140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
Fórum - PAI YOU GUO tapasztalatok - Ismeritek ezt az új fajta fogyi port?
Ebbe a fórumba is szoktam irni. Itt sok mindent megtudhatsz erről a porrol. Szerintem nagyon durva, mert engem nem az nap mikor megittam, hanem másnapján csinált ki. Borzalmas fejfájás társulva erös hányingerrel. Ez egyértelmű migrén volt. Sokat folyadékot kivánok inni, amit én tudom nem szoktam bevinni a kellő mennyiséget soha. Mert inkább zabálni szoktam az ivás helyett is. Ezért ma délbe veszek be ebből a méregből csak negyedet. Mert nem örülnék egy haldoklásnak megint. Ami jó nincs étvágyam azóta. Viszont viribelem a no cukros citromos citromfű teámat.
5 LITER????
ÉN A 3 ALIG BIROM!!
Szia!
-2, ez nem semmi!mit is csináltál????
Én 40dkg-val vagyobb kevesebb, gyors számolás=100*40dkg=40kg!!!Ez durva!!! nem , ez egészségtelen!!!
Most gyorsan dolgozom tovább!
Pusza
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Reggeeeeeeeeeeeeeeelt!!!!!!!!!!!
gyerünk...gyerünk,,,,,,,,,,,,,jóóóóóó a kedvünk........azt a kis melót gyorsan letudni ééééés előttünk az éééééééééééééééélet!!!!!!
Égetjük a zsítrt,fogyuuuuuuuuuunk és csinik vagyunk:))))))kis sellllllők...
puszika
Sziasztok Lányok!
Jó reggelt!!
Annyira nem szeretem idő van felénk.
Tegnap jó sokáig voltam fent én is,(látom Ti is) de most irány a munka, majd onnan rátok nézek.
És későn már kezdtem nagyon éhes lenni, de megtudtam állni, (megveregettem reggel a vállam, na ugye, hogy kibírod!!!)
Legyen a napotok derűs, kalóriákban szegény.!!!!
Pusza mindenkinek
Bikinis
Jó éjt mindenkinek!
Holnap hosszú nap elé nézek!
Sziasztok!
jajajajajajaja!
Sikerült kibogozni, de jóóóóóóóóóó!
Annyi szép dolog van az életben, élvezzük!
Most csak fogyással kapcsolatos!!!
Erre koncentrálok 120%-osan :)))
szóval örüljünk hogy lefogytunk vagy fogyunk és nem kell hogy az életünket kitöltse az ezzel való foglalatoskodás :)))))
valami ilyesmi nem?? :)
nem, nincsen nekem olyanom, testemápolójával kenek csak:-)
De érdekel, mi is pontosan? hogyan, meg ilyenek. soha nem használtam hasnlót sem.
Drága!
nem elfelejteni, honnan jössz? ez jó, de ...... én mondom magamnak a tükör előtt, (bocsi lányok), né csak látod a p..cidat, nem kell a hasadat emelgetni. Nagyon tudok az ilyeneknek örülni tudom hülye hasonlat, de én oda-meg vissza vagyok pl nézegtem a lábaimat, régebben nagyon szerettem őket, most kezdenek előbújni a .......körvonalak. Szóval zavarosan, azt akartamm írni, hogy nem fogom elfeljteni, mert soha nem szeretném azokat az éveket vissza, de nem szeretnék azzal kelni-feküdni, hogy úristen, viszahízok ettől, attól stb.......
csajok, ez érthető? tudom 2. nekifutásnak is zavaros, de nem megy az okossá most! :-)
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- 90 kg és felettiek klubja!
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?