2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Múltkor írtam is a naplómba, ahhoz képest, hogy én milyen csúnyán beszélek, a lányom szájából eddig csak a Basszust hallottam, azt se tőlem tanulta :)))) Viszont jókor használja, olyan szitukban mikor a hoppát is. De csak párszor hallottam tőle.
Nimb meg néha mondja, hogy ba*meg, de csak úgy, minden ok nélkül.. kb mint amikor magában dúdolgat.
Az a baj, hogy ha a szülő ne is beszél csúnyán, elég a boltban hallania valakitől vagy az oviban :)
Sziasztok!
Kinél mennyire gyakori a csúnya beszéd használata a gyerekeknél (ill.szülőknél)?
Szia!
Írtam a naplódhoz is,hogy Gréti is nagyon rá volt erre szokva,hogy akár egy hörcsög,tartogatta a kaját a szájában!Engem nagyon idegesített,féltem,hogy megfullad!
Így minden falat előtt nagyra nyittatuk vele a száját,hogy lássuk van e még benne valami?!
Majd idővel leszokott erről....
Helló Lányok!
Légyszi segítsetek, ha van ötletetek, mert Én már kész vagyok!
A probléma az lenne, hogy a Nóri, aki eddig mindent szépen megrágott, nem nagyon akarja megrágni az ételt, helyette vagy egyben lenyeli, vagy tartogatja a falatot a szájában, aztán szól hogy ki fogja köpni...csak azt nem értem, hogy miért, mivel sem a foga nem jön, sem semmi...mostanában szerencsére beteg sem volt!
Vmi ötlet? Mert már görcsben van a gyomrom, ha ennie kell!:-(((
Köszi, mi jól vagyunk!:-))
Remélem Ti is!:-))
Sziasztok:) Hű, tényleg nagyon nagy a pangás...Nem nagyon fogok tudni visszaolvasni, de remélem mindenkivel minden okés, nőnek a lurkók és okosodnak....
Gratulálok a kistesókhoz, remélem a legkisebbekkel is minden rendben, mármint a pocaklakókra céloztam:)
Haliiiii!! Sehol senki??
Mi ez a pangás mostanság????
Semmi téma, semmi locsi-fecsi... :(
Szegénykém!:-((
Jobbulást!:-))
Köszönöm mindenkinek a jeleket!! majd csak meggyógyulunk mind!
Van valami vírus felénk, meg hát közösségbe is járunk ugye... nem nehéz semmit sem benyelni! Csak Brigi száját nagyon nehéz kezelni.nem hagyja már úgy, mint ici-picinek, amikor szájpenésze volt. Meglátja a boraxos üveget, meg a gézlapot, már menekül...:(
Az biztos, hogy nem lesz egyszerű, de szerencsére van segítségem.:-))
Ha minden igaz, akkor kisfiú a drágám!:-))
Szóval nálunk is kiegyenlítődik a nemek aránya...amennyire először apa fiút akart,annyira most megint kislányt...de azért büszke, hogy fia lesz!:-))
Szia! Olvastam hogy tervezed a kistesót. Remélem neked is minden jól alakul. Olyan jó újra babázni. Kiscsaj nyugodtabb mint a Gergely volt, bár most 8-tól 2-ig sírt. Mindig enne. Apja szerint olyan mint én mindig enni akar.
ahát az elején nehezen viselik, de majd megszokják a kistesót. Mi most visszaszoktunk a pelusra meg a cumira, de majd talán megnyugszik hamarosan.
Szia!
Örülök, hogy minden rendben veletek!:-))
Nálunk január elején érkezik a kistesó.:-))
Eddig Nóri nagyon szereti, remélem szülés után is így marad majd!:-SS
Puszi Nektek!
Gratula Fanninak, hogy már ilyen ügyes!!
Mercinek szintén az aprósághoz!!
nemsokára nekifutok 3 napnyi naplót olvasni, majd reagálok rájuk...most látogatóm jött:)
Végre már itthon vagyok! Hú, már alig vártam, hogy hazaérjek! Elég volt egy éjszaka a kórházban!
Minden nővér, doki tök rendes volt, de akkor is! Otthon, az otthon!:)
Anyukám itt van most Brigivel, anyós meg vitte Bazsit oviba, és ő is hozza haza.
Jövő héten, vagy utána hétfőn varrat szedés. Addig szigorú pihire vagyok fogva! Br.... Nem nekem találták ezt ki!
Még a csavart se úsztam meg, de ez van... csak kibírom!