2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Én beadtam előbb! Sőt, először rossz formanyomtatványt küldtem (hála a netnek), és ők küldtek egy jót. Azt küldtem vissza.
Amit csatoltam: szül.anyakönyvi más, lakcímk. -mindkettőnké, TAJ kártya - mindkettőnké, szem.ig.-om. De te X-eled be, hogy mit "akarsz" benyújtani hivatalos okiratnak...
A szül.anyakönyvit láttam valahol, ahol eredetit kérnek. Én nem mertem azt postázni!
Állítólag egy rakás paksamétát kell kitölteni!
De csak akkor lehet leadni,mikor már betöltötték a 2 évet,nem?Én így hallottam,de nem tudom biztosra....
Én már megigényeltem 2 hete a MÁK-nál. Ott is azt mondták, hogy 30 nap az elbírálás...
Igen! A 2-dik szül.napig jár, utána kapod a gyes-t :(
Vajmi összeg lesz... :(
Smecta por (napi 1-2tasak) belekeverbe vízbe, teába, gyümilébe vagy akár gyümipépbe. +normaflore szintén italba belekeverbe napi 1-2.
Jobbulást!
sziasztok,
mérés.... hát, 10,6kg a csajom, centire nem tudom, a játszótéren van egy mérce aszerint 85környékén van, cipője 22es, de lassan kinövi.
nem nagy étvágyú, nem tudok vele mit kezdeni :)
Sziasztok!
Zsóka 14 kiló 94 cm magas, 23 cipőt hord...
Jól megnőtt. 2340 g és 49 cm volt....
Sziasztok
tegnap elmaradtam, így utólag kívánok boldog születésnapot Nórinak, Odettnek, és Lilinek. :):)
Mára pedig Enéhnek, bár anyukája nem jár erre....
Köszönjük mindenkinek még egyszer!
puszóka!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!:-***
Mi is boldogságost kívánunk Odettnek, és Lilinek is!:-D
A bilizés nálunk is hanyagolva van, mert csak elücsörög rajta, és közben játszik.:-((
Ha kaka van, akkor mindig elmondja, hogy a bilibe kellett volna!:-)))) Jókor!:-)))
Én is sokat agyalok rajta, hogy hogyan is kéne nekiállni, de nem jutottam még dűlőre!
Az Én csajom az itthoni mérés alapján 12 kg(kb.fél éve most már), és 87 cm.
Majd holnap kiderül a védőnő mennyit mér, persze, ha nincs éppen szabin!:-SS
Szia!
Ha ajánlottan adta fel és mégis elveszett a csomag, akkor neki kell bemenni a postára és utánakérdezni. Ha valóban elveszett, akkor neki kártérítést fizetnek, amit át kellene számodra utalnia! Én így jártam egyszer, a srác kártérítést kapott, de pótolta nekem az elveszett ledsoromat.
Visszakukkantottam és nem 89 cm a lányzóm, hanem 91!
De ez se tuti érték! Védőnő mérte, ő meg hajlamos elnézni ezt:)