"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Az almás-túrós hivatott pótolni az édességet, de néha már a fél életemet odaadnám egy somlóiért. Itt a környéken sosem sikerült közértben vennem, mert ott sem kapok, ahol elvileg van.
Update étterem pedig annyira bonyolult helyen van a plazaban. Oda nem megyek, csak ha dolgom is van a Plazaban. Csinálhatna Norbi drive in-t valahol.
Én meg kisvárosi. :-)
Vagy szállítanak országszerte?
Ma mit láttam csajok! Totál ledöbbentem,és jól picsán rúgtam volna a hülye, idióta, felelőtlen szülőt:-(
Apuka nagy motoron bukósisakban.Elötte a az 5-6 éves körüli kisfiú simán egy melegitőben,mellényben.Semmi sisak.És elől ült!!
Az ilyen ember szerintetek gondolkodik??
Jó estét, jó szurkolást!
Én hulla fáradt vagyok. Gyerek éjjel nem hagyott aludni. BULIZOTT!
Igen,arra.
Ma kaptam szórólapot,hogy 3-án indul Norbi update1Food ebéd házhozszállítása.Kapott más is?Sok finomság van benne,baráti áron.
Nekem is ez jutott eszembe.
Bár megvallom, ha kicsi a lakás, de nő a gyerek, hiába alszik külön szobában, akkor is működik a dolog! (mármint fogamzásgátlóként) :-(
Mai menü:
R: 2 szelet U1 kenyér diabetikus sbarack dzsem
T: 1 alma
E: Rakott husi (csmell roston, párolt gomba, paprika, paradicsom, sonka, reszelt sajttal összesütve) párolt káposzta
U: 1 alma
V: 450 g zöldborsó bébirépával egy fél doboz light tejföllel
Vélemény??? Ez is kevés???
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.