2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a köszöntést, a jeleket! Nagyon aranyosak vagytok!!
sziasztok..
Boldog szülinapot én is Pocak anyúúúúúúúúúúú..:)))
nálunk jobban megy a békaügetés :) de persze a páros lábbal való ugrálás is megy, ha van kinek produkálnia magát a kisasszonynak :)
Ma ha nem vette le 100-szor a pelusát, akkor egyszer sem! És még csak fél 14 van! Ráadom a tisztát, gondol egyet, és pikk-pakk levetkőzik a lakás bármely szegletében
Sziasztok!
Jobb is, ha nem olvasod el. Úgy ahogy van az a nő, kész dilis...
Megrakni egy gyereket, meg ott hagyni a bokor alatt.... istenem!
nem, én nem olvastam.
ezek után nem is fogom, mert félek, hogy elkap az ideg...:(
Olvastátok a nevelhetetlen gyerek cikket??
Csak hogy egy példát említsek:
"Úgy ahogy volt bevittem a fürdőkádba, rá a hideg víz. Levegőt nem kapott a szájába menő víztől."
Ez beteg!!!
de,Dalma leginkább:))))
olyan dumája van sokszor,ha a kutya megenné,megveszne tőle.....
:DD ne hari, de elnevettem magam..
az a szar, hogy a szülő mikor először hallja általában nevet, mosolyog pedig a gyerek előtt nem szabad mert annál inkább csinálja :))
én sajna nagyon káromkodós vagyok, nem is káromkodok hanem sok kötőszót használok.. nagyon le kéne szokni, egyenlőre még nem hallottam vissza egyiktől sem
meezy, te itt a fórumon szintén szabad szájú vagy.. otthon is? gyerkőcök nem utánoznak?
:) Akkor gondold el a helyzetet nálunk...
Amúgy sziasztok!
Bazsi időnként, ha mérgelődik, akkor mondja, hogy "hülye" - akár épít, akár a kutya csinál valami hülyeséget stb.
Brigi tegnap este nem akart lefeküdni aludni, de már fél 22 volt. Mondtam neki, hogy elveszem a takaróját, ha nem fekszik le! - anélkül nem megy az alvás, az a kedvence, ha arról van szó, hogy aludni kell.
És mit mond az én drága lányom? hülye vagy...
Na?
Persze nevetett, meg a fiam is, de milyen ez mááááááá?!
sziasztok..
Dalma mondta már,hogy a "kuva éjetbe":))))
sőt..
Berni piszkálta Dalmát,ő hasra vágta magát és onnan kiabálta neki,hogy:-hagyd má' békén azt a gyereket:DDDDDDD
Dalma a Bebének..hát azt hittem kinyúlok..
én szoktam mondani Bebének,hogy hagy má' békén azt a gyereket,mikor békén van épp és őneki macerálni kell,mert épp nyugi van...hááát megtanulta:DDDDDDDDDD