2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mint írtam a párom átvállalta a gyest január 7-től, mert csak úgy vesznek vissza dolgozni. Tegnap megkaptam a szabadságmegállapítás papírt, amin alapszabi: 16 és előző évi 37 nap szerepel. Gyermek után járó és a pótszabinál semmi!!! Nem értem! Meg fogom most kérdezni, csak elötte okosodni szeretnék, hogy ez így helyes lehet? Nekem az éves szabi 22 nap "elvileg, mert 29 éves vagyok, plusz a gyermek után 2 nap nem?
Tudtok segíteni?
Üdv: Enikő
Talán majd szeptembertől megyünk oviba,még nem tudom..
Én meg dolgozni nem nagyon tudok a baleset miatt,de vmit ki kell találnom áprilistól:((
Igen,addig.Már megkaptam a hivatalos tájékoztatást.Mondjuk Bencét hamarabb leviszem majd az oviba,szokja:-)Lecseng majd az influ járvány és megyünk ovizni:-)))S Ti?
Igen,augusztusban kezdés...Nekem is és Bencének is:-)Elrohant az idő...
Akkor mész vissza dolgozni?
Köszönöm szépen:) szólok időben, hogy mikor induljon a drukk:)
Már az "előkészületeknél" drukkolunk,hogy minden kifogástalanul sikerüljön majd:-)
Igen,meg.Egyenlőre így döntöttünk.
Szerintem rám is fér majd:) majd jelzek időben, hogy mikortól kérem a drukkot:D
Én is remélem,drukkolok majd:)
Bizony, és a második terhességnél a cukor már szintén adott lesz, remélem más probléma nem lesz, azt meg jól tudtam anno kezelni:)
De nekem csak április 7 én jár le a gyes és akkor tölti a 3 éves kort, csak a párom e hónap 7 től átvállalta a gyest, mert csak így mehetek vissza dolgozni már "most"....
Pedig jó lenne,neked is emlék maradna..
Akkor ti egynél megálltatok?
Nálam ez így lesz.Betölti a 3-at és én még jó ideig szabin leszek.
Nálunk nem lesz második kör.Mi csak gyakorlunk és gyakorlunk:-)))
Lusta vagyok én ahhoz...meg ha már az elejétől nem írtam,már nem kezdek bele.
Sziasztok!
Tegnap este írta az ismerősöm, hogy van egy új törvény, hogy aki gyes után megy vissza dolgozni, az csak akkor mehet szabira eygből(mint én) ha a gyereke betöltötte a 3 éves kort! :-/ egyből munkába kell állnia és nem lehet fizetett szabin.
Csak azt nem értem, hogy akkor a szabikkal mi lesz? Nekem még nem szóltak, bár én még csak január 7 e óta vagyok szabin, mert akkor "vállalta át" a párom a gyest.
Hallottatok róla?
Az a minimum:))
Emlékszem,amikor Regivel voltál várandós,volt egy-két probléma:((((
Gyakorolunk,hogy aztán ha élesben megy a dolog akkor minden oké legyen:D
És ti mikor neveztek a második körre??
Olyan rossz,h nem írsz naplót:((
No,gyakoroljon csak mindenki,az sosem árt:-)
Drukkolok:))
Meg a sok gyakorlás sem árt:DD
Na ezt meg is értem, én viszont nem akarok most fix munkahely nélkül, vagyis úgy hogy nem dolgozgatok előtte egy kicsit:) egyrészt kell a pénz másrészt pedig kicsit szeretnék ebből a megszokott "rendszerből" kizökkenni:) persze nem sokáig:D
Én mindenképpen szeretném a sulit befejezni,ha már elkezdtem,és nem mellesleg imádom is..Nem biztos,h 3 gyerek mellett lenne energiám befejezni..
Oké,nekem már a harmadik lesz,én egy kicsit lazíthatok még:)
Addigra már babázni szeretnék:D úgy gondoltam, hogy kb. 1 évet dolgozgatnék aztán jöhetne, ez azt jelenti, hogy fél év múlva belekezdenénk a projektbe, remélhetőleg nem kell annyit várni rá mint anno Regimre:)
CSajok!
Tessék belehúzni!
Épp nézegetem, hogy elég sok forumtársunk babázik már megint, vagy épp babázni fog. Pl. Regi77, vagy Bonita anyuka ( ha jól írtam le).
Nálam kb 2,5 év múlva indulhat a projekt a suli miatt:))
És te?
Mennyi várakozási időre gondoltál?:D
További ajánlott fórumok: