Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 18 év alatti oltatlanok. Milyen megkülönböztetés érheti őket? fórum

18 év alatti oltatlanok. Milyen megkülönböztetés érheti őket? (tudásbázis)

1 2
3. 51683d1c00 (válaszként erre: 1. - Muciska)
2021. aug. 22. 08:33

Aki teljesen BIZTOS abban,hogy nem oltakozik,az tartson már ki!

Aki meg kételkedik meg a "nem tudom"az nyugodtan oltasson,mert a félelem az aggódás öl úgyis,nem "vak cina"

2. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Muciska)
2021. aug. 22. 08:30

Őszintén: nem tudom, hogy érhetik-e hátrányok az oltatlan gyerekeket. De remélem, hogy nem!

Egyelőre nem kötelező ez a fajta oltás, tehát szankció sem lehet. Remélhetőleg a tanárok sem tesznek megkülönböztetést oltott és oltatlan diákok között.

Legyen úgy, ahogy mondod! Ne legyen ebből a kérdésből vita! Csak zárójelben teszem hozzá: kicsi esélyt látok erre.

2021. aug. 22. 07:54

Sziasztok! Kezdődik az iskola, jön a nyomás, hogy oltassuk be a gyerekeinket.

Sajnos sehol nem találom pontosan, hogy milyen megkülönböztetés érheti azokat a 18 év alatti gyerekeket, akik nincsenek beoltva.

Fiam 14 éves, de őszintén szólva én nem szeretném oltatni, ha nem muszáj, viszont tartok tőle, hogy ez miatt milyen hátrányok érhetik.

Nagyon nem szeretnék vitát nyitni, csak tényleg, tisztán látni. Köszönöm, ha segítetek ebben.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook