140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
még nem tudom, hogy mit fogok csinálni...
de Te nyugodtan menj aludni, korán kelsz. Sajnálom, hogy eddig feltartottalak. Jó éjt szép álmokat! Vigyázz magadra!Cupp
bocsi lányok, nem hiszem el ezt!!!!!!!!!!!!
Feszt elmegy a netem. felidegesített ez a sz.r!!!!!!!!.
1 órája sz.rkodik.
megyek is aludni, hiányzik a francnak!!!!!!!!!!
Happyke, most sírj, az első szerelem, ha jól olvastalak, hidd el nekünk jobban, jössz ki hogy most megtudtad, nagyon komolyakban gondolkodtál vele kapcsolatban - egy másik fórumon olvastam- talán korai volt. Tudjuk min méssz át, beszéld ki, vagy írd ki magadból, ne maradjon benned, csak keserűséget okoz.
FEL NE HÍVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként meg egy bomba csaj vagy, - láttam az új képet - az orvosin majd okos, jóképű, jófej srácoknak csavarhatod el a fejét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fel a fejjel, előre nézz drága!
Próbálj majd aludni is. Kell az energy holnapra
Jó éjt nektek!!!
Volt egy irglmatlan szerelmi bánatom ...úgy 98 környékén,ez volt akkor a sláger nálam.....
igen
nagyon
Naúgy látom a 9-es szerencsétlen szám:((((((
Gina,te ettől sokkal jobbat érdemelsz,ha valakire csak úgy rá lehet hajtani...és hagyja is magát:(((((neked ez nem pálya....amúgy meg jobb az őszínteség,tudom mit beszélek......
Volt pofája csak így megírni? Tudom, most fáj és senki sem tudja megmagyarázni, hogy lesz jobb is. A sablon, hogy jobbat érdmelsz, de te arra vagy kíváncsi, hogy MIÉRT????????????????????????????
fájjon, mert fájnia kell, mert szereted, meggyászolod és egyszer jobb lesz. Ne engedd el magad, de sírj, ne most légy erős, majd utána!!!!
bemásolom amit írt nekem a srác:
*ha a miértekre vagy kiváncsi elmondom
Zoli says (21:39):
*a lényeg a suliban lesz szalagavató, műsort kell adni 3 hete heti 3 próba van persze én nem keringözök mint a többiek Kornéllal akiröl mutattam oldalt a faded life volt énekesével megbeszéltük hogy mi mással rukkolunk elö
*pill
Zoli says (21:41):
* [link]
*ezt a számot adjuk elő 4-en
*a lényeg hogy én korusban leszek egy másik sráccal ömeg egy csajjal énekli.....
Zoli says (21:42):
*a probákon rengeteget ökörköttünk 4 en na most olyat mondtak ami megváltoztatta az életem....
*most hülyén hangzik de megtaláltam a helyem köszönhetöen nekik
Zoli says (21:43):
*a lényeg annyi hogy a tudtomra adták hogy szeretnek és azért aki ami vagyok azota eléggé sokat lógtam velük
Zoli says (21:45):
*a csaj pedig mult héten szerelmet vallott de eléggé letaglozott a kijelentés tudattam neki hogy te vagy és hogy állok hozzád csak mosolygott és annyit füzött hozzá én ismerlek és az az érzésem mintha mindig igy lett volna belédestem gondolkozz itt leszek és lekapott na tudom hogy ez most hidegzuhany de tegnap elmentünk 4en fel pestre bulizni
Zoli says (21:46):
*táncoltunk rengeteget mászkáltunk kicsit becsiccsantottunk aztán felmentünk az edinához mivel nem akartam hazavezetni ugy hogy van bennem valami...
Zoli says (21:48):
*azt mondják a részeg ember öszinte, lefeküttünk és reggel nem ugy kelltem fel mint aki megbánta volna, tudom most egy görénynek tartasz de nem akarlak becsapni
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- 90 kg és felettiek klubja!
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?