2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
sziasztok!
Anita, Dorkának jobbulást!
itt nagyon jó idő van, olyan jót sétáltunk ma délelőtt is, tegnap is nagyon tuti idő volt :)))
maradhatna ilyen :)
Sziasztok!
Régen jártam erre, de úgy látom nincs is nagy forgalom..
Mi vagyogatunk, Dorka lebetegedett, kezdődött száraz köhögéssel pénteken, aztán már nem is eszik, láza lett, most jöttünk meg a dokitól, vmit összeszedett, antibiotikum, amit utálok, mert mindig kiüti Dorkát..de legalább jobban lesz és mindenki fog végre aludni éjjel és visszakapom a cserfes, hisztizős kismanómat:-)
többi betegnek (babónak és anyukának egyaránt) jobbulást!
Itt most kezdett el esni, nincs hideg, de reggel óta szürke, szuttyos idő van!
Óóóó....nemis a 20.000-dik :-(
Pedig még tegnap az volt.
Sziasztok!
Jön a tél... :) :( Csizma kell és meleg ruci Tökinek, de legalább mehetünk szánkózni ha lesz hó...
Jövő héten vizsgázom rutinból, a kresz elsőre megvolt :)
Utána a karácsonyi ajándékok beszerzésére koncentrálok, mert nem akarom azt, mint a legutóbbi két karácsonykor, hogy az utolsó pillanatban rohangáltunk az ajándékok után.
Ti kitaláltátok már, hogy kinek mit adtok?
Hurrááááá!!!!
20.0000-dik hozzászólás az enyém... :)
Sziasztok!
Mi sós orrspary-t használunk, fluimare/sterimare/aquamaris, mind jók. Állandóan fújom Rozi orrát s már olyan szépen tudja ő is a zsepibe fújni, de túrni is szépen megtanulta:)))
A picit ma vittem 2hós oltásra!Telik az idő...
Éjjel Rozi csúnyán köhögött így ma sinecod-ot kell adnom neki, reggel voltam vele is dokinál és nem sírt!Mert a múltkor ordított..ezért olyan nagy szám...
Néha a tököm kivan anyóstól...ezt csak úgy jó leírni...:)) máris megkönnyebültem:)
Szép napot, bár sírni tudnék olyan szar az idő!
Sziasztok!
Mi is jobbulást kívánunk. Minket eddig ,még elkerült a betegség.
Gligi: erről a teáról még nem is hallottam, de mi is kipróbáljuk, ha szükség lesz rá.
Helló mindenkinek ☺
Jobbulást minden betegnek!
Ajánlom mindenkinek a Mecsek teacsaládból a köhögés elleni gyermekteát, mert sokkal hatásosabban segített Levi orrát tisztítani, mint az orrcsepp és a köptető és szívesebben is itta meg!
sziasztok!
nálunk én voltam beteg, Apa kicsit, Nóri meg szerencsére nem kapta el!kopp-kopp
jobbulást mindenkinek!
sziasztok
jobbulást minden kis betegnek.
Smonika drukkolok h minden rendbe legyen veled.
mi jól vagyunk, Martin nem beteg hál isten még. Én vagyok takony kóros, de már megyek ki belőle.
Sajnálom h már ilyen szottyos idő lett, utáljuk ezt.
látom mindenkinek megvan a takonykór.mi épp kilábaltunk már.
ma mentünk volna bölcsibe első nap. de ugye lemondtuk. ez is kipipálva. folyamatosan keresek részidős melót. nehéz ügy ez.
ma Niki bele pisilt a bilibe, igaz könyvvel, meg innikével ültünk rajta vagy negyed órát hogy egyáltalán üljön. ja, és folyamatosan beszél:-)
na megyek is, puszi, és jobbulást a kisbetegeknek.
Sziasztok!
Mindenkinek gyógyulást kívánok, aki beteg :-(
Kismamiknak gratulálok! :-)
Nyitottam Én is naplót végre :-D
Bilivel haladunk, teljesen magától. Kírát amúgy sem lehet erőltetni semmire, mert annál rosszabb :-S
Beszélni is egyre többet beszél, olyan kis cuki!
Mindenkinek sok puszit küldünk!! :-)
Sziasztok!
Remélem semmit nem találnak nálad! Pénteken gondolok majd rád.
Mik a tűnetek nálad?
Nekem reggelre be dagadt a jobb szemem, árpa nőtt rajta.
Sára a kanalat is le szokta dugni a torkán nem gond ha hány tőle:S
Dorcit holnap nézzi meg a nevelési tanácsadó remélem jó lessz majd.
Mindenkinek szép estét!
Sziasztok, mi is küzdünk a náthával, a héten nem is viszem Dorkát bölcsibe, itthon maradunk. Rég volt már ilyen h csak itthon voltunk kettecskén, mondjuk jobb lenne ha nem betegen lennénk. Mondjuk ahhoz képest olyan élénk, alig bírok vele :)
Vörösiszap: mi (=munkahelyem) egy állatmenhelyre küldtünk csomó cica+kutyakaját + az ellátásukhoz szükséges cuccokat, mivel az emberek sok mindent kaptam már, és a kimentett állatokon is segíteni kell.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Anya:Rozi is állandóan a szájába vesz mindent, azt hittem ennek a korszaknak már vége...ha épp nincs semmi nála, 4 újját is ledugja a torkáig!
Én még kérdéses mivel küszködök...lehet , hogy szülés utáni pajzsmirigy gyulladásom van, pénteken megyek uh-re:(
(közben a kis apróság kurjongat nekem:) )
Szóval, nem is tudtam, de van ilyen szülés utáni pajzsmirigy nyavaja, a nők 8%-át érinti állítólag..hát szuper, ha épp beleestem..nem volt vkinek ilyen szülés után?
A gyerekek jól vannak, Rozit ma vittem bölcsibe, a kicsi néha szörcsög, de napközben elmúlik, hajnalban szoktam hallani.
Szép napot nektek!
Nálunk végre kisütött a napocska!
Sziasztok!
Remélem jól van mindenki!
Sára taknyos picit.
Vali gartulálok a babához!
Sára ki akaszt, mindent be kap a szájába. Kukázik földről fel kap mindent:(( Félek anyuékra hagyni mert múltkor valami bogyót kapot be. Ki szedték gyorssan a szájából meg meg mosták a nyelvét. A megrágot darabot meg félre tették ha dokihoz kellene vinni. Hiába kiabálok rá max elbőgi magát aztán csinálja tovább:S
Dorcit holnap viszem dokihoz mert nem eszik. Olyan vékony és sokszor fájdítja a pociját.
Alig tudom bele erőltetni a kaját.
Az édességet meg ki lopkodja a spájzból.
Férjem Veszprémbe járt és egy Devecseri orvos élelmet gyűjtött így mi is tudtunk adni nekik.
Szegényeket nagyon sajnálom.
Smonika mielőbbi gyógyulást nektek!
Puszi mindenkinek!
sziasztok!
valinak gratulálok, és is irigy vagyok ám:-) ha picivel több pénzünk vagy kevesebb hitelünk lenne, minden vágyam egy kistesó, jövőre, ha Niki megnyugszik addigra.
csomag: mi is elküldtük, küldött még sok ismerősöm, már nem is nagyon kérnek, mert sok gyagya koszos meg félpáras cipőket küldött...
jaj lányok jön a tél, csüt-től havazás is- jó korai:-(
Napsütéses szép napot mindenkinek ☺
SMONI: Jobbulást az egész családnak!
sziasztok!
Mónika, jobbulást :)
Grat Vali!!!
Mi betegek vagyunk, ma viszem dokihoz Rozit meg a picit is megnézi, mert sokat hányt vissza a szopiból.
Így, hogy nincs bölcsiben, kész bolondokháza ami nálunk van néha..
Napsütéses szép anpot mindenkinek ☺
VALI: Nagy nagy gratula ☺ Kívánom, hogy gondok nélkül viseld jól a várandósságot ☺
Köszi szépen mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy újra lesz pocim!:-)
Dáviddal az egész terhességet jól viseltem és edig most is minden rendben, mondthatni tünet mentes(kivéve néha egy kis hányinger).
Vali, gratulálok!
Most aztán élvezd megint a pocis napokat :)
Én is szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!(Egy picit irigylem a két gyermekes anyukákat,nálunk sajna ez még nem téma,az anyagiak miatt)
De hátha nincs minden veszve.