13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Szép napot Babák! Visszaolvastalak titeket, édesek vagytok! Üdv. az újonnan érkezetteknek.
Én ezt azért írtam neked mert ezt az utat végigjártam amin most Te menetelsz, és eggyütt érzek veled. Cigi,kávé,Cola ... egészségesen élek ugye a Cola már nincs a másik 2 még rabul ejt.
igazából abba tudom hagyni időlegesen, de utána (pár nap, egy hét) belebolondulok, ha legalább egy kortyot nem ihatok... én semmivel nem tudtam kiváltani eddig...:S
igazából nem hízlalnak, csak annyira, mint bármely más cukormentes üdítő, illetve édesítőszeres cucc... becsapják a szervezetet az édes íz miatt, ezáltal megemelkedik az inzulin elválasztás (ez egy hormon ami a vércukorszintet szabályozza), mert a szervezet tévesen úgy érzékeli, hogy cukrot vittünk be, így ennek hatására leesik a vércukor, így többlet energiát igényel a szervezet... ez valahogy a mechanizmus, ezért szidják sokan az édesítő szereket, illetve mondják, hogy abból is minél kevesebbet együnk...
Mikor kezdtük nekem is meg volt,és meg voltam én is lufisodva,de utána elmúlik,ne idegeskedj.
azt tudod hogy a light COLA ugyan úgy hizlalnak mint a cukros COLA, Én is függő voltam remegtem ha nem ihattam, és jött a párom igyunk cukormentes üdítőt Narancs és megszünt a függőségem.
ja nem napi félliter, hanem 1, csak össze visszaírok...
az én nagy vallomásom, hogy Cola-függő vagyok.... persze light, vagy zero Colat iszom, de minimum napi féllitert... tudom egészségtelen, de nem igazán kávézom, s nem dohányzom, ennyi meg jár nekem...:) ja és update 1es és imádom!!!!
annak idején 3 hónap alatt 25 kg fogytam és "ünnepnapokon" 1 kg több voltam, fog az menni
én is a mensire fogom...;)
megvannak ezek a Norbi DVD-k, meg tetszenek is, bár én a kickbox kettőt csináltam 8rió) 5 éve kb egy nyáron, s fogytam 2 hónap alatt 8 kilót, úgyhogy a kaján semmit nem változtattam... lehet előszedem őket újra...:9
húh én most szédülök kicsit, de éhes napom óta nem vagyok csak rám tör az ehetnék...
Biztos a menzi miatt,en akkor mindig úgy nézek ki mint egy elefánt:(és a mérleget meg sem közelítem..
Jó kis csapat lesz itt újra már látom,a régiek meg majd segitenek,hisz mindenki nagyon rendes,és Beát(anni25) is várjuk majd nap mint nap,remélem majd azért jelentkezel!!!!
Szia.Konnyebb lesz ugy hogy a parod is csinalja veled.
Biztos sikerulni fog.Sok sikert hozza.
Hat en nem kaveztam,nem szeretem.Anyu igen,napi 2x.Azt hiszem hogy o a 3in1-et issza es abban van cukor...De van hogy 2in1-et es akkor edesitovel.Attol fugg mi van itthon.
Én bevallok valamit.
Én végig kávéztam hajnalban ébredés után, méghozzá én csak úgy iszom meg a kávét, ha van benne egy deci tej és két kiskanál cukor.
Igazából meg sem próbáltam lerakni, úgy voltam vele, hogy ennyi belefér, főleg, hogy én ugye a reggeli 7-es kajázást az érzékeny gyomrom miatt mindig kihagytam.
Csak egy kávét iszom egy nap.
Jah, egyébként most mérlegeltem: két kilónál járok, 67.1 vagyok. Az elmúlt három napban csak 10 dkg ment le. Kezdek beletörődni, hogy ennyi maradok, meg azzal vigasztalom magam, hogy hátha a mensi miatt akadt meg ennyire a súlyom.
Persze édesítővel,meg egy kis tej,vagy tejpor,csak vigyázz a tejporban elég sok a kcal.
kezdem, kezdem, én is kezdem, nincs mit veszíteni... ja de, néhány kilót ...:)
ez a cukor lessz gáz, annélkül nemfog menni
Én is kávézom 3-4/nap,csak cukor nélkül
A kickbox fitness 1-et (a kettőt is kipróbáltam, de az szerintem gyenge) és a Kiképzést csináltam felváltva. Heti három napban az egyik, háromszor-négyszer a másik.
Nekem mindkettő nagyon tetszik és tényleg végigcsinálhatóak, ha nem ismered, akkor ajánlom. Ott nincs kötelező tempó, mint Rékánál, Norbi mondja is, hogy aki kezdi az edzést, az csinálhatja nyugodtabb tempóban.
Amikor év elején elkezdtem a kickboxot, akkor azt hittem, hogy elpatkolok a negyven perc végére, annyira nem voltam formában. De ha lassan és bénán is, de akkor is talpon maradtam a végéig, aztán egy pár hét múlva meg már olyan keményen nyomtam, hogy alig pörgetett fel, utána kezdtem el váltogatni a Kiképzéssel.
szerintetek a Dia indította kurzusnál belefér az Én napi 3 kávém????
az anyósom 59 éves Ő is hozzá akar fogni ez az elhatározás
Kitartás menni fog,majd biztatjuk egymást.
Nekem is fájt reggel a fejem,de akkor lefeküdtem egy órára,és helyre állt.Próbálj egy kicsit pihenni.Szurkolok neked nagyon,mert ki ha te nem érdemled meg a fogyást hisz mindent betartottál. Bea le a kalappal hogy még most is tudsz tornázni,mikor már majdnem indultok,engem szétvetne az ideg.Minden elismerésem.Aki akar Hétfőn kezdeni az jöhet én kezdem előröl,és talán Newsy is,meg leszünk még egy páran.Dia elindítottál egy lavinát.Kösziiiii!!!!!!!!!!!!!!
tudod az a gáz Ő(apa) biztos végig csinálja Én magamtól félek mert nincs kitartásom
melyik Norbit csináltad eddig?
hajár Nektek! együtt könnyebb!!!:)
Gratulálok a kitartásodért Én még soha nem tudtam végig csinálni, mint állat úgy elfáradok közbe és leülök onnantól vége az egésznek.
Sziasztok ! Kedves a_diana megtaláltam a receptet és a páromnak is megmutattam, rá is hatott.
Hétfőtől kezdjük, remélem lesz kitartásunk hozzá.
További ajánlott fórumok: