2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Hajdúszoboszlón töltöttük a hétvégét és a Mókuskaland élményparkban:-)Tényleg egy élmény volt:-)S Nektek hogy telt a hétvégétek?
Az biztos szuper lehetett.Merre voltatok?
Igen,de csak lightosan:-)Most hétvégén pedig élete első kalandparki élményét élte át:-)Ügyi volt,nagyon:-)
Köszönjük:))
Eltelt..mozgalmasan,családosan..Nagyfiú volt locsolkodni?
No csajok,hogy telt a nyuszis ünnep?:-)))
Virtuális locs-pocs Bencétől minden csajszinak!!!:-)
Puszaaaaa!!!
A poén,h még eszembe is volt,h el ne felejtsek üdvözlőlapot küldeni...
Szőke?Há' nem?De!:DD
Azt észre vettem:D semmi baj
Nem tudom,h mi volt velem tegnap,nagyon nem voltam képben...bocsi..
Megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánunk Reginek nagyon boldog 3. szülinapot!!!Pusziiii!!!Bence és Anyukája:-)
Drágám már túl is vagyunk rajta:DDD vasárnap volt a nagy buli, tegnap meg a tényleges szülinapja:D
Készültök már a szülinapra?
Ma reggel vittünk kinyomtatott A4-es papírt, amint rajta van a kép, leírás stb,,,,, nagyon-nagyon mérgesek vagyunk a párommal!!!
És mondták a gondozónők másik csoportból, hogy Tőlük is tűnt el motor, cipő, ruha, de ott az anyuka letagadta(mert pont látta a gondozónő, hogy melyik anyuka vitte el)
Mik vannak!!!!
Sziasztok!
Tegnap "elveszett" a bölcsiből a kisfiunk kismotorja!!! Eszem megáll!!! Most kapta a 3 éves szülinapjára!!!! :(
Bölcsi, ovi, suli, biztosító, bank, és néhány orvos:DDD konkrétan ezekre gondoltam:)
És még milyen téren ne?:DD
Szerintem ezen a téren se legyél inkább optimista:D
Tényleg nem?
Lehet,h az óvodavezetők rugalmasak..vagy ne legyek ennyire optimista?:)
Na jó de mégis hogyan? Most nincs óvodalátogatás... nem tudom körbevinni az 5 óvodán, hogy melyik szimpatikusabb inkább:D majd kiválasztjuk valahogy:)
Akkor bízd Regire a választást.A gyerekek ösztönösen érzik,h ki a jó hozzájuk:)
Persze az óvónéni nagyon fontos. Vannak nyílt napok de attól még nem tudom megállapítani, hogy valaki jó óvónő-e, hogy egyszer látom, max. szimpatikus lehet de ettől még nem biztos, hogy jó is. Elég nehéz helyzet, de majd megoldjuk:)
Nincsenek nyílt napok?Mondjuk már nagyon rövid idő van hátra a beiratkozásig.
Nálunk nagyon jóba van Gyémi az óvónővel,s sztem nem kis szerepe volt abban,h ilyen gyorsan beilleszkedett...
Ismerős nincs... úgyhogy fogalmam nincs...
Akkor válasszatok az óvónénik közül...
Erre gondoltam én is, választás az tényleg nincs:(
Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is.S mivel nem vagyunk egyformák,ezért egyikünk ehhez,másikunk ahhoz vonzódik inkább..Viszont nálatok így nincs meg a választás lehetősége:((
Köszönjük a köszöntéseket:))
További ajánlott fórumok: