"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Szia!
Ezen akadtam ki én is,hogy milyen dolog az,hogy a saját gyerekem ballagására ha elakarok menni fizessek belépőt.Megkérdeztem az ofötől hogy ennyire csóró az iskola.Válasz nem volt.Az árakkal kapcsolatban,kész tények elé állitottak. Egyedül a kosztüm anyagát választhatjuk ki.Ebből is csak a vita volt
Gondolhatod mennyire örülök neki:) Majd igyekszem leinfózni az egy-két évvel idősebb anyukákat, hogy hová teszik a kinőtt cuccaikat. Én eddig nagyon sokat kaptam innen-onnan és mindig tök örültem neki. Most fogytunk ki belőlük. Varrni nem tudok, úgyhogy marad a turki vagy a bolt.
Találtam most a szekrény aljában egyébként rohadt sokat, de azok ilyen 140-esek, a lányom pedig most 122-128-as.
Lárod? Ezért varrtam tavaly tavasszal felhajtós gatyát hapsikámnak.:-) Most pont jó rá. Ha van melegítő gatya, úgyis vékony testalkat, passzét szoktam varrni az aljába, így jó még egy méretre. Azt meg régi, nem hordott melegítőkről szoktam levenni, meg amit szétszabok, szépen kifejtem és elrakom. A zippzárakat, a kapcsokat és a gombokat is.
Gondolom, marhára örülsz az újabb pénzköltésnek!:-(
Sziasztok!
Szerintem egyébként ez a pénzesdi sok helyen a szülők hibájából is ered. Nem is értem ballagásért is fizetni kell???? A fiam most 8. osztályos és felvetette a tanár (amit egyébként már több helyen hallottam), hogy táncolnak-e? De mért táncolnának nem is értem? Ez nem szalagavató? Ezek már olyan fölösleges dolgok, amnik a RÉGI szalagavató báját és fontosságát is elveszik
Sziasztok!
Nálunk mégcsak óvodai szülői van, de szerintem túlzás, hogy 2-2,5 órás. De én azért szeretek eljárni rá.
Szia!
Tegnapi szülői 1órás volt,de majdnem boksz mecs lett belőle.Volt olyan szülő aki 100000Ft-os öltönyt akart,hamar lelett ugatva.A kicsi lányom most kezdte a közép sulit,3/4 óra volt a szülői,és még pénzt se kértek egyenlőre.
Jó reggelit!
Nem az intőktöl féltem,hanem az áraktól.Szalagavató+ballagás 64000+keringő ruha 10-15000 +szalagavató belépő 1500/fő+amin főleg kiakadtam ballagási belépő 1000/fő.
Ja én persze bealudtam a gyerek mellett, úgyhogy jobb,ha lelépek innen. Jó vadászatot a piacon!
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.