20 évesen korai még babát vállalni? (tudásbázis)
Nem.Én is 20 évesen szültem,életem legjobb döntése volt.
Szerintem nem. Ha úgy érzed megvana megfelelő partner, és úgy érzed képesek vagytok mindent biztosítani amire egy babának szüksége lehet, akkor miért ne!!
én 19 voltam, mikor az elsőt szültem,
s nem bántam meg!
de ez nem kor függvénye.
a kapcsolat komolysága,
a te komolyságod,anyagi helyzet,egyéb...
lemondásokkal is jár,de csodás dolgokat kapsz helyette.
neked kell eldönteni,te fogod felnevelni,
és ne a korodat mérlegeld, hanem az egyéb feltételeket.mi az ami adott s mi az ami nem!
En kozel 22eves voltam mikor megszuletett a kisfiam.Egyaltalan nem voltam az a bulizos tipus,tehat nalunk az ugymond "kieles" nem volt gond.Tervezett baba volt.Szerintem egyentol fugg,hogy ki mikor erett es nem kortol.Most a harmadik gyermekunket varjuk 28 eves vagyok.1 percig sem bantam meg,hogy fiatalon szultem.
Sok sikert:)!
Én 20 éves és 9 napos voltam amikor megszületett a kisfiam.
A legjobb dolog az egész világon:))
Én 21 éves voltam a kislányom születésénél. Szerintem nem a kor számít, hanem az, hogy érett vagy e a feladathoz.
20 és fél voltam az első lányom születésekkor. Nem bántam meg. olyanok vagyunk mintha barátnők lennénk..
ki AHOGYAN ERZI...de en 21 vaGYOK...es meg egyaltalan eszembe sem jut a baba ...attol fugg ki mennyire fejlett...kesz kell lenni ra mind testileg, mind lelkileg, anyagilag...
20 évesen szültem meg a lányomat. Egyáltalán nem bántam meg. Nálam minden feltétel adott volt: apa, lakás stb. Azóta megszületett a második gyermekem és még egy babán gondolkodunk.
ÉN 21 VOLTAM, AMIKOR A LÁNYOM SZÜLETETT, NEM VOLT KORAI, MAJD KIUGROTTUNK A BŐRÜNKBŐL, ANNYIRA BOLDOGOK VOLTUNK!
Szerintem nem korfüggő,ezt mindenki maga érzi.
Ha megvan a megfelelő nagyŐ,a megfelelő körülmények,és már minden vágyatok,akkor miért ne?
ha ugy érzed miért ne?
végülis te tudod meg a párod
mit tudtok vállalni
Nekem a 20. szülinapon után 9 nappal született meg a kisfiam.Csodálatos ajándék volt!!!
Mindenki maga dönti el az érzései alapján, hogy elég felkészült-e az életre szóló felelősségre. Ki tizenévesen (18 voltam az elsőnél mikor várandós lettem) ki jóval idősebben.
Szerintem nem kortol fugg.
Ha az anyagi feltetelek adottak, akkor nem korai, viszont ha ugy van vele az illeto hogy majd anyuci segit, akkor igen.
Ha úgy érzed, készen álltok rá, sok szerencsét! Én nemsokára 21 leszek, van egy 2.5 éves kisfiam, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakultak a dolgok! Imádom őt, nagyon jól elvagyunk, el sem tudnám képzelni az életem nélküle. Valóban átrendeződik, de ha van egy kis alkalmazkodóképessége az embernek, akkor gyorsan hozzászoksz a változáshoz, és élvezni fogod az anyaságot!
ezt mindenkinek maganak kell eldonteni.Mas nem teheti meg.
Ha minden biztos akkor igen,de job vlamivel később.
en 26 evesen szultem, banom, hogy nem hamarabb...
fel a fejjel, pocit kidulleszteni!
sok sikert
én is fiatalon szültem jövőévben leszek 21 és ebben a hónapban lett 1 éves a kisfiam!teljesen boldog vagyok hogy ő van nekem!!!nekem is voltak kételyeim de már rájöttem hogy vétek lett volna elvetetni...!és gyermekkel is van életed kicsit átrendeződik de hidd el nem rossz!!!sok sikert
szerintem nem korai.sok sikert.
Ha érett vagy hozzá, igen. Ha így kérdezed, akkor bizonytalan vagy. Ha elindult a baba, akkor Te is felnövekszel hozzá. Csak ne vetesd el. Bánni fognád. És vannak más leheteőségek, amik az életnek adnak zöld utat...
Ha megvannak hozzá a feltételek,és igazán nagyon szeretnéd,akkor legyen.
szerintem jo hogyha megondolja az anyuka ketszer is .amugy en is 20evesen valaltam gyereket ,de az nem azt jelenti hogy utana nem kivankoztam szorakozni.de igen hianyzott azert sok minden,mert az eletem akortol mar mas lett akor mar keten voltunk.de most mar egy csalad vagyunk ,hala istenek.es gyonyoru szep fiam van a jo istenek koszonom.
Szerintem korai.
Lehet úgy érzed, h. most szeretnél, késöbb viszont úgy fogod érezni, h. lemaradtál pont emiatt valamiről.
Azt gondolom, hogy nem. Én is 20 évesen szültem az első gyermekem és most hamarosan, nagyon boldog fiatal nagymama leszek. Ha a körülményeid megfelelőek, akkor a te döntésed, hogy elég érettnek érzed-e magad egy kis pocaklakóhoz.
Ha úgy döntenél, hogy vállalod, akkor nagyon sok boldogságot kívánok hozzá.
szerintem apszulut nem föleg a mai világba!mindenki maga érzi ezt
Mindenki saját maga érzi,hogy mikor jött el a pillanat... Előtte azonban mérlegelni kell,hogy menni minden megfog változni az életedben,ha jön a baba. Elég korán férjhez mentem,de nem akartam 20 évesen babát, hiszen akkor kezdtük az együttélést,előbb egymás dolgaival kell tisztába jönni...
További ajánlott fórumok: