2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Norchy, melyik az az oldal?
csajok, aki állatkertbe akar menni nézze meg az egyik aukciós oldal lealkudott árait. 990.-ért veszel egy natgeo-s dvd-t és mellé ajándékba állatkerti belépő jár.
alap esetben 2100ft lenne a felnőtt jegy, és 2éves kortól 1500ft a gyerek,diák jegy.
én már vettem :) jah és aug 31ig felhasználható
sziasztok,
köszi mindenkinek a tanácsot,meg a jeleket, mára sokkal jobban van. már nincs bedagadva az arca.
később írok,most idej9ött :)
Szia!
Hogy van a csajszikád? Remélem már lentebb ment neki a duzzanat! A kalcium jó rá + a fenistil is...
Szia!
A kalcium injekciót kéne vele megitatni, mert Én is be szoktam dagadni a szúnyogcsípésektől gyerek korom óta, és az le szokta húzni...persze a kalcium sandoz pezsgőtabi is jó, de én annak útálom az ízét, így maradok az injekció ivásnál!
Ohh jajjj:(
Kálcium injekciót megitatni vele, meg Fenistil létezik cseppekben is, tehát azt is itatni kell!
Jobbulást!
Hát én erre csak azt tudom mondani hogy banyeg ez duuuurva, már a szúnyogok is ilyen génmanipulált mutáns szemetek!
Szegény csajszi, kálciumot adhatsz neki az jó ötlet!
sziasztok,
help me :)
kiscsajomat megcsípte valami, valószínű egy szúnyog, ezt a dokinő is alátámasztotta.
arca bedagadt, szeme reggel félig nyílt ki - őt nem zavarja.
dokinő fenistiles kenegetést javasolt óvatosan, szemébe ne dörzsölje.
tehetek még valamit, hogy hamarabb múljon? kálcium?
annyit mondott még, h valszeg egy szúnyogirtáson átesett mutáns szúnyog, azért ilyen durva, bár, tavaly is minden csípése így bedagadt....
válasz jöhet bármilyen formában, ide, klubba, privátba :)
köszi
bár szerintem te jobban vágod ezeket a dolgokat mint én, de mikor nekem nem volt klaviatúrám, a számítógépen használtam egy virtuálisat.. bár iszonyat szar volt egyenként pötyögni rajta :DD
Igen az ember vesz egy másikat, csak nekünk nem azzal volt a baj, hanem a csatlakozóval :S
Sziasztok,
dumalnek en is neha,de mar 2.hete nem jo a gepemen a billentyuzet. Sikerult raboritanom egy kisebb adag asvanyvizet, nem birta :)
Igy reszben megy, nagy atlagban a bal oldala a bill-nek,meg a szamok.az eger szerencsere megy, igy a gyakran nezett kedvenc oldalak mennek,meg ahol el van mentve a jelszavam,oda be tudok lepni.
most telefonrol potyogok :)
mar vettunk uj bill-t szerencsere csak 3000ft,hetvegere irhatok is :)