"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Szerintem egész jól. Ez is egy ingatlanos, csak 100-szor értelmesebb hely, mint ahol voltam. Priviben megírom.
Volt bőven ökörködés. :-)))
Legfőkébb azért van erre szükség, hogy megnézzék, hogy viszonyul az ember lánya/fia a közeghez. Érdeklődöm-e kellpképp, mi a véleményem dolgokról, beülök-e a sarokba, vagy önállóan megyek és informálódok, stb...... itt azért kell némi kreativitás, amit használni kell.
Érdekes ez a próbanap. Szerintem egy nap alatt semmi nem derül ki. A három hónap próbaidő is baromság, szerintem egy hónap alatt kiderül, hogy valaki alkalmas-e a melóra. De egy nap alatt... Max. egy első benyomás alakulhat ki.
Titok, hogy milyen jellegű meló?
Amúgy, hogy sikerült? Mit érzel?
Köszi, azt tegnap írtam, úgyhogy már túl vagyok rajta!:-)))
Döntés jövő hétre várható. Más is benevezett ide dolgozni, úgyhogy versenyhelyzetbe kerültem. Van ez így....
Sziasztok!
Én is gyrost ebédeltem, és Norbi somlóit uzsonnáztam. Vacsora szerintem valami tojás lesz, vagy rántotta, vagy tojáskrém U1-es kenyérrel.
Sziasztok!
Ágica,drukkolok holnapra!!
Én gyrost ettem ma...
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Mi most anyáméknál táborozunk és sikerült a laptoppal fogni internetet. Vasárnap megyünk haza, akkor majd többet fogok rátok nézni!:)
Sajna az updatelés megállt,de ha hazamegyek folytatom és karácsonyra 70 leszek:)Remélem
Csók Nektek
Én ilyenkor csak úgy érzem, hogy nem kapok levegőt.
És tényleg nem szabad megijedni, mert a pánik csak ront a helyzeten.
Éhes vagyok, és kettesben vagyunk itthon a hűtővel. Jól kitoltam magammal, mert csak csupa egyes van benne. Pedig most úgy ennék valamit, ami legalább kettes, de hármas még jobb lenne. :-)))
Nekem anno még hozzájött a szívtájéki fájdalom, a végtagzsibbadás, kapkodó légzés, frankón azt hittem, hogy infarktusom van. És hiába hívtam volna a mentőket, mert kb. 30 méterre van a kapu, úgysem tudtam volna kimenni odáig.
Hallgattam, hogy a szomszéd kertben buliznak, és gondoltam, itt a vég. Aztán a levegőtől jobban lettem, és másnap húztam az orvoshoz. Akkor kaptam a Betaloc-ot.
:-(
Harminc éves korom előtt nekem se.
Nekem a Xanax hozta rendbe.
Már tudom, hogy mikor kell elkezdenem szedni, hogy megakadályozzam, hogy komolyra forduljon a dolog.
Valeriánával ne kísérletezz, épp az előbb mondtam, hogy nekem az ilyen gyógynövény-izék csak rontanak a helyzeten. (valeriána = macskagyökér, de nálam a citromfüves izék is kiverik a ritmust)
Háziorvos > Betaloc + elküld EKg-ra, ami valszeg jó lesz.
Tudd, hogy a stressz általában utólag jön ki, mert amíg esemény van, a szervezet minden utolsó tartalékát összeszedi, hogy helyt álljon. Mihelyt lazíthat egy kicsit, összeomlik. Nálam is később jött ki fél évvel.
Sima tachikardia. Nálam egy antidepresszáns hozta ki, azóta van. Írasd fel a háziorvossal a Betaloc Zok-ot, ha sokszor van ilyened. Ez egy béta blokkoló, megakadályozza, hogy stressz-hormonok befolyásolják a szívritmust. Elég belőle egy fél naponta, az orvos megmondja, hogy kell szedni. Nem kell mindig. Lehet, hogy stresszesebb időszakod van, ezt át kell hidalni.
Ja, EKG nem mutatja ki, nekem a pulzusom volt 100-110, és nekem is össze-vissza vert a szívem. Ráadásul nálam ezek a gyógynövény-nyugtatók is kihozzák.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.