Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata fórum

"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)

1490. csannika (válaszként erre: 1475. - 989994a317)
2008. jan. 12. 16:45
Lizanéni te egy Angyal vagy biztosan:))!!!!
1489. Méry81
2008. jan. 12. 16:37

Kedves Liza néni, és Od!

Köszönöm a gratulációkat!

Igen, kicsit fárasztó volt ez az időszak a szememnek, főleg, a monitor miatt, de szerencsére szeretek olvasni. Még két vizsgám eredményére várok, remélem azok is sikerülnek.

A Pécsi Egyetem Kommunikáció-médiatudomány szakán vagyok elsőéves.

Köszönöm, hogy drukkoltok nekem, nagyon jól esik!

Puszi nektek!

2008. jan. 12. 16:27
Sziasztok!Mindenkinek jó napot!Nem sok időm van,csak beköszönök+felfedeztem vmit,ami eddig nem tünt fel.Reggel mikor a lányom kajált,akkor vettem észre,hogy a LIDL-ben vásárolt szalámik és felvágottaknak Kcal és CH szempontjából jobbak,mint a Norbis!Általában mindegyikben,1gCH/100g és kevesebb Kcal van bennük,aki Kcal számol(mint én is)vagy cukros vagy Ch-t számol,annak ezek nagyon jók szerintem!Az Alexandrás kördobozos sajtban is nagyon kevés ezen összetevők-1 egész doboz sajtban(8db)pl.:187Kcal,1.82g ch,8.68g tejzsír van.Ez darabra levetítve:23Kcal,0.22ch,1.85tejzsír,3.16fehérje!Mennem kell,ha tudok jövök !Sziasztok!
1487. fogyiluna
2008. jan. 12. 16:17

Köszi G. még jóval előbb a hsz-t. Csak ilyenkor valami édes izt kiván az ember még jobban. Ezen gondolkodom.....Van édesitős savanyú cékla...Nehéz dolgok ezek. Kissé le vagyok törve, mint annak a bizonyos éjjeli edénynek a füle.

Motiválnom kéne magamat sokkal jobban. Néha belódulok, aztán állok csak.

Mi a pogi receptje??????????

Én nem norbis liszttel csinálnám, hanem zabkorpával, s kevés teljestönköly liszttel. Mostanában azt használok ilyen dolgokhoz.

A múltkor sütöttem bio, zsirmentes kakaóval,sütőporral, zabkorpával, kevés teljestönköly liszttel, édesitővel, s egy csomag túróval "süteményt". Teljesen zsiradék nélkül. Tettem bele mireli fekete ribiszkét mazsola helyett. Nem volt valami szuper, de a célnak megfelelt szerintem.

1486. anett59 (válaszként erre: 1460. - G.)
2008. jan. 12. 15:30

Én naponta kétszer tornázom.

Reggel duci torna fél óra,este kardió 30-40perc.

1485. anett59
2008. jan. 12. 15:29

Készen vagyok a -10kg/hó című könyv leírásával.

A cikkeim között ellenőrzés után megtaláljátok!!

1484. anett59 (válaszként erre: 1482. - Od)
2008. jan. 12. 15:28
vagyis nem zabpehely,hanem korpa
1483. anett59 (válaszként erre: 1482. - Od)
2008. jan. 12. 15:28

SZIA!

Igen,én legalábis így készítem.Édesítőt és fahéjat teszek hoozá. Így 1-es!

1482. od
2008. jan. 12. 15:21
Tejbezabi= tej+zabpehely? Bocsi! Tudom, hogy már sokszor leírtátok, de én eddig nem figyeltem, mert nem nagyon érdekelt. Olyan sokan dícséritek, hogy ki kell próbálnom. És hanyas kódot kapott?
1481. Itreg (válaszként erre: 1475. - 989994a317)
2008. jan. 12. 15:06
Kösz, Lizanéni:-)
2008. jan. 12. 15:05

Lizanéni!

Le a kalappal! Nagyon szépen fogysz. Ezt olyan jó olvasni, sok erőt ad! Én nem érzem magam feleslegesnek, csak mivel új vagyok, nehéz eligazodni a sok nicknév között, így figyelnem kell. Mert sokmindenkit keverek, és még a Norbis dolgok is keverednek a fejemben. Ami biztos, hogy ez a topic nagyon hasznos, csak 3 gyerek mellett a visszaolvasás majdnem lehetetlen... de azért jövögetek, olvasgatok és nagyon szép csapat vagytok!!! Még csak egy pár napja olvasok errefelé, de már rájöttem sokmindenre, hogy mit csináltam rosszul. És ebből tanulván, máris látszik az eredmény!!!

KÖSZI MINDENKINEK!

Egyébként pedig, ha jönne hívatlan vendég, tudjátok, hogy az a legnagyobb ellenszer, ha nem reagáltok a beszólásokra! De ezt csak úgy lehet, ha SENKI nem reagál.

