140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
sziasztok. benézek kicsit... nagy tanulásban vagyok :( holnap vizsgaaaa
rájöttem, hogy ma sem fogok sokat aludni:D:D:D
Küldök Neked egy hatalmas virtuális ölelést:)
Te kis mókus:))))nem tudnék hozzád gonosz lenni:P
:PPPPPP
De kis gonoszka vagy:P
De én így szeretlek:)
Régi képem van,új nincsen,de holnap csinálok neked,ha nem vonulsz el megint:P :))
Én is azt voltam,és tudom milyen nehéz leszokni róla,ezért is teljesen büszke lehetsz rá,hogy lement az a 2 kilo.Megy majd le több is,mert szerintem az ilyen eredmények adnak erőt,és így jutunk mindig kicsit előrébb.
Eszembe se jutott elhagyni:))
A képeket mikor mutizod meg?
Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok. Nálam már hosszú ideje tartott a zaba, ezért most ennek a változásnak örülök.
Azt hittem már nem is lesz kinek megmutatni a képeket amit múltkor mesélte,azt hittem elhagysz:(( :)))
de a rosszkedvem elmúlt:D
:) Gratulálok! Ügyes vagy!
Sziasztok sorstársak. Happyke,megakartam kérdezni,hogy kialudtad-e a rosszkedv3ed, de látom, írtad,hogy nem is aludtál:))
Kedves egészségedre. Neked is dicsekedni akarok, képzeld fogytam -2kg és két nap alatt.
De ettem:D Az ebédem 5db kis fasírt volt 5db cseresznye befőttel:D
:))))))) de ugye beföttet azért nem ettél? na jó csak viccelödöm ám:))))))))))
Agyhalál volt a mai napom, aludtam éjjel 45 percet, szóval ma totál kóma vagyok:D De elvagyok mint a befőtt:D
Szia, mi újság veled? milyen volt a mai napod?
Chao Bonitas!
Ha nem írok akkor délután nem is pörög a fórum:P EJNYE-BEJNYE:D
Nagyon ügyes vagy, mert aki a konyhán van annak biztos százszor nehezebb. Kitartás neked is.
Sziasztok!
Letelt! Indulok haza!!!
Majd otthonról jelentkezem.
CSak semmi csábulás!!!!Én is birom, pedig konyhán dolgozom!!!Gondoljatok az én helyzetembe bele!!!
Én is éhes voltam este de Rátok gondoltam és távol tartottam magam a hűtőtől.
Ha neketek megy akkor nekem is!!!!Ez volt a jelszavam!
Azért iszom mert én egy zabálos csaj vagyok. Most viszont ettől a portól történt velem valami, nem éhezem. Saját szervezetemhez fogom igazítani ezt a port. Ma délbe 1 kis mokkáskanállal 1 dl teába. Szerintem nekem még ezis müködik. Majd ha nem fog esetleg elég lenni, csak akkor emelem mokkáskanálnyit az adagomat. Nálam akár akkor egy tasak öt napig is kitart. Figyelem a szervezetem, hogy reagál, az egy tasak az én esetemnél majdnem halálos adagnak bizonyult.
Csajok! az ivásnál az a lényeg, hogy egyszerre 3 decit igyatok csak, annyit tud hasznosítani a szervezet! Ha többet isztok csak átmegy rajtatok! Tudatosan igyatok óránként 3 decit, és annak meglesz a hatása! :-)
Látod- látod??? Kitartás és meg lesz az eredmény. Hamarosan már arról fogunk beszélgetni hogy melyik dögös ruhát vegyük fel: a pirosat v. a kéket...:DDDDDDD
Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a csúnya időt? Nálunk két napja egyfolytában esik az eső, elviselhetetlen :(((((
Mindenféle bűnös dolgon jár az eszem - falnék, főleg csokit... lyukasat, gömbölyűt, szögleteset...stb. mindegy. JAJJJJJJJJ!!!!!
Már a torna sem segít....
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kezdek beleférni az előszobaszekrény 20-30centis tükrébe,igaz,csak vagy 1,5 méterről,de akkor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek szerint csak fogyok!!!!!Hurrá:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))már nem sok híjja,mi az a 70-80kiló!!!!Hát semmi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na dolgozik mindenki,én is megyek....legyetek jók és nincs csoki,süti/csak egy kicsike/Látok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))pusszancs
erzsi,ha beteg vagy akkor mi a fenének iszod a fogyiport.....:((((nehogy megmekkenj:))))))))))
További ajánlott fórumok: