2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyes: aki a MÁK-on keresztül intézi, az tud nekem segíteni benne, hogy pontosan milyen formanyomtatványra van szükség?? Köszi előre is!
Sziasztok!
Nálatok milyen idő van?
Itt nagyon csúnya,borús,szeles....nagyon nem szeressem....:(
Nóri sem engedi, hogy Én etessem, inkább nem is eszik, elfordítja a fejét.:-)
Nálunk most kezdődött, hogy az kell neki, ami a másik tányérján van, hiába esszük mind ugyanazt!:-)
Nagyon ügyi Lili!
mondom, mi sehol sem tartunk akkor hozzátok képest, pedig előttünk van egy példa is... a fiam...
nálunk is ez megy, csak egyedül hajlandó, ha úgy nem megy, akkor inkább nem is eszik :)
iszonyat ritka, hogy 1-1 falatot betehetek a szájába.
kivéve talán ébredés után uzsonnára a joghurt, mert addig alma dvdzik, és közben etethetem :)
Sziasztok!
Kinek, hogy megy az önálló evészet délben?
Mi sehogy sem állunk. Megkapja minden nap a kanalat Brigi, eszik vele két falatot, megunja, és adja nekem a kanalat, hogy etessem én... :)
sziasztok :)
képzeljétek, ma megint voltunk biciklizni, hát a csajom nagyon imádja, és egy kis hajcsár. Folyamatosan hajtogatja, hogy gyossan gyossan :) sose megyünk elég gyorsan :)
Illetve egy helyzet volt, amikor egy felüljátón ment át a bicikliút, és lefele gurultunk :)
sziasztok!
Mi ma érkeztünk meg Bikácsról. 4 napig nyaraltunk a Zichy Park Hotelben (gyerekbarát). Fantasztikus volt!!!! Gergő imádta! Csodás környezetben egy hatalmas birtokon van a hotel. Rengeteg állat, lovarda, csónakázó-tó, gyerekprogramok, wellness, kitűnő konyha....és még sorolhatnám. A gyereket alig tudtuk hazahozni. :) Megjegyzem, hogy mi is maradtunk volna még simán 3-4 napot.
Szóval, aki nem a balcsira készül és még csak keresgél, annak csak ajánlani tudom. Kimondottan gyerekeseknek való hely! :)