Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
19718. Pici04 (válaszként erre: 19711. - Bumbu23)
2010. jan. 10. 11:31

Szia Bumbu!


Unokahugom delen lakik Angliaban a tengerparton es Ö is mondta,hogy meg naluk is esett a ho es meg is maradt.

gondolom nagy volt az öröm Mindenki reszeröl amikor hazament a Ferjed.

Jogositvannyal hogy allsz?;D

19717. Pici04 (válaszként erre: 19713. - Lili13)
2010. jan. 10. 11:28

Szio Lili!


Örülök,hogy ilyen modon oldodik meg Adrian "felügyelete".Gondolom Ti is nyugodtabbak vagytok majd igy.Remelhetöleg a rokon lany is jol erzi majd magat es tovabb marad.

19716. Pici04
2010. jan. 10. 11:25

Sziasztok!

Latom tegnap volt egy kis elet azert.;D

Köszönöm a kerdeseket,mar jobban vagyok,meg köhögök ugyan es trutyi van a felsö legutakban,de jobban erzem magam.

A heten megyek kontrollra es megnezik,mi ujsag a tüdömben.

Kedden meg Pöttömkevel megyek dokihoz delelött,delutan meg ügyvedhez.Összejöttek az elinteznivalok...

Marcus hetfön megy mar ujra bölcsödebe.

Anyukam nagy segitseg volt most a nehezkes napokban nekünk es persze meg mindig az.A heten meg nalunk marad.

19715. timihugi
2010. jan. 9. 22:50

Móóókiii!!! Pesten vagyunk a hétvégén!!!

De azért dobunk mi is puszit Nektek!:-))

Lili! Hát nálatok sem egyszerű az élet...bár kívánhatnám, hogy mindenki maradhasson otthon tovább! Illetve kívánni kívánhatom, de ez sajnos nem elég:-(. Mindig akartam kérdezni, hogy Adit hány féle nyelv veszi körül? Melyikek lesznek a "kiválasztottak"? A férjed szerb (nem tudom, szabad-e elárulni:-)? Meg hogy jön a német? Mert a magyar és az angol ugye egyértelmű:-). Ha nem akarsz, ne válaszolj, bár gondolom azért nem titok.

Bumbu, jó hallani rólatok! Hogy halad David a mozgásban? Meg úgy egyébként. Van jó kis beszélőkéje? Ő milyen nyelveken próbálkozik?


Puszi mindenkinek, legyen nyugodalmas éjszakátok!

Szép álmokat, rózsás csókokat...:-)!

19714. Lili13
2010. jan. 9. 19:58
felrebeszelek, egy honap mulva jon a leanyzo, februarban...
19713. Lili13
2010. jan. 9. 19:56

Sziasztok!

Hat melo mellett kivagyok en is, de ez van. Decemberben relative sokat voltam itthon, igy es az elso teljes het megint kifacsart... nalunk is lesznek valtozasok, ami egyelore sok pakolassal jar megint:DD jon egy rokon kislany novemberben, aki a babyszitterunk lesz a kovetkezo 6 honapra, vagy ha jol megy 1 evre is.. apaja is mehet dolgozni es igy en is nyugodtabb vagyok, meg nem allok keszen idegennek es angol nyelvu felugyeletre bizni a manot... mar ragad ra egy-ket angol szo is, pl. megkoszonni valamit nem szokott, de utanozza a thank you-t es a danke-t is... meg ha az apja szerbul telefonal, abba is belebeszel:DD Ez mind utanzas szintjen megy, eleg lesz neki a ket nyelv egyelore..

Nehezek voltak az ejszakaink es a szopiza mar inkabb cumizas volt, igy korabbi elveim ellenere abbahagytuk a reggeli es delutani szopit, igy marad az esti, azzal nincs problema.. meg csak harom napja megy igy, reggel nehezebb, de sokkal jobban alszik manokam, sot karacsony ota mar 9 elott elalszik!

Mi is megyunk 18 hos oltasra jovo heten es utana nem kell egy par evig, juhee!

Olvasom a naplokat, en is irok, de a sok inteznivalo miatt nem sok idom marad..

Szep napokat es boldog uj evet mindenkinek!

19712. Mókicaaaa
2010. jan. 9. 19:40

Szijjasztok!

Hát elfáradtam Timcsikém, bennt egyre több a meló, meg úgy néz ki ha bejön a jobb idő üzletkötőnek állok, amihez sokat-sokat kell még tanulni...hogy ne kérdezhessenek olyat amit nem tudok..főleg pasikhoz kijárni nem lesz egyszerű...na de ez is kihívás...

Amúgy Gergőkém kezd teljesen rendbejönni, nem tudom most sem igazán mi volt a múltkori láz...olvastam hogy nem volt kis lázon túl semmi gond az oltástól..ez szuper!!!

Pici? Hogy vagytok? Javulgattok?

Remélem A. zaklatása egyre kevésbé visel meg..Anyud meddig marad?

Bumbu te hogy állod a sarat a munkahelyen?

Lili? Te hogy bírod?

Nellykém te is nagyon eltűntél...Piri lassan hozzád is kopogtat, tudod egyszerre műxünk mostanában...:-)))

Martone, Mamijuli,Time, Szofi és a másik kismamink Vuck ti is régen voltatok!!! Remélem minden Oké...

Puszilok mindenkit!!!!!

19711. bumbu23
2010. jan. 6. 21:29

Sziasztok!

Vagyok en is de legtobbszor csak olvasok.En is visszamentem dolgozni ket hete.A ferjem is megjott ugye mult heten kedden igy kicsit suruek a napjaink.Itt is ma nagy ho esett.Angliaban ilyenkor megall az elet.bezartak a sulikat es a legtobb embernek nem kellett dolgoznia.

19710. timihugi (válaszként erre: 19705. - Mókicaaaa)
2010. jan. 6. 21:19

Csak nem mondod, hogy Móki néni fáradt??! :-))

Mondjuk el is hiszem, és azt mondom, pihenj, amikor kell. Mi meg nem szaladunk el, ha írsz, akkor meg örülünk neki.

A fogyiban meg nagyon ügyes vagy..olvaslak ám!:-) Én is nyomom kicsit, de tényleg kitartás kell és türelem.

Hajrá, hajrá, meglesz az!!!

19709. timihugi (válaszként erre: 19708. - Timihugi)
2010. jan. 6. 21:16

Na, azt még elfelejtettem, hogy ma 2 szúrka volt, a másik a prevenar másik fele. Most 6 éves koráig nem kell mennünk kötelező oltásra:-).

Amúgy jól megúsztuk ezt a két oltást, Berci nagyfiúsan viselkedett, azért sírt, mert a hátára kellett fektetni, de nagyon hamar megnyugodott, és utána már "beszélgetett" is a doktornénivel:-). Előtte is vigyorogva mentünk be, mert a rendelő tele van klassz gyerek dekorációkkal. Bercinek be nem állt a kis szája:-).

19708. timihugi (válaszként erre: 19706. - Mókicaaaa)
2010. jan. 6. 21:12

Mi ma kaptuk, Móki! A dokinő azt mondta, ma és holnap lehet láza, azért figyeljük. Szerencsére még semmi. Talán megússzuk.

Képzeljétek, még azt is mondta, hogy az nem baj, ha nem beteg gyakran, ne is legyen, mert az egy tévhit, hogy attól erősödik az immunrendszere. Sőt, inkább rosszabb lehet. Hát ezen kicsit meglepődtem, de nekem ő hiteles gyerekorvos, elhiszem neki.

Támogatta az aloés vitaminokat is, persze mellé sok gyümölcs és zöldségféle, ami nálunk no problem. Persze, ettől még lehetünk betegek. De azért most megnyugtatott, hogy azzal, hogy vigyázok rá, nem teszek rosszat.

Csak ezt még le akartam írni, bocsi, hogy a Te hsz-edbe sikerült:-).

19707. timihugi (válaszként erre: 19704. - Csillu77)
2010. jan. 6. 21:07

Akkor jó szánkózást, havazást, meg hóemberezést:-)! Remélem nálatok meg is marad, mert nálunk sajna a mai egész napos eső miatt mind elolvadt:-((.

Csak kapkodom a fejem, mennyi mindenre kell figyelnetek egy szimpla elindulásnál...de ugyanakkor olyan jól is hangzik (de gondolom csak nekem;-). Nálunk azért jóval egyszerűbb, de gondolom annak idején csak Annával nektek is harmad ennyi dolgotok akadt. De akkor is nagyon szép a nagy család!

Mi ez év végére terveztük a következő "nekifutást", de ez csak körülbelüli időpont, tolódhat erre is, arra is kicsit. Hát, majd meglátjuk, azért sok mindentől függ a végleges időpont (jó lenne addig még egy családi házikó, de legalább max.félidőig beköltözni...és közben nem idegbajt kapni:-).

