2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
na ok, de ti már szültetek is egyszer!:)
az más úgy. Ez nyílt ki neked mostanában, vagy eddig is ez volt?
Szia!!
Nekem meg nem 3000 a méhszájam hanem 2100!!
te fogsz jönni???:D
vagy te ragaszkodsz hozzá?:)
kicsit hiszek abban, hogy meg lehet ezt beszélni a gyerekkel... nem egy alkalom kell hozzá, hanem elég sok, de szerintem hallgat anyára, ha szépen kérik.
hallottam ilyet már, meg olyat is, hogy védőnőhöz nem nagyon járnak. nálunk ez itt a rendszer, hogy azon a héten hogy mész nőgyogyihoz, lemész a védőnőhöz, aki megmér, pisi, vérnyomás, majd doki vizsgálat, aki mondja, h négy hét mulva viszontlátásra.
én most hat hete voltam legutóbb, biztos le is fog szurni érte, de nincs panaszom, igy talán nem gáz.
hát, szólj persze, csak nem tudom hogyan!
elnézést, nem vizsgálna meg ha már ittvagyok? vagy mi??? És bocsi, de ez magándoki és fizetsz érte? ha igen, akkor konkrétan miért kéri el a pénzt? megnézi a leleteid, és felír egy vasat? komolyan hogy van ez?
Szerencsések vagytok! Én 7 éves koromig szoptam az ujjam, aztán 10 év fogszabi jött :(
Szombaton ettem egy szelet tortát, így ki kellett hagynom a vacsit, utána meg nem tudtam jól lakni. Olyan hülyeség, nem kell több torta :D
annyiból jó neked hogy sokat tudsz aludni. Nekem eleve a fekvéssel is problémáim vannak mert olyankor amikor lefekszem jobban görcsöl a hasam és a hátam is megfájdul. Nem tudom h mi lesz jövőhéten az nst-n amikor fél órát kell majd mozdulatlanul feküdni.
a férjednek jobbulást és vigyázz nehogy te is beteg légy.
Hát, lehet, hogy jövő héten megkérdezem tőle....
De miért én szólok???? Nem értem.... Amúgy tök figyelmes doki!
lezárható szendvicszacsi! ez a megoldás!
mi ilyenben szoktuk a borsót lefagyasztani:)
sziasztok!
Én kifőztem a szilikon cumit, nem lett baja :) Ezt azért főztem ki mert viszem a kórházba, többit csak használat előtt főzöm ki. Sterilen nem tudom tárolni :(
Lányok!
Titeket vizsgált mostanában a doki? Mármint kézzel.... Engem csak 20 hetesen, azóta nem. Nem kéne megnéznie, hogy nincs-e nyitva a méhszáj? Vagy ha jól vagyok, akkor nem piszkál?
Hááát fehérje azért akad a vizeletemben... de a vérnyomásom most pl.: 99/54
Szerencsre mindig ilyen volt a vérnyomásom.
Egy kávé után szokott lenni 110 :)
Én napok óta úgy érzem, mintha meg akarna jönni. Fájnak a lábaim. A pocim nem görcsöl, nem keményedik, meg ilyesmi.
Én kb 15:30-ra lesétálok. :)
Köszi! Megnyugtattál!
Jövő szerdán megyek megint UH-ra, kíváncsi vagyok mit mond majd a doki.
Önmagában a vizesedés nem nagy gáz...
De ha társul mellé fehérje a vizeletban, esetleg magas vérnyomás is, akkor az már toxémia.... Akkor beutalnak!
csak emiatt nem utal be a kórházba. ha magas a vérnyomás és fehérje van a vizeletben, akkor viszont jobb is ha beutal. de ez nem igy van, szóval ne aggódj.
én pár napja vettem le a gyűrűt is, mert már duci az ujjam, nem tudom, hoyg vizes-e vagy simán a 14 kiló oda is ment... a lábam is kicsit mintha ducibb lenne, de lehet csak beképzelem.
szerdán mior mész? én 18,15.