"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Hát fogyibogyót biztos nem reklámozunk!!:-))
Kata én mustárral szeretem!!:-))
Mogyorókrémbe tunkolt sós ropit eszem:-)
Gasztropuccs:-)
Sziasztok lányok, én elköszönök mára, úgyis mindjárt holnap lesz. Eddig nézelődtem, nagyon tecc az oldal!
Tettem fel képet magunkról, most lépek, mert picurka itt horkol :) az ölemben! Jó éjt!!!
Pusza Hoxa!!!:-)))
Akkor most pontosítok. Leírhatom, hogy a Norbi U1 kenyerét, a Spárban veszem, x Ft-ért, mennyi a ch-ja, stb.... ilyen infók rendben vannak?
Na,ja, én is erre gondoltam.
De nézd meg, ide beléptünk, és rögtön köszöntött minket hoxa:-)
Kedves volt, és segitőkész.
A tegnapi wcafén meg az a papnövendék rögtrön jött fitogtatni a hatalmát:-) A hatalma valami péniszpotló lehet neki...
Hű ezt most szabad leirnom?
Ágica!
"Mi cirka 3 hónap alatt ott tartunk, hogy az update már csak 20%-t teszi ki a beszélgetéseinknek, mert egyszerűen megy magától, könnyű megszokni, csak az eleje gáz."
Ezt jó olvasni...
Hú, 3 hó alatt 14 kiló?! Az nem semmi, gratulálok!
Simán a paint programmal ,és lézeres egérel. A fotoim mellett az a 2 kép is paint rajzom. A csokinyulas, meg a cérnalányos:-)
Ilyeneket szoktam rajzolgatni.
De ha lesz naplóm majd meglátod ha belekukk néha:-)
Hali Mindenki! Helló újak is! Az ősoldalon tele vagyunk receptekkel, akit érdekel, csak sajna ki kell őket keresni. Eléggé kezdő-módon történt a fórumozás....
Főszabályként lécci rendesen kajáljatok, simán működik a fogyi! Ha visszaolvastok, voltak rosszullétek, elsavasodások, stb., mert össze-vissza értelmezték a dolgokat. Aztán meg ugye nem csak kajából áll az élet. Mi cirka 3 hónap alatt ott tartunk, hogy az update már csak 20%-t teszi ki a beszélgetéseinknek, mert egyszerűen megy magától, könnyű megszokni, csak az eleje gáz.
Én 3 és fél hónap alatt járok 14 kiló mínusznál, viszont tornázok, mint az őrült. Volt stagnálás 4 hétig, de attól még nem dől össze a világ!
SZóval hajrá mindenkinek, aki most szállt be, ha meg éhes vagy, majd levelezel helyette!!!:-)))
Ui.: Akinek más lett a neve nem kérne egy aláírást a beállításoknál, vagy hogy hívják....
Én azt hiszem megpróbálom a blogot is:-)
Van máshol blogom,épp költözés alatt van. Abban a bejegyzéseimhez saját rajzokat készitettem:-)
Mániám, vagy hobbim, mindegy, rajzolok:-)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.