13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Amugy a legjobb nayagcsere gyorsito-nekem legalabbis-a citromlé.Tuti hatas.es meg c vitamin is.Egeti a zsirt is.Szuper.
De mondom nekem.Valakinek nem birja a gyomra.Erdekes hogy multkor olvastam hogy gyomor egesre jo a citromlé.Meg fekelyre is.Hat nemtudom.
De meghajt az tuti.Foleh ha raktok hozza gyombert is,en porba akkor meg igazan egeti a zsirt.
Gondoltam le irom,hatha vlkinek segit és nem akar bogyot vagy teat inni.
Nekem mindig vannak ilyen csak azt eszem korszakjaim..volt hogy palacsinta,bolognai spagetti,most a sajtos tejfölös langos:((nem hogy vlki egészséges kaját kivannak.Olyan soha nem lesz?De szerintem ez azért van mert ugye mindig fogyózok,aztán hiány lep fel a szervezetbe..gondolom én.
De multkor csak tojast ettem,az azert nem tul egeszseges a szivre,de mast nem tudtam megenni.Most meg abszolult nem kivanom,sot.Szerintem 100 tojast megettem akkor par het alatt.
nekem nem lehet ilyen motíváciom, mert .......
baba az nem lesz soha
én nem is vettem se kötekedésnek, se bántásnak, csak azért írtam le a mechanizmust, mert elégé képben vagyok ezekkel a működésekkel (még tanítom is), még sem vagyok képes alkalmazni a tudásom...:S
ja és ezért írtam, hogy cigi nincs, kávé nincs, ez van... tudom nem jó, de egyelőre sajnos az elhatározás sincs meg, hogy változtassak... talán, ha babám lesz...:) vagyis akkor biztos!!!!akkor lesz motiváció
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel