"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Úgy látom, hogy mersz merész lenni!:-) Nagyon helyes!:-D
Na mostmár megyek, megjött a hugi, kaptam tőle gyógyszert, összavakarom magam, és csinálok vmi ebédfélét..
Enek obból kifolyólag én most arra hajtok, hogy olyan helyet találjak, ahol összegyűjthetek annyi pénzt, hogy beülhessek végre a saját íróasztalom mögé a saját cégembe. Hihetetlen dolgokból lehet itthon pézt csinálni, csak némi alaptőke hiányzik hozzá. (Köztudott, a szarból nehéz várat építeni, de nem lehetetlen.)
Hogy mindenki lásson a lapok mögé, mi most épp rendesen a kakiban vagyunk. Az olcsó kaja meg hizlal. Bár nézni is lehet, akkor valóban nem gyűlnek tőle a kilók. Ez a cseppnyi kis öröm meg most épp jólesik. Próbálunk vidámak maradni, bár mostanában keményen lúzerek vagyunk. Ez van, de ez sem tart örökké......
Amikor Óbudára rendeltem pár hónapja, - akkor már az updatefood szállította - nagyon gáz volt a kaja. Ehetetlen. Most vagy új szakács van, vagy máshonnan hozzák Angyalföldre, és most tök finom. Bőséges adagok... 850,--ért lehet egy főételt, és sütit rendelni, ez még finanszírozható. Hétfőre nem szoktam rendelni, mert általában van kaja, amit be tudok vinni, péntekre pedig csak aranygaluskát kérek, mert nálunk péntek rövidebb nap. Így nem olyan húzós az ára.
Érdemes kipróbálni, de sajnos lutri, hogy ott felétek hogy főznek.
Pedig jobb lesz, ha veszel, mert aztán erre jár valaki, aki jól seggbe rúg! :-)
Ne dobd el, amit nehéz munkával, sok verejtékkel elértél!
Valami hasonló az érdeklődésem, de kegyetlenül meg kell válogatnom, mert emellett funkcionalista vagyok.:-) Jó párosítás, mi? Még jó, hogy egy csokor virág túl sok funkciót nem lát el. Na de egy bútor......
Anyám azt mondta: "Tanulj lányom, hogy legyen egy jó kis zsíros banki állásod!" Sokáig tartott, míg egyáltalán arra rájöttem, mi az, ami felé mennem kell, egy biztos, nem az a fajta meló, ahol A-ból B-be kell rakodni iratokat. Most már abszolút mást vallok, amit egy teljesen más dolog keresése kapcsán találtam: "Légy kreatív, innovatív és merész!" Na ezen érdemes egy kicsit gondolkodni.
Már sokkal jobb, lazább, kezdem megszokni.
Rendelem a Norbi kaját, biztos közrejátszik az is. Így legalább a főétkezésnél nem bűnözök. :-) Szinte minden napra rendelek sütit is, így nem vágyom plusz édességre sem. És hihetetlen módon, az elmúlt három vagy négy hétben eddig, mindig jó volt a kaja. Este a vacsit már nem nehéz U1-ből megoldani.
na..asszem mindent megbeszéltem magammal :-D
Csókolok mindenkit!
Olyan igazi, jó kis nyári zápor van errefelé..Dörög is kegyetlenül. De akkor is elindulok nemsokára zsírt égetni!
Merje valaki azt mondani ezek után, hogy nincs akaraterőm..:-))
Ciccke!
Olvastam tegnap a 71 kilódat!:-) Gratu!
Hogy csinálod? Vagy még mindig sok a stressz az új melóhelyen?
Még szerintem nincs késő, h tanulj, csak tudom: most jelenleg nem úgy áll nálatok a helyzet. De ne add fel, egyszer hátha..
Tetszik nekem is az iparművészet, de lennék virágkötő, óvónéni vagy gyógypedagógus is.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.