A Norbis fórumon is meg van írva!!!

2008. jan. 12. 15:03

Ma én ebédre zöldbabfőzeléket készítette.Nagyon fincsi lett az is,próbáljátok ki.ha szeretitek.

A kisgyerek egyébként nem eszik meg semmi sütifélét,inkább Nála a csoki a nyerő.

De a mai főzeléket csak úgy falta.

Feltettem vízben a zöldbabot,fokhagymával,sóval,és készítettem rá zabpelyhes rántást,egy kicsi tejföllel,pirospaprikával.Nagyon jó lett,ha ismeritek bocs.

1478. G. (válaszként erre: 1474. - Od)
2008. jan. 12. 15:01

Köszi:)

Beszerzem én is.

2008. jan. 12. 14:56
Lizanéni én innen ölellek Téged!!!!!
1476. G.
2008. jan. 12. 14:56

Ha nem tudok akkor tornázni mikor a gyerek alszik,tornázom mikor fennt van.Édesen leseget rám,hogy mi bajom van.:) És,próbálgatja ő is csinálni.Táncolni szeret, a zenét szereti,tehát mindig mondom neki,hogy táncolunk.Hasizomnál meg van plussz súlyom--bár sokat ficánkol.:D

A Corában láttam édesitő port(olyan mint a kristály cukor,direkt sütéshez ajánlották),meg a Spárban fructózt.Sztem az jó sütni.

Chili!Ez tök jó!Gratula.Akkor most kaptál egy kis plussz erőt a tornához,meg a diétához?

2008. jan. 12. 14:50

Kedveseim.

Nagyon sok kismama van köztünk,akiknek a fogyáson kivül még egyéb sok hasonló problémája van.

Én már teljesen más korosztály vagyok és más dolgok foglalkoztatnak.

Elolvasom folyamatosan a hozzászólásokat, de ahhoz nincs képességem, hogy most már velem együtt 53 ember személyes problémáját megjegyezzem és reagáljak rá.

Szólitsátok meg egymást és meglátjátok baráti kapcsolatok alakulnak ki.Nem kell arra várni, hogy hátha valaki reagál.Itt senki ne érezze feleslegesnek magát.

Megigérhetem, ha valaki megszólit, hogy fogok reagálni rá a legjobb tudásom szerint ,bármilyen korosztályhoz is tartozik is az illető.

Ölelek mindenkit.

1474. od (válaszként erre: 1470. - G.)
2008. jan. 12. 14:49
Nekem a Rubint Réka 2. van meg, abban emlékeim szerint (tavaly csináltam) vannak súlyzós gyakorlatok. Meg az Add önmagad!Abba még nem kukkantottam bele, karácsonyra kaptam :) De ha majd "felavattam", mejd jelzek, hogy mi újság!
1473. G. (válaszként erre: 1469. - Andreamano)
2008. jan. 12. 14:48

Na megvan a recept.Elég egyszerű tényleg.Na,kipróbálom holnap.

Én is szégyelltem magam mikor tavaly elindultam néhányszor kocogni.(de aztán bejött a hideg és nem mentem többet.)De én mindig azt mondogattam magamban,ha beszólnak,akkor vissza fogok szólni,hogy nemhogy inkább ő is velem tartana,mert neki is jót tenne.Hihetetlen,hogy az emberek mennyire meghökkennek ha a bunkóságukra néhány kedves szó a válasz.Próbáld ki egyszer!Ha nem is a kocogós sztuban.

1472. 17e00e6b93 (válaszként erre: 1440. - G.)
2008. jan. 12. 14:46

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, ma belenéztem a tükörbe és LÁTOM A DEREKAMAT!!! Igaz, így annál "körtébb" az alakom, de lesz az még "alma" is! ;)

Így most már tényleg elkezdem legalább a felüléseket csinálni, mert nem szeretném, ha kinyúlna a bőröm!!!

Szia "G"!

Jó Neked, hogy van időd tornázni ennyit. Nekem 3 gyerkőc van, így eléggé húzós rá időt szakítani... bár nem lehetetlen.

Mensesnél előforduló éhség-rohamról én spec. nem tudok nyilatkozni, hisz' igen rég volt ebben részem...

Irtó jó recepteket nyomtok fel, nem győzöm mentegetni!

Figyeljetek csak, sütihez milyen édesítőt tesztek? Na és főleg az arány az, amit nem tudok átszámítani, mert most sütöttem almatortát, de jól el.....rontottam, túl édes lett! Ja és van egy sanda gyanúm, hogy nem a Polysweet édesítőt kellene használni sütéshez, hanem valami por-állagút, ugye?????

