2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
En nem adnek 3 eves koraig, igaz ezen a kontinensen mar tul nagy a hiszteria... az elozo generaciok mogyorovajon nottek fel, nem ugy, mint mi otthon. Kerdezd meg a vedonot, dokit szerintem... en ezzel tul ovatos vagyok.
A napokban evett Adrian a tejfolos bablevesbol (nem a bab, csak repa es a leve..) nem tudom ezert-e, de ugy nez ki enyhen ekcemas lett a hasa es a hata, jol megijedtem, mert tesom gyerekei is azok voltak, valoszinuleg a tejtol (ok egy eves kor elott mar ittak)... szoval most megint varok, pedig mar tejet is adtam volna neki, sot ivott is mar egy-ket kortyot es attol nem lett baja...
na jo kis monolog, amugy megvagyunk, csak melo mellett nincs idom sokat irni..
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem:mogyorot lehet mar vajon adni a Gyerekeknek?
Sziasztok!!!
Moki:koszi.A te Kukackad sem semmi.Mindig megcsodalom a szoszke buksijat.
Nalunk nem volt gond a Miki.David fura modon nem rajong az edessegert.Megnezte vagott ra egy pofit, es elhajitotta a fenebe.Igy termeszetesen en ettem meg.Megsem hagyjhatjuk elveszni..En sajnos elek-halok az edessegert.:-)
Sziasztok!
Remélem, hogy mindenkihez eljutott a télapó, és nem csak virgácsot hozott:)
Zsófi hamar megszokná ezt az édességzabálást, de muszáj valahogy szabályoznom... sikeresen begyűjtött 5 Mikicsomagot, mert ugye mindenkihez ment a télapó, kb egy évre elegendő édesség. Akkor is fájt a szivem, mikor tegnap éhgyomorra elkezdte enni, de hát pont mikor kiborította a csizmát mégsem mondhatom azt, hogy előbb reggeli, elvégre egyszer jön egy évben a télapó. A karácsony ebből a szempontból jobb, mert a jézuska délután jön, a húsvéti nyuszi fészkét meg nem keressük addig, amíg nem ettünk.
Csodagyönyörű ez a kissrác!
Azok a hajfürtök, meg szempillák..édes nagyon!
Sziasztok!
En is boldog Mikit kivanok mindenkinek.Nekem is sikerult beszereznem egy Miki csomagot.Egyedul az Ald**-ban arultak.Olyan ari volt csak nezegette,forgatta a mikulast.Teszek fel mindjar par kepet.Azert nem panaszkodom szepen fejlounk miota leszedtek a gipszet.Eppen az elobb boritotta le a dvd lejatszot.Szoval energia az van.
Timi:koszi az ajandekot ;)
Mindenkinek sok-sok Miki ajándékot holnapra!
Puszi Nektek!!!
Jóéjt, én is megyek!
Gyógyulgass!
Puszi!
Megyek,iszok egy bögre kakaot.Megkivantam,pedig korabban nem szerettem.:D
Azt hiszem mar nem jövök ma.Nem tudom.
Jo ejt azert!
Puszi.
Gyanitom miert.Ugyanis ma esett az esö es ugy babakocsit tolva nem tudok esernyöt fogni.Raadasul szövetkabatom van,na jo kapucnival,de nem vizallo.
Bercinek persze nincs ilyen gondja.
Beül az autoba es kesz.....
húúúú, vigyázz magadra nagyon!!!
Hát míg nem gyógyult meg mikulás ide vagy oda, de ne engedd hozzátok...
Szemem,orrom,nyalam egybe folyik.Pedig most meg Bercivel sem talalkoztam,hogy töle kaptam volna el.
Na ja.