Azért már várom ám...meg egy kicsit hezitálnék is (persze csak Berci miatt). Tudod, hogy van ez:-).

Legyetek jók+szépek, puszi Nektek!

19706. Mókicaaaa
2010. jan. 6. 20:17
Melyik lurkó kapta már meg a 18 hóst?
19705. Mókicaaaa
2010. jan. 6. 20:16

Szijjasztok!

Remélem mindenki meggyógyult...sajna nem nagyon tudok aktív lenni, nagyon kivesz a meló...meg a lakást szépítgetjük, így már este jutok ide és hulla vagyok...

19704. csillu77 (válaszként erre: 19703. - Timihugi)
2010. jan. 6. 14:15

Jelentem, megjött! Reggelre csodaszép hótakaró borította be a környéket, szánkóval mentünk óvodába, utána meg Ágival havaztunk, szánkóztunk, hóembert építettünk. Még répát is túrtam ki a hó alól...


Anna jár tornára, de mivel apa épp nincs keddenkét, úgy tudjuk megoldani, hogy Ági jön velünk, Lacit meg anyukám hozza el később az oviból. Ő nem bírna ki egy órát nyugton, amíg Anna tornászik, nekem pedig ott kell lennem. Ágival se egyszerű, de imádja a csajszit, aki tartja, próbálja utánozni, amit csinálnak, ha nem, akkor csibészkedik.


Nálunk minden indulás ugyanolyan, a fiúk mindig készen türelmetlenkednek, Anna és anya futkos fel-alá, Ági pedig láb alatt sertepertél... Természetesen késésben.:-) De már megszoktuk, ha időre megyünk hagyunk egy negyed órát a csúszásnak. Viccesen hangzik, de szinte mindig beüt valami ennyi embernél, elveszik, elmarad valami, de ha minden klapp, akkor valakinek sürgős dolga lesz a wc-n.


A mézesház már harmadik éve készül, egyre inkább a gyerekekkel együtt, idén a rengeteg cukorgyöngyöt Anna szemenként potyogtatta a mázra, Laci és Ági lopkodták.:-)


Mikor kezdhettek neki az inszemnek? Ha jólemlékszem, berci elsőre sikerült, ugye? Remélem legközelebb is ilyen szerencsések lesztek! :-)

19703. timihugi (válaszként erre: 19702. - Csillu77)
2010. jan. 5. 14:12
Szerintem hozzátok is hamarosan odaér a hóesés...országosat ígértek. Inkább egy kis hó, mint ónos eső! Mindkét csajszit viszed gyógytornára? Nem lehet egyszerű az indulás;-). Jó tornázást! Most nézem az adatlapodat, csudaszép mézeskalács házikót csináltál! Elteszem jövőre magamnak, ha nem baj:-). A gyerkőcök meg tündériek...mint az orgonasíp, ahogy mondani szokták. Annyira kíváncsi vagyok már, milyen lesz majd, ha Bercinek kistesója születik...ahogy majd együtt nőnek fel...olyan szép!
19702. csillu77
2010. jan. 5. 13:32

Sziasztok! Tényleg elég nagy a pangás mostanság.

Nálunk nincs semmiféle csapadék, remélem ez még ki is tart pár órát, mert hamarosan viszem a lányokat gyógytornára. És gyalogszerrel is parázok az ónos esőtől...

19701. timihugi
2010. jan. 5. 13:08

Helló Lánykák! Remélem csak azért nem vagytok, mert éppen szánkóztok:-)! Nálunk elég szép hó esett megint, most is szállingózik, szép, nagy pelyhekben..mondjuk karácsonyra is örültem volna neki...na de most kell élvezni! Ahogy Berci felkel, megyünk is szánkózni, hóemberezni,talán még meg is hógolyózom kicsit...hihi...szenyaanya, mi?;-D

Kis betegek, jobban vagytok?

Pici, Boldi, Kukkancs?

Még nem merem elkiabálni, de az ősz eleji 3 napos láz kivételével utoljára majdnem egy éve voltunk betegek. Végül is, azt sem bánom, ha kapunk egy kis vírust, csak ne a há1en1 legyen.

19700. csillu77
2010. jan. 3. 21:31

Sziasztok!

Boldog új évet, jó egészséget kívánok mindenkinek, főleg, akire rá is fér.

Szerencsére mi egy jó ideje nem vagyunk betegek, gyorsan le is kopogom.

Sajnos véget ért a két hetes jó világ, holnap ezerrel beindul minden meló, különóra, egyebek, apa csak januárban többet fog utazgatni, mint tavaly egész évben... Nagyon jól sikerült minden, a családi ünnepeket is túléltük, utána kirándultunk, találkoztunk barátokkal, még moziba is eljutottunk apával, hála a nagyszülőknek. Jó volt idén lazábban venni az ünnepeket, nem sütöttem halálra magam, sokat beszélgettünk, társasjátékoztunk a gyerekekkel.


Pici, jobbulást nektek! Annának is volt tavaly, nehezen birkóztunk meg vele, de nem maradt semmi szövödmény szerencsére. Igyekezz pihenni, amennyit csak tudsz!


Nelly, kíváncsiságból megmértem a gyerekeket ma fürdés előtt. Anna 20,2kg, még mindig ropilány, egy dekát se hízott szeptember óta. Laci 15kg 3,5 évesen, Ági 10,8kg a szobamérlegen.:-) Pedig mi is épp most nőjük ki a 86-ost és jó kis husi. Mi is megyünk hamarosan oltásra, talán a második héten, akor majd kiderül. :-)

19699. annelly
2010. jan. 3. 15:10

Sziasztok!

Kissé meghalt a fórum:(

Néha épp csak annyi időm vagy, hogy elolvassalak benneteket, de írni már nem tudok, mert rögtön sárkányt kell nézni (legtöbbször Süsüt), de még az is hiányzik.

Pici gyógyulást kívánok neked, remélem mihamarabb felépülsz.

Bumbu, utólag is boldog szülinapot, elnézést, hogy nem vettem észre időben.

Móki, hogy állsz a kilókkal, nagyon betett a karácsony, vagy sikerül tartani a formád? Hidd el amúgy, nem sokára itt a jóidő, sokkal több mozgásra lesz lehetőség, kedv, és Gergőke is megkívánja majd, a gyerekeknél jobb személyi edző nincs is:) Elárulom, amikor teljesen ellustulva érzem magam, zsófival is szoktam edzeni, mi ugye már fél éve abszolút nem is babakocsizunk, már nincs is meg, de ha az idő is úgy engedi hosszabb sétákon visszafelé mindig cipelni kell, na az aztán megedzi az embert. Mire hazaérünk, mindketten jól elfáradunk. A jövő héten elmegyünk a védőnőhöz, új év, új adatok kellenek, szinte biztos vagyok benne, hogy már túl van a 15 kilón, és pólói közül már 92 is van. Növögetünk kéremszépen.

19698. vuck (válaszként erre: 19697. - Pici04)
2010. jan. 1. 20:11

Pici, vigyázz magadra!!


mi talán túl vagyunk a nehezén, de nagyon úgy fest, hogy ez nem torokgyulladás, hanem a klasszikus háromnapos. nálunk ugyan négy lett, de mára a láz elmúltával jöttek a pöttyök. ahogy a nagykönyvben meg van írva. még mindig nyűgös, de legalább nem hűtőfürdőzünk. szerencsére rengeteget alszik, gyógyítja magát.

mindenkinek boldog új évet kívánunk, és jó egészséget!!

19697. Pici04
2010. jan. 1. 13:47

Sziasztok Lanyok!

Szeretnek en is boldog uj esztendöt kivanni Mindenkinek!

Marcus mar lassan jobban van,de tegnap ki kellett hivni hozzam az ügyeletet.Azonnal korhazba akart vitetni a doki,kiderült,hogy tüdögyulladasom van,mar nem kezdödö.

Na ja,ezt is tulveszeljük valahogy.:D

19696. Lili13
2010. jan. 1. 07:27

Sziasztok, BUEK!

Nalunk meg csak hajnali fel 2 van, egy darab jo filmet sem sikerult megnezni, pedig Adrian mostanaban mar 9 korul elalszik...

Nalunk a karacsony eleg jol sikerult, mert tokidegen kezdtem es hullafaradtan,... aztan szepen, annyit csinalva, ammenyit jol esik, egeszen jol sikerult. Igaz nekem az 5 itthon toltott nap mar maga ajandeknak erzodott... Ma viszont csak koccintottunk es tojasrantottat vacsoraztunk bacon-nel este 10-kor:DD

Szep uj evet mindenkinek es gyogyulast a kisbetegeknek!

19695. bumbu23
2009. dec. 31. 21:08

Sziasztok!!


Nelly:hat igy vagyok vele en is.Mar azt hittem valami bennem nem mukodik jol.Egyedul ami jo volt a karacsoyba az David arcan az orom mikor meglatta a jatekait.Valahogy mar nem olyan mint regen volt.Nem tudom megmondani miert..lehetm, hogy ez a rohano vilag vagy tudom is en....

Pici:hogy van Marcus.Szegenyek nektek is kijut azert a jobol igy ev vegere.:(

MOki:orulok, hogy Kukac jobban van mar..

19694. Mókicaaaa
2009. dec. 31. 20:11

Szijjasztok Drágaságaim!

Én sem voltam mostanság, talán Gergőkém túl van a betegségen...

Pici, Marcus remélem jól vagytok már!!!

Bumbu happy, happy Birthday!!!

Mi is itthon töltjük a szilvesztert, nekem sem nyújt most valahogy semmi pluszt, max annyi, hogy ma eszek egy kicsit többet, aztán holnaptól szigor! :-)

Mindenkinek szépségetes 2010-es évet kívánunk!

GergőKukac és Móki

19693. annelly
2009. dec. 31. 17:05

Sziasztok. remélem mindenkinek kellemesen telt el a karácsony, sajnálom, hogy nem volt egy kicsike szabadidőm se a gép elé ülni, nekem is jól jött volna egy kis kikapcs, de rengeteg volt a teendőm. Ezzel az egész év végével én most valahogy nem voltam kibékülve. ma sem érzek semmi különöset, ugyanolyan nap, mint a többi, és karácsonykor sem szállt meg az a feeling, aminek lennie kellett volna, idén először történt az, hogy szinte hidegen hagyott. Jó nem teljesen, de nagyobb jelentőséget nem tulajdonítottam neki. A ma estével is így vagyok, azon kívül, hogy Zsófinak vettem egy papírcsákót, meg egy trombitát, semmi sem történt, s valószínű az éjszakában sem lesz változás, tvzünk majd este, éjfélbe koccintunk, virslizni nem fogunk, mert máskor sem ülök neki az éjszaka közepén enni, holnap azért lesz lencse, meg malacot sütök, azt még vacsira, úgy, hogy maradjon holnapra is.

És akkor szándékosan a végére hagytam:


Eredményekben és sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek.

Ui: Drukkoljatok, hogy egy petárdást se nyírjak ki:)

19692. timihugi
2009. dec. 31. 14:32

Sziasztok! Én is nagyon Boldog és szép Új Esztendőt kívánok Mindenkinek! Mi is itthon töltjük a szilveszter estét, hármasban. Idén is így esik jól, aztán jövőre majd meglátjuk:-). Bár unatkozni biztos nem fogunk, így szerintem nem jövök.

Bumbu! A jó Istenke éltessen sokáig, erőben, egészségben és boldogságban! Szemtelenül fiatal vagy;-D! Örülök, hogy újra együtt a család, remélem legközelebb együtt mentek:-).

Picinek, Marcusnak és a kis Boldinak mielőbbi gyógyulást!

Móki, remélem Kukkancs is jól van, és nem lett semmi abból a lázból!

Puszka mindenkinek!

19691. bumbu23
2009. dec. 31. 10:10

Sziasztok !


Eloszor is nagyon boldog,bekes es szeretetben gazadag uj evet kivannek mindenkinek itt a forumon.Ki hol tolti a ma estet?Mi itthon leszunk szerintem csendesen.Davidemnek ugyis az apja a mindenne.Egyszeruen olyan szinten szereti, hogy az apja ha kiszall tankolni mar ordit.Ha kikerul a latokorebol akkor annyi eltort a mecses.En tegnap betoltottem a 3-dik x-et.:)Tovabbra is a legnagyobb oromom latni a fiamat, hogy mennyire boldog,hogy ujra itt az apja.Tobbet er barminel...

Ha esetleg valaki ma otthon lesz este es unatkozik en majd benezek meg....


Puszi mindenkinek es BUEK!!!!!!!!!!!!!!!

19690. Pici04 (válaszként erre: 19687. - Vuck)
2009. dec. 29. 23:42

Szia Vuck!

Jobbulast Nektek is!Remelem minnel hamarabb.

Velem csak annyi a gond,hogy en is takonypoc vagyok egy ideje es most jo csunyan köhögök.

Remelem meguszom a dolgot.

19689. Pici04 (válaszként erre: 19686. - Timihugi)
2009. dec. 29. 23:40
Köszi.;D
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook