13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap nagyon gondolkoztam de nem ezt fogom csinálni hanem mindennapra összeállitok egy étrendet magamnak és megpróbálom betartani ,nem sok kaját és ugyanigy 3 óránként,egyelőre két hét mulva akarom magam lemérni aztán majd meglátjuk:)
Ez jó ötlet!
Én meg most kotorászom a szekrény mélyéről a régi farmerjaimat, tök jó hogy megvannak, a legutóbb vásároltak leesnek. Jó is, meg nem is. Sajnálom őket, mert olyan szépek :)
Ti kávéztatok? Én a kávémról nem tudok lemondani, remélem ez annyira nem befolyásolja majd a diétát?
Vagy igen? Anélkül végem van:)
Valahogy be kell nyomnom reggel 7-kor fél litert? Fura lesz, mert kb 9 és 10 között ettem eddig, gyümit általában.
Hajrá nekem!!!!
Na,ez az!!!!
Apa már nem akarná,h fogyjak,pedig ha valami olyan cucc van rajtam,akkor azért megjegyzi,h ez azért kicsit szűk.....(vettem pár nacit,ami direkt egy számmal kisebb,h nyárra belefogyjak)
Igen,csak ezért áll a hűtőben a sok kaja! De most felvilágosítottam a szüleimet,hogy legközelebb csak a gyerekekre gondoljanak.
Egyébként nálunk is ez a szlogen,hogy jól vagyok így,kinek akarok tetszeni(hát magamnak!),de mégis a vékony csajokat nézegeti ő is!
Persze,oké minden,csak szerintem kiéheztem egy kicsit másra is! A hűtőt ki kell nyitnom,hiszen a 2 gyereknek is valamit adnom kell,de erős leszek...
Persze ez azért van,mert rajtatok kívül senki nem tudja a fogyimat.
Sziasztok Csajok!!
Gyorsan visszaolvastalak benneteket és be kell valjam,én is bűnöztem!:(
A délelőtt még oké volt,de megjöttek anyukámék felpakolva mindenféle földi jóval és egyszerűen nem bírtam ellenállni.Aztán megfogadtam,hogy mára ennyi volt a kaja,sőt még egy kicsit mozogtam is,így remélem,hogy jóvátettem a bűnömet!:)
Holnapra megpróbálom megemberelni magam,csak idegesít ez a sok kaja a hűtőben.Leghamarabb csak holnap este tudom megetetni a férjemmel,hogy ne piszkálja annyira a szemem.Remélem napközben sikerül megállnom,hogy nem eszem bele!
Szorítsatok!!!
Hát én messze vagyok a sportos külsőtől.Te sportolsz?
Én futást tervezek,meg tornát felváltva.De ezeket is max heti 4-5 alkalommal.
Nem hagyjuk,nyugi:).
Vágj bele,sikerulni fog.Rajtad mulik,meg persze rajtunk-nem hagyjuk hogy feladd...
SZiasztok!
Szerintem kevés olyan fogyifórum van a hoxán ahol még nem jártam, ami jól jelzi, hogy kb. mindig belekezdek, majd belebukok a fogyókúrákba. Kb. 2 éve gyarapszik rajta a felesleg, addig is változott a súlyom, de normális mértékek és értékek között. Viszont egy ponton már túlkerültem önmagam ilyetén elviselhetőségén. De a sok elhatározás után végül mindig győzött a csoki. Mostmár nincs más választás, mint az, hogy ezúttal győzzön a diéta és a sport, mert lassan elveszítem az igazi önmagam és így mindent és mindenkit magam körül.
Ennyire nem drámai a helyzet persze, de azzal, hogy nem szeretem magam, önértékelési és önbecsülési problémáim lettek s ezt lassan átnyomom a környezetemre is.
Nyilván nem a 13 nap alatt akarom leadni a 15 kilót, de valahol el kell kezdeni és úgy érzem, csak drasztikusan megy. Ez a diéta olyan dolgokat tartalmaz, amiket szeretek, az elmúlt időszakban olvasott anyagok szerint a többszöri étkezés miatt az anyagcseregyorsításhoz is jó és ahogy olvaslak titeket eredményes is.
Egyszóval holnap tejre fel. Most sikerülnie kell.
Ne hagyjátok, hogy feladjam :))
Mindenkinek sok sikert.
E
Szia!Én is holnap kezdem!Együtt könnyebb!Üdvözlünk a csapatban!:)
Csajok!Az időpontokat kötelező betartani?
Sziasztok!
Már az elejétől olvaslak Titeket, csak sunyi módon vártam az eredményeket. Most úgy gondolom én is elkezdeném holnaptól ezt a diétát. Egyetlen bajom van, hogy a tejet nem tudom meginni, de a kakaót vagy tejeskávét igen. Gondoltam helyettesítem a tejet valamelyikkel. Szerintem még úgy is jó lesz...
A többi kaja szerintem oké.
Úgy látom más is kezdené holnap. Együtt talán könnyebb.
Drága Dia!
Úgy van, ahogy Zsani írta!!!!! Te jót akartál és nem volt kötelező belevágni a diétádba! És bár tényleg elég rosszul voltam tegnap este + ma délelőtt is, de hálás vagyok neked, mert most csak 3 kiló mínusszal nézek a tükörbe!!!:DDD
Köszönöm!
Jövök ám még csajok, de most át kell adnom a gépet....
Puszi!
Sajnalom a kilepoket, azt sajnalom, hogy ennyire kimerultek, de megertem oket teljes mertekben.
Ez nem akaratgyengeseg, hanem egyszeruen arrol van szo, hogy mindketten nagy fogyas utan vannak, nem ez a dieta a kezdet, hanem hosszu ideje tarto megszoritasnak egy (szerintem meg durvabb megvonasos)valtozata. Igy nehez birni fizikailag. Tudom, mert en is igy vagyok ezzel, ket napja szedulgetek, hetfon ott volt a gyomorgorcsom, raadasul most a mensi miatt nem is ment lejjebb a sulyom. En meg a holnapi napot tervezem kibirni, de holnaputan szerintem bucsuvacsit fozok, mert azutan hosszu ideig nem leszunk egyutt a ferjemmel a mi kis otthonunkban.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel