2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok!!!:-)
Szívből köszönjük a köszöntést:-)
Hogy vagy Banya?
Mi a jövő hónapban kapjuk a 18 hóst.ÓÓÓÓÓ,röpül az időőőő...:(
Eddig nem okoztak gondot az oltások,remélem,ezután sem fognak...Fogzás hegyek vannak.Már mind a 4 őrlő látszik.Szenved is Bence rendesen.
Csatlakozom a névnapi köszöntőhöz..
Ma hallottam,h az állam kezességet vállal a kötelező oltások szövődményeiért..
Ezek szerint minden gyereknél megvan a lehetősége,h károsodik az adott oltástól?!
Sziasztok csajok!
Remélem mindenki jól van!
Bencusnak utólag is nagyon boldog névnpot kívánunk!
Hála az égnek mi majd 2 hónap múlva kapunk csak oltást a kötelezőt és lehet a bárányhimlő ellenit is beadatom neki.
Szia!
Bocsi, csak most jutotam idáig el!
A két lánykám között 11 és fél év van. A kicsi meg jövő márciusban várható. Akkor a nagy már 13 éves elmúlt a kicsi meg 2 éves lesz majd.
Nagyon cuki:) Regike is szereti a kukoricát:)
tettem fel egy képet, kukoricát ettünk ma, vagy ahogy ő nevezi: koa koa :) Már a piacon elkezdett nyafogni, meg kérni, hogy ő abból mindenképpen enni szeretne. Olyan édes volt. De mivel nem esszük nyersen, kapott egy almát az eladótól :) Ha minden nap kimennénk a piacra, nem kellene a délelőtti gyümölcsöt megvenni, csak a délutánit :))
Hát ja,elviszi a pénzt az a sok végkielégítés:((
Most megyek mert felébredt Regikém:) sok puszi nektek, aztán gyere majd:) vagy ha esetleg mentek le velencére akkor írd meg, hátha be tudom én is iktatni és tudunk végre dumcsizi személyesen is:)
Na igen, én is mentem volna de nem tudnak annyit fizetni, hogy nekem megérje, így nem megyek:)
De jó neked!Én sem terveztem..de ki lehet bírni ennyit egy héten..Szóval nem panaszkodom:))
Én nem megyek vissza még melózni csak jövőre:)
Eddig Regimnek sem okoztak a szurik problémát, pedig jó sokat kapott már szegénykém:D
Biztos nem lesz gond,nálunk még csak hőemelkedés sem volt..
Regi eddig mindig mosolygott a dokinénire:) na majd kíváncsi leszek most, mert eddig csak a combijába kapott szurit azokkal nem volt gond soha...
Apja vitte,mert én dolgoztam,de azt mesélte,h volt dáridózás..Már megismeri a dokit..
Itt is minden oké:) a héten jön a dokinéni a 15 hós szurival, most kapjuk csak meg mert előtérbe helyeztük a múlt hónapban a kullancs elleni szurit:) fájt gyémántkának amikor megszúrták a kezét?
Igen,minden rendben..csak szerdán kezdődik a munka..Olyan jó volt ez a 2,5 hét szünet:))
És ti?
Na majd meglátjuk:)jól vagytok amúgy?
Nem is tudom..Jó lenne..
Az biztos,h Pestre megyünk a jövő 7 végén a Japán fesztiválra,meg Zsombival a magyar-portugál meccsre..
MÁr nem hiszem, mert a barátnőm akivel menni szoktam, szóval neki már nagyok a gyerekek, és jövőhéten kezdődik nekik a suli. Úgyhogy nem hiszem, hogy idén már lemennénk, hacsak nem APával:) de majd meglátjuk:) Ti készültök még oda?
Nekem kijutott a fogakból rendesen..Mentek a Velencei-tóra még az idén?
Én is akartam szundikálni egy kicsit de hazajött apa ebédidőben, így megebédeltünk együtt, most beszedtem a ruhákat, amik megszáradtak és elpakoltam őket:) kincsem még szundizik:)
Nem a fogak miatt gondolkodtam az elválasztáson, mert eszébe sem jut harapni soha:D annyi esze van, hogy tudja, ha harap nincs cici, ezért meg sem próbálja... inkább én látom már itt az idejét lassan, hogy leszokjon:)
jó, hogy mondod, én is mosni akartam :) Jelentem az ebédünk készen van, Bálint még csendes pihenőn. Én meg itt ülök, ahelyett, hogy aludnék :)
Hú,akkor beelőztetek,mi még csak 12-nél tartunk..
Nem csodálom,h most már az elválasztáson gondolkodsz:DD
Én oda tényleg nem megyek:) megfogadtam és be is tartom:) mi is elmentünk vásárolni, az ebéd és a mosás már készen van:) Regikém épp szundikál egy 20 perce:)
április 8.-án született a drágám. A napló nem hiszem, hogy nekem való tudomány lenne. De majd elgondolkodom rajta.
Közben mi is elmentünk a zöldségespiacra,vásároltunk, amit kellett, és még a brendonba is bekukkantottunk. Mindig megfogadom, hogy nem megyek oda többet, de csak elfelejtem...
Most megyünk felöltözni mert még pizsiben nyomjuk:D Majd jövünk még:)
Mi valamikor 8-kor kelünk, de általában fél hétkor:) Mikor is született Bálint? Néztem az adatlapodat de nem láttam. Naplót nem írsz majd?
További ajánlott fórumok: