2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Majd megtanulja:)
Van egy nagy újságom!!!!!!!!!!!!!!! Regim az éjjel már pelus nélkül aludt:)))) és nem is pisilt vagy csurgatott be, annyira büszke vagyok rá:) így már nem kell pelust használni, van még itthon ha esetleg néha meggondolná magát, de most nagyon tetszik neki, hogy éjjel sem kell felvennie:)
Mi ezt most tanuljuk:))
Van,amikor a tojásnak már csak a papírja ér el a pénztárhoz:)
Apa dolgozik:((
Mi csavarogtunk egyet ma öcsémékhez,holnapra még nincs program,de remélem,h az idő marad:)
Én már lassan nem merem elvinni egyedül vásárolni Gyémit:))
A kindertojáson meg a gumicukron kívül nem sok minden férne a kosárba.Megőszülök,mire sikerül kicsempésznem belőle,de még ez is egyszerűbb,mint leállni vele vitatkozni..Olyan,mint én voltam:))
Nos.Idő szép,ezt kipipálhatjuk:-)De hol vagytok csajok?????
Áh,mindenki kirándul...:-)
Mi is kirándulunk ma jól mamiékhoz.
Mivel telik majd a hétvégétek?
Bence nem szeret rajzolni,de mi is színezünk.Nálunk Mr.Bean a menő,Thomas már kiesett a kosárból:-))Akkorákat kacag rajta:-)
És igen,én is így érzem magam estére:-)))
Szuper!Végre nem tévedett az időjós!:-)
Egász nap süt a napocska!!!:))Hurrráááááá:-)))
Nálunk ma is elég ramaty az idő, így ma sem megyünk sehova.
Benti programok: rajzolás, mesenézés (imádja a Thomast), játszás a két kicsivel. És ilyenkor estére olyan vagyok mint akin keresztül ment egy úthenger.
Én teljesen le vagyok fáradva, de a kicsik meg egyáltalán nem.
Nos...a drága időjósok szerint holnap már nem várható eső...kíváncsi leszek én arra...
Esőprogik mi nálatok?Ki mit csinál ebben a csodaszép időben otthon a gyerkőccel?
Borzasztó ami történt!
Ja és itt is eski!
Itt is:((((
Szörnyű ez a rengeteg katasztrófa:(
Mi jöhet még???Árvíz,viharok,iszap...
Szörnyű.
És reggel az időjós közli,hogy északon nem várható csapadék...na szép...és ne mondjam,hogy esik:-))))Legalább mielőtt mondja utánanézne,hogy az országban milyen az időőőő:-)))))Cuppp mindenkinek:-)))
Jelen:))
A suli nagyon jó volt:))
Az idő tényleg gáz,rajtunk is átrohant vmi nyavalya,pedig olyan vitamintárházam van,h csak na..
Csillus jobbulást nektek!
Sziasztok csajok!
Mi lassan gyógyulgatunk. Hol nincs semmi tünet, aztán megint elő kell venni a porszívót, hogy a gyerekek kapjanak levegőt a nózijukon. Nem tudom milyen nyavaját kaptunk el, de jó lenne kilábalni belőle.
Utálom ezt a hideget. Nem tudom mit adjak a gyerkőcökre, mert ha fúj a szél, akkor van olyan hideg mint télen.
Hol van az igazi jó kis ősz?
Akkor csak ügyesen a tanulással!Oksi,igyekszem mindenképpen:-)
Cupppancsos!Aztán hétfőn jelentkezni,mert írom a hiányjelet:-))))
Dehogy gáz,az a jó!!Mi is úgy mennénk apával salsázni,csak nem merek a hátam miatt:(((
7végén Pesten leszek suliba..
Gyógyulj meg,puszi
Halihóóóóóóóó mindenki!
Hogy s mint vagytok így a hét végén?:-)))Nekem fáj a torkom:(((Szerencsére azonban Bencének kutya baja:-)
Voltam tegnap hastáncon...naaagggyyyoooon jóóóó:-)Kikapcs:-)Annyira figyelek,hogy valóban nem is jár más gondolat az agyamban...ez gáz?
Nálunk tegnap nem volt szép idő,annál inkább ma:-)Játszótereztünk.Imádom a napsütést!!!És az őszi csodás faleveleket!
A kis huncutoknak is nagyon kell még a jó idő:-)))