Az én ebédem most saláta volt, rá tojás és oliván pirított hagyma!!! Jó volt, csak kicsit gyorsan ehettem (ugye-ugye), és megfájdult a hasam...:(((

2008. jan. 12. 14:45
Egyébként melyik a legjobb Norbi kazetta szerintetek,amivel tutti a fogyás?
1470. G. (válaszként erre: 1467. - Od)
2008. jan. 12. 14:43

És melyik van meg?Mert ugy tudom neki is van több.

Ami nekem Norbitól hiányzik,az a karok fogyasztása.Réka-nő lévén-talán erre is gondolt?

2008. jan. 12. 14:43

Nekem is van Réka dvd-m,de nekem az nem jött be,a kick-box-ot imádom,néha oda is elszoktam menni.Futni utálok,de az fogyaszt valóban a legjobban,de itt sajnos nincs nagyon olyna hely ahol elbújva megtehetnék pár kört,mert úgy érzem kiröhögnek.A párom mindig azt mondja ne foglalkozzak senkivel,deha én ilyen vagyok mit tudok csinálni,szégyenlem az alakom.

Bár én sem a terhességtől híztam meg,hanem a mozgásszegény beteges időszak alatt,és most még szedtem azóta is hozzá,most remélem sikerül,n agyon rajta vagyok.

1468. od (válaszként erre: 1449. - Méry81)
2008. jan. 12. 14:38

Gratulálok Méry!

Milyen suliban tanulsz?

1467. od (válaszként erre: 1465. - G.)
2008. jan. 12. 14:37
Nekem van Réka dvd-m is, de többektől hallottam és az én véleményem is az, hogy keményebbek, mint Norbi kazettái.
1466. 989994a317 (válaszként erre: 1450. - Méry81)
2008. jan. 12. 14:34

Én gratulálok neked a vizsgádhoz. Nem semmi a kitartásod,mert a tanuláshoz olvasni is kell tudni,neked pedig ez korlátozottan megy.

Kivánom neked minél előbb legyen meg a kutyusod.

1465. G.
2008. jan. 12. 14:33

"Új év,új külső"

Elegem lett magamból,sosem voltam ilyen kövér.Mindigis a soványabb kategóriába tartoztam,de mindigis mozogtam valamit.Aztán szültem és dagi maradtam.

Nem vagyok hajlandó egyetlen nagyobb méretű ruhát sem venni magamnak,mert tavaszra le fogok fogyni és simán fel fogom tudom venni a régi ruháimat!:)

Minden nap tornázom..kivéve vasárnap.Az ünnep,mert a párom akkor van itthon .Amugy minden nap hajnaltól estig melózik.Igyekszem U1 szerint enni.Naponta váltogatom a Norbi lemezeket.Kick-box,meg utánna még néhány program(has,derék,far,comb...stb)Vagy a best of Norbit csinálom végig.Mikor milyen a hangulatom.Alig várom,hogy jó idő legyen és mehessek futni.Az a legjobb..sztem.A Réka dvd-k milyenek?Ismeri valaki?

1464. szilvi0410 (válaszként erre: 1463. - Andreamano)
2008. jan. 12. 14:28

Szia!

Én sokat tornáztam és futottam .Igaz az elején öröltem ha egy tízedet kibirtam utána ez szépen alakult,.Nálam az volt a baj ha tornázom nagyon izmosodom ,és nem fogytam csak cm-ben kiloban állt a súlyom.Ezért én nem tornázom és most fogyok szépen.Nekem még 26kg van hátra .3 honap alatt Én 24kg adtam le.Vigyázz a tornával ne erőltesd magad,.Szilvi

2008. jan. 12. 14:22

Mindjárt írom a receptet.

Én eljárok egy suliba tornázni,ott nagyon jó az edző,már régen odajárok,de még egy óra sem volt egyforma.Kemény edzés,épp ezért nem tudtam mostanában menni,mert 1 hete fáj már a fejem,tudjátok Nekem kétszer volt már agytrombózisom,és nagyon vigyáznom kell.A doki azt mondta csinálhatom,csak ésszel.Most itthon csináltam a Norbi kazettáját,ami a fenék,és combra hatott,és sokat sétálok a kicsivel.

Ti,mennyit tornáztok,és mennyit szeretnétek fogyni,régóta csináljátok a Norbi módszerét?

1462. od (válaszként erre: 1457. - Andreamano)
2008. jan. 12. 14:18

Hát, mivel senki nem válaszolt a kérdésemre (vagy csak én siklottam el fölötte), úgy döntöttem, hogy egy mezei Rama margarinnal sütöm.

Lehet, nem az volt a legjobb választás, de az volt itthon. :)

2008. jan. 12. 14:17
Hát Lizanéni,ez nagyon szörnyű,és szívből sajnálom,hogy így történik Veletek,szerintem ne is foglalkozzatok velük,mert nem érdemlik meg.Bosszantó,de talán ebben az esetben az a legjobb,ha átnéztek rajtuk,mást nem igazán tudok tanácsolni,én is fel lennék teljes mértékben háborodva.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook