"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Van ez így. Legalább meg van csinálva. Az enyémek még meg is vannak karcolva, mert a fogszabályzós csak úgy vette le a drótokat, mint az állat. Én most gyűjtögetem, kéne 2 porcelán. Lehet, elviszem a kávéskészletet, alkossanak valamit.:-)
Van a ClubTv-n ez az átalakítós sorozat, olyan gyönyörű fogakat csinálnak, hogy csak pislogok!
Ja, az én felső fogsoromat így kell számolni: 1,2,3,5 ...pedig egymás mellett vannak!:-DD
Hát lehet, hogy igazad van.
Most lépek az oviba, onnan pedig a fogdokihoz. Majd jövök még:)
Itt benti ruha van, és a bölcsi mos. (Valószínűnek tartom, ettől lett pöttyös megint a gyereke). Cipőt meg kabátot kértek, a hosszú nadrágban nem vagyok biztos.
Egyébként szólnom kell, hogy had legyen először megint a saját ruháiban, pont a pöttyök miatt. Meg kell tudni, hogy az mitől van. Lehet, a kajától, mert egy csomó dolgot nem eszik itthon, csak ott. Elképzelhető, hogy algériás valamire.
Picit megturkálja, átmossa:)
Még alszik.
ezt jól megmondtam
mert=meg
Állítólag a fél bölcsi hiányzik. Itt úgy esik, hogy közben hétágra süt.:-)
Melyik lányodnak?:-)
Nálunk meg hétágra süt a nap és nagyon szép idő van. Viszem is ki a ruhákat száradni:)
Az én lányomnak is folyik már az orra:(
Kakukk!
Mi megyünk vissza doktornénihez. Meg akarja nézni a gazfickót. Az eső meg szakad, nehogy akár csak egy fél órára is ki tudjon menni....
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.