"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
:-(
Olyan érdekes..most az jutott eszembe, hogy vannak olyan dalok, amitől érzések, emlékek törnek elő bennem, jók, rosszak, vegyesen. Tegnap pl. meghallottam egy Travis számot (már nagyon rég hallottam), és elkezdtem bőgni. Vagy totál hülye vagyok??
Engem az sem hajtott.
Sőt rendeltem már updatefood-tól ezt az ultra egyes cuccot is, aminél külön felhívják a figyelmet, hogy meghajthat, na engem az sem... Még Norbi fagyival kombinálva sem...
Keresni fogom, mert ilyenkor bukom a fagyira, főleg esténként tv nézés közben, és azidőtájt jobb, ha cukimentes.
Norbi fagyija is finom, csak engem hajt, mint a tatár.
Jaj, ez olyan édes! :-)
A múltkor belinkelted nekem. Közben mindjárt szétrúgom a macskáink seggét, mert hiába vannak egész nap kint, bejárnak a házba vécézni az alomba - ugye, nyitva az ajtó-ablak. Tiszta kultúrmacskák, nem? Bár van kint budi is...
Igen, ez eggyel pörgősebb szám. De most egyedül vagyok, és nem élvezem annyira, mint a múltkor. Az egész család fönt van Sopronban, aput látogatják a szanatóriumban, és onnan telefonált az öcsém az étteremből - hogy menjen a sunyiba! - én meg itt rohadok fáradtan a gép előtt.
Reggel volt ez a szám a tv-ben, élőben, és olyan jót bőgtem rajta, hogy még egy csomószor meghallgattam ma, és tök jól sajnálom magam közben.
Ma zöldbabfőzelék kaja. Csak úgy, magában. Tök fini! :-)
Tesco-ban ma vettem Algida light fagyit, 2,4 g szénhidrát 100 grammban. Tuti, hogy U1-es. Nincs benne cukor, édesítővel készült. Vanilia-csoki, és vanilia-eper létezik belőle, 1000 ml és nem volt 600,- Ft sem. Olcsóbb, mint a Norbi. Ma este lecsekkolom, hogy milyen. :-)
Első két bekezdés: biztos... :-)
3. bekezdés: mondjatok egy napot,és aznap akkor nem dolgozom. Benne vagyok minden jóban... :-)))
Ha nem ismerném a dalt, nekem erről egy betét reklámja jutna eszembe.:-))
....tudom, hülyegyerek....:-DDD
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.