"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm,hogy írtatok,én is ezt találtam róla,és úgy megörültem neki,hogy fogyózáshoz,székletre,és sokmindenre jó.
5100.-ért találtam,és azt írja méregtelenítéshez is jó,2-3 napig 5-ször inni.
Akkor ne gondolkozzam rendeljem,azt mondjátok?
Biciklizz! Nálam ez az egyetlen sport, amit szeretek.
Az úszáshoz nagyon kevés energia kell, hacsak nem a 100m-es világcsúcsra készült. Viszont a tartásnak, gerincnek nagyon jó, és kíméli az ízületeket.
Pont délelőtt mentem bringával bankolni a városba, nekiveselkedtem a szokásos vehemenciával, hát...
A második sarkon vissza kellett venni a tempót. Az állóképességem - előjellel kezdődik :(((
Viszont reggel a mérleg 73,1 kg-ot mutatott, vagyis tegnap óta több, mint 10 kg-ot fogytam. :)))
Lehet, hogy kezd lemerülni az elem a mérlegben :DDD
Lányok segítsetek!
Szeretnék csinálni egy bél tisztító kúrát,de amiket találtam,azok minimum 30.ezerbe kerülnek..
Nem tud valaki egy kevésbé drágább megoldást?
A sakk is sport:-))))
És futni sem kell hozzá:-)
Én egy fél évig úsztam heti 3 alkalommal.
Még alak formálódást sem vettem észre,és rettentő unalmas volt.
Milyen károkat okozhat?
4napja futok esténként,de én sem bírom 10 percnél tovább! És ugye 105 kilót cipelek magamon..
Ma is csak 10 percet tudtam futni. Egyszerűen kiköpöm a tüdőmet. Szerintem ezt a sportot nem nekem találták ki, vagy még ne adjam fel?
A barátunk azt mondja, hogy nagyon sok rossz dolgot művelhet a futás az emberrel és, hogy nem nőknek való. Ja meg azt is, hogy nem az ember választja a sportot, hanem a sport az embert. Most akkor mi van?
AKTIV árpa - súlykontroll
Cserélje le napi egy étkezését AKTIV Fogyókúrás Italra. Amennyiben gyorsabb eredményre törekszik, napi 2-3 étkezést váltson ki vele. A lassú égésű bio-termelésű aktivált árpa anélkül segíti hozzá az ideális testsúlyához, hogy éheznie kellene vagy valami szélsőséges diétába kezdenie.
A két legfőbb összetevője a szabadalommal védett eljárással aktivált árpa őrlemény és a tejsavó protein.
A tejsavó könnyen emészthető és az összes fehérjeforrás közül a leggyorsabban juttat szabad aminosavakat a véráramba. Anélkül lát el bennünket energiával, hogy megterhelné a szervezetet az emésztéssel járó munkával. Elsősorban profi testépítők alkalmazták eddig aminimális zsír és a maximális izom nagyság eléréséhez.
A római birodalomban a gladiátorok voltak az erő és az egészség megtestesítői. Fő táplálékuk az árpa volt, hogy erősebbek legyenek. Ezt mindenki tudta, ezért a gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték. Caesar katonái egész napos meneteléskor árpát fogyasztottak, akárcsak az inkák. Ezen római kori értékes örökség is a feledés homályába merült. A világ egyes területein, mindenekelőtt Dél-Ázsiában, ahol az árpa az alap élelmiszerek közé tartozik, a szívbetegségek előfordulási aránya kisebb. Pakisztánban az árpát a szív gyógyszerének tekintik.
Az AKTIV Súlycsökkentő Ital fő alkotóeleme az árpa, melyről több mint 5.000 éve köztudott, hogy energiát és erőt adó táplálék. A múlt századig az anyatej kiegészítőjeként a csecsemőket is ezzel táplálták, amíg a modern és divatos tápszerek át nem vették a helyét.
Az AKTIV Súlykontroll egy teljes tápértékű táplálkozás-kiegészítő termék, amely tartalmazza azokat a létfontosságú enzimeket, amelyek javítják az emésztést és fokozzák az anyagcsere folyamatait, a metabolizmust. Kiemelkedő a rostanyagtartalma is. A természet által kiegyensúlyozott kombinációban tartalmazza a szerves hatóanyag-összetevőket, vitaminokat, ásványi anyagokat, mikro-elemeket, szénhidrátokat, lipideket és proteineket, beleértve valamennyi alapvető aminosavat is.
Ajánlott mennyiség: Keverjen 2 evőkanállal (20 g) az AKTIV-ból gyümölcsléhez, hideg tejhez, vagy vízhez. Tegyen hozzá friss gyümölcsöt kedve szerint. Naponta egy-két alkalommal fogyassza.
Összetevők: Szerves termesztett, élő, leőrölt árpacsíra, tejsavó protein, repceolaj, fruktóz, vanilia aroma.
Adalékokat nem tartalmaz.
Az AKTIV Élő Árpacsíra szabadalmaztatott eljárással készült, így a védjegy minden dobozon megtalálható. Keresse a dobozon Ön is a fekete téglalapban zöld ABo (ORGANIC AKTIVATED BARLEY) jelzést!
Sziasztok!
Nekem lenne egy fontos kérdésem,és segitséget szeretnék kérni .
Én most 87 kg vok,tudom ez nem egy titpikus anorexiás súly,de mág is úg vagyok,hogy elkezdtem fogyózni,és egyszerűen nem tudok megenni egy darab almát se.Nem ettem már 4 napja,csak folyadékot iszom.Lehet,hogy ez anorexia??Kérlek segitsetek!Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.