkosítást. Remélem sikerül, és minden jóra fordul végre.
Hoxa gyorsan szokott válaszolni. Hátha csak órák kérdése és menni fog. :)