"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Tök izgi a helyzet!:-) Minimum megérdemel egy Tarantino rendezést.:-) Most még csak Mekka felé fordulva épp kukoricán térdeplek, de a következő részben már terrorista leszek.:-D Aztán lehet, hogy csak kínoznak, és én leszek a hősnő.:-D Ki tudja, de a szövegkönyvet már alig várom!:-D
Hogy ez most mi volt?....
Aki hülye, haljon meg!....mondta az indián..... másnap temették....
Sportolj benne olyat, amit nem élne túl:)
Mi is voltunk ma a Premier Outletben, mert nem volt zárt cipője a gyereknek. A nyáron mindent kinőtt.
Sziasztok!
Este már nem volt erőm jönni, bár úgy látom, nem maradtam le semmiről...
Ma voltam Ázsia centerben. Teljesen elképedtem, már reggel negyed 11-kor hömpölygött a tömeg.
Vadásztam 2500-ért törpetűsarkú cipőt, és kisebb bugyogókat! :-)))
Már egész jól felturbóztam az őszi ruhatáramat.
A rossz hír, hogy csizmát is kell majd vennem, a jó hír, hogy úgy döntöttem, hogy a kilencedik évet is kihúzom az átmeneti kabátomban. A fene megeszi, még mindig semmi baja, pedig már annnyira utálom!!!!
Halihó!
Én egy kicsit másnaposan..... egyik barátunk 30 éves lett, és úgy gondolta, senki nem maradhat szárazon.:-) Mi hallgattunk rá, de azért nem vittük túlzásba.:-) Ez az éjszakai buszozás már nem nekünk való, szétrázta a hátsónkat, a taxi meg húzós lett volna. Most a hangom kissé mutál, már nem cigizek, de most úgy érzem, mintha elszívtam volna egy este egy egész dobozzal.
Ok.
Én is megyek. Bedőlök az ágyamba, és olyat csinálok, amit már régen...tv-t nézek. :-)
jó éjt!
Én is most két hétig "megemeltem a szinhidrát bevitelt". Jövő hétre már megrendeltem a NOrbi kaját! Fogyás indul!
Most nem leszek egy kicsit, mert megérkezett a barátnőm...
Húúú de jó! Az ilyenek nagyon fel tudják dobni az embert!:-))
Dúl benned az energia, nagyon helyes!:-)
Úgy érzem, hogy megint kellő erő van bennem a fogyáshoz! Úgyhogy holnaptól beindulok, elég volt a stagnálásból ennyi!
Szia!
Megjöttem a vásárlásból. Vadásztam magamnak farmer gatyót, ami földig ér a Mustangban. Akkora szerencsém volt, hogy ez az egy fazon és szín, ami nekem kell, még az outlet árhoz képest le volt értékelve félárra. Most nagyon happy vagyok! :-))) Ezek az apró örömök az életben...
Sziasztok Lányok!
Megjöttem agytágításról.
Csodálkoztam, h ilyen keveset írtatok, aztán miután elkezdtem olvasni, rájöttem, h miért...
Mondjuk elég sok kérdőjel maradt bennem...
Szerintem égesd el és járj örömtáncot a tűz körül!:-D
Én meg varrok még pár melegítőt a tökmagnak, nem éri meg 2-nél több újat venni neki.
Hajrá Ciccke!:-) Remélem a macskák jól fogják bírni a port.:-D
Ui.: Elkapkodták az L-es bugyikat?:-D
Sziasztok!
Gyerekek! Próbáljunk esetleg fogyókúrázni! Mit szóltok hozzá???
Én ma M-es gatyát vettem tornához! :-) (XL-es is kicsi volt)
Ja, és csütörtökön este, azért nem jöttem, mert voltam callanetics órán! Heti egyszer van itt nagyon közel hozzánk, és ráadásul a klasszikus callanetics gyakorlatokkal! Komoly elhatározást tettem, heti egyszer elmegyek, végigcsinálom az egészet, és a héten legalább még kétszer, háromszor, a has, csípő és fenék és comb gyakorlatokat elvégzem itthon! :-)
Igen,ez!Köszönet Ágicának és Zselének!
BYE!
cICCKE,VÁRLAK MSNRE!!!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.