Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 2 tanús + szülőkkel esküvő! Mi illik? fórum

2 tanús + szülőkkel esküvő! Mi illik? (beszélgetés)

1 2
21. kevian (válaszként erre: 1. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:36
Szerintem úgy csináld, hogy mikor visszaemlékszel rá, megmelengesse a kicsi szívedet. S ha ránézel majd a fotókra, mégis csak úgy tűnjön ez az esküvőtök volt. Mikor már az ember az idősödik, eléggé el szokott kezdeni erősen nosztalgiázni..legyen min. :)
20. c130f7eb3b (válaszként erre: 1. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:31
Mi is szűk családi körben voltunk, mert utálom a parádét. Vettem magamnak egy klassz fehér ruhát, amit sokáig tudtam még hordani színes kiegészítőkkel, a férjemen drapp öltöny volt. Nem kell fekete. Egy kis virág az anyáknak, egy kedves csokor a menyasszonynak, no meg 1-1 pohár pezsgő. A csokrom másnap kivittem a nagyapám sírjára, hogy ő is "részese" legyen az örömömnek... Ünnepi vacsora otthon. Az én kívánságom ennyi volt, és nem az esküvőn műlik a házasság...
2011. máj. 10. 08:27

Nekünk is ilyen volt. Volt pezsgővel koccintás, közös gyertya gyújtás, anyukáknak csokor, apósomnak egy palack díszes bor (édesapám sajnos már nincs köztünk). Ünnepibb ruha.

Ha nagyon nem akartok beruházni, szerintem lehet a vőlegénynek fekete farmer, azt fel lehet később is venni.

18. cicaanya (válaszként erre: 17. - Cicaanya)
2011. máj. 10. 08:26
ja és otthon lakáson szülök tesók és az ifju pár volt meg kereszt szülök és csaó ennyi!!!! leves második kejesz és szép volt minden...♥
2011. máj. 10. 08:24

naná!!!♥

tesómék is úgy esküdtek,meghívtak mindenkit,és meg értették,csak szűk családi körben ünnepelnek egy kis vacsora mellett!

"MINDENKI MEG ÉRTETTE"

Szóval ha olyanok a barátok olyan környezeted akkro ...lehet mindenkit meghívni,lehet nyomtatni is szép meghívokat 5ft/fb borítéknak legalább is nálunk és az is szép...!

És akkor még azért csak kaptok pár ajándékot :p :):)

Környezeted megért szupi barátok stb...akkor hívd meg nyugodtan őket,nem ciki egyenes nyílt ember és őszinte hozzá állás!

2011. máj. 10. 08:19
És a babához is sok garatuláció!
2011. máj. 10. 08:18
Gratulálok az eküvőhöz!
14. Szmirma (válaszként erre: 6. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:17
Ha nem akartok öltöny nadrágot venni ,akkor lehet valami egyszerű , vékony, fekete, tavaszi nadrágot, azt talán máskor is felveszi, meg hozzá valamilyen szép világos ing.Igen az úgy azért tényleg elég furi ha csak anyukád kap virágot, akkor már a másik félnek is illenne.
13. Andela (válaszként erre: 8. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:16
Ohhh, irigykedem! Gratula ehhez is! Sok boldogságot!
12. kobri29 (válaszként erre: 6. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:15
Azért nem árt, ha "anyósodat" is felköszöntitek virággal. Gondolom, édesanyádnak szívesen adsz és ha már párod "mostohája" is jelen van, akkor az a legkevesebb, ha őt is megdobjátok egy csokorral.
2011. máj. 10. 08:11
Nekünk sem volt nagy esküvőnk, összesen tizenketten voltunk. Szerintem egy egyszerű elegáns ruha, virág az anyukáknak, egy-egy üveg valami (nálunk bor volt) az apukáknak. Elég hétköznapi, de azért hétköznapian is meg lehet adni a módját.

Mi is csak 6-an voltunk.

-Én vettem egy szép kösztümöt (vaj színben, alul hosszú szoknya).

Mindenki ki volt öltözve.

-Lett menyasszonyi csokor, de nem előre rendeltük, hanem előtte nap én bementem, szóltam, hogy kellene egy fehér virágokból álló csokor, s mikor végeztek, monták az árat, akkor mondtam, hogy esküvőre lesz, így egy fehér rózsás kitűző is kellene férjemnek. Így 4500Ft-ból kijött az egész. (előtte férjemnek 10ezer fölött akartak menyasszonyi csokrokat ajánlani, ezért vettem én kézbe a dolgokat)

-Pezsgőt előre odavittük. Úgyhogy szertartás után volt koccintás, mint a nagy esküvőkkor.

-Autóra kötöttünk fehér szalagot. S dudálva mentünk az étterembe.

-Étterembe vittük a tortát, amit rendeltünk,s kaját előre nem fixáltuk le, mivel kevesen voltunk, mindenki rendelt, amit akart..Csak az asztalt foglaltuk le előre...

-Nekünk szombaton volt az esküvőnk, viszont húgoméknak pénteken, s bár náluk cirka 15-en voltunk, ők is ugyanígy csinálták, mint mi.

Ugyanígy kiöltözve...

9. Andela (válaszként erre: 1. - Szuszuek)

BÁRMI illik, ami nektek jó, belőletek jön, és rólatok szól. Kit érdekel, mit szól más, hogy mi illik, vagy nem. A Ti közös emléketek lesz!

GRATULÁLOK!

8. szuszuek (válaszként erre: 5. - 8ffadcd586)
2011. máj. 10. 08:10
én is pocakos vagyok! :)
Szerintem azért illik az öltöny a menyasszonynak kosztüm, virág a szülőknek és egy üveg pezsgő

nekem még lenne is rucim!

de a páromnak nem igen van semmi fekete,gatyó,vagy öltönynadrág!

ezért meg venni...

szülők virág:

nekem édesanyám van ok a virág!

párom anyukája meghalt,apukájának "új" a felesége(van már 4 közös gyerek), de sosem voltak annyira jóba!kell virág?mert most ha csak anyunak adok az ciki!

2011. máj. 10. 08:09

Szia! Nekünk ilyen esküvőnk volt, csak a szülők sem voltak ott. a 2 tanú és a feleségeik voltak. Nagyon melegben volt az esküvő, így rajtam egy vajszínű vászonruha volt(pocakos voltam) a férjemen pedig fehér vászonnadrág és ing.

Pezsgő nem volt, virág sem, de az esküvő után elmentünk egy nagyon kiváló étterembe ebédelni.

4. Szmirma (válaszként erre: 1. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:07
Szerintem, azért valami szép kis ruha azért felfér, valami egyszerű.
3. Vigyorex6 (válaszként erre: 1. - Szuszuek)
2011. máj. 10. 08:06
Azért nem árt nem farmerban menni. :) Viszont untig elég egy ilyen kis esküvő. Virágot az anyukáknak illene adni, magadnak meg eldöntöd. Egy pezsgőt meg vágjatok csak falhoz. :DDD Az sosem árt. :D
2011. máj. 10. 08:06
Szerintem egy csini kosztüm azért jó ha van:) A többi rajtad múlik :)
2011. máj. 10. 08:04

Nem szeretnénk nagy dínomdánomot,így 2 tanúval megyünk esküdni,na meg a 4 szülő!

kell virág?

pezsgő?

szép ruha?vagy elég egy farmer,inggel?

valószínűleg hétköznap lesz!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook