-20 kg (beszélgetés)
sziasztok azért nemerek tanácsokat adni mert belebetegedtem a fogyókúrámba olvassátok el a naplóm
tudok mindent hogy kell lefogyni de veszélyes is lehet a nagyon a gyors fogyás
Szia!
Egy kicsit bővebben nem fejtenéd ki?
Tornáztál is mellé? Mennyi folyadékot ittál?
Szia!
A Te csoda fegyvered mivolt?
Gratulálok az akaraterődhöz. Mert ekkora súlyleadáshoz hatalmas kitartás kellet.
További sok sikert és szép napot Neked!
Sporttal biztos gyorsabb. Sajnos csak 2x tudok aerobikra menni, a többi napon itthon.
Azért a kisebb célok jobban kivitelezhetőek, eredményesebbek, és nagyobb a siker.:) Mondjuk elsőre 5 kiló. TArtósan:)
Szia!
Látom kihalt ez a fórum, nekem is ennyi kéne összesen de most a 10 is jó lenne, amúgy még a karácsonyig cél a -15kilo fórumba vagyok, ott biztatjuk néha egymást. Ha van kedve valakinek jöjjön át oda
Sziasztok!
Nekem kb. 10-12 kiló az aminek nem kellene hgoy rajtam legyen! Ti milyen féle fajta diétával próbálkoztok?
Én is próbálkozom sokmindennel, de néha sikertelenül, van úgy hogy elcsábulok!
Sziasztok!
Én megelégednék a 15 kilóval.Azért maradhatok?
Állandó diétázó vagyok,szinte mindent kipróbálok.Pár éve sikerült 15-20 kilótól megszabadulnom.Azt hiszem ,nem ettem húst csak vasárnap,mindent mellőztem,amibe volt élesztő,rengeteg paradicsomot,és joghurtot ettem.Most is ezt csinálom.Ja,de a lényeg azt hiszem az volt,hogy megpróbáltam nem gondolni arra,hogy fogyózom,és nem álltam mindíg mérlegre,csak ha már nagyon éreztem,hogy fogytam.Na ez most nem sikerül.Mérlegeléssel fekszem-kelek
Szerintem, ha 70 alá mész, irtóra meg fogja dobni a lelkesedésed és onnan könnyen megy a 65. Aztán meg jól összeszeded magad és legyűröd az utolsó pár kilót. Pszichésen egyszerűbb, ha a nagy célt, kisebb szakaszokra bontod, könnyebben teljesíted az egészet.
Sok sikert!:)
Sziasztok!
80.2kilórol indultam most vagyok 74.2kiló.Reggel egy gyümölcsöt eszek délbe bármit 2 vagy 3 fogásos meleg ebédet-ha kell főzelékhez kenyeret is szóval mindegy mit,este pedig 1 joghurtot csak vagy valamilyen tejterméket (sajt,joghurt,puding...)
Szóval egy nap 3-szor eszek.Mellette minden este elliptikus sífutógépezek-most rendelt nekem a férjem pulzusmérő órát is hogy tudjam mijen zónába eddzek hogy zsírt égessek.amugy kb.1 hónapja fogyizok ahhoz képest szépen fogyok-eddig.remélem lesz továbbra is akaraterőm és kitartásom.Meg szeretnék barátnőmmel aerobicra járni heti 2-szer.
Nekem és neki is nehéz a fogyizás mert kisgyerekeink vannak-azaz az enyém 3 éves már.
Hozzáteszem én szülés után már lefogytam 60 kilóra egy csodaporral elég gyorsan-de mikor abbahagytam elég gyorsan vissza is jött.Ugyhogy inkább a sport és diéta mellett próbálkozok fogyni-inkább legyen lassabb de tartós.
Sziasztok!
Rám is rámférne legalább 10 kg fogyás! Két hete már próbálok diétázni, minimális kenyér, nagyon kevés hús, sok zöldségféle és legalább 3 liter folyadék! Idáig nem vettem észre hogy fogynék, de most leszaladt 2,5 kg és sokkal jobb a közérzetem.
Én egyébként zöldteát iszok,mert úgy tudom hogy emésztést serkentő. Remélem lemegy a többi is!
Szia Narah!
Ha nem akarsz egy konkrét diétát követni, mert elveszel köztük, akkor alakítsd ki a sajátodat! :)
Fontos, hogy többször (lehetőleg napi 5-ször) egyél kicsiket. Reggelire nyugodtan mehet a pékáru, lehetőség szerint teljes kiőrlésű, de néha egy-egy zsemle vagy kifli is belefér egy szelet sonkával, sajttal vagy valamilyen saját készítésű szendvicskrémmel, paprikával, paradicsommal, uborkával. Tízóraira gyümölcs + kefir vagy joghurt zabkorpával, ebédre leves + husi pici oliván sütve, főve vagy párolva zöldségkörettel vagy salátával, uzsonnára diétás süti, vacsorára saláta. Ha ügyes vagy, ezeket 1000-1200 kcal-ból megúszod. Fontos, hogy napi minimum 2,5 liter folyadékot (ásványvíz, tea üresen vagy édesítőszerrel) fogyassz. Hátránya, hogy időigényes vagy drága. Ha házhoz szállíttatod, napi 1000-2000 Ft, ha magadnak készíted, az időd megy rá. Heti minimum 3 mozgás és el kell, hogy induljanak a kióid lefelé!
Sok sikert és kitartást!
Szia!
Nagyon ügyes vagy szívből gratulálok!
Mennyi idő alatt sikerült leadnod ezt a 20 kg-ot?
Jó lenne,ha ellátnál Bennünket,vagyis legalább engem is hasznos tanácsokkal,én most kacérkodom a Norbi ételrendeléssel,csak itt nem tudom,hogy szállítanak-e ilyet!
Sziasztok!
Ó, bárcsak nekem mondaná ezt egyszer a párom, de annyira nincs szeme az ilyesmihez, hogy borzasztó... :-(
Én Norbi módszerét alakítottam át saját magam számára, ezzel kb. 5 kg-ot fogytam az utóbbi két és fél hónapban. Sokat stresszeltem az utóbbi időben, emiatt nem nagyon sikerült tovább fogynom. Mostanság kacérkodom egy * gondolatával, de még nem határoztam el magamat teljesen.
D.
Sziasztok!Nekem már megvan a -20kg még -10-et szeretnék!!Kezdtem a Norbi ételfutárral csak annak elromlott a minősége!De erre a Norbi is rájött mert gyorsan ki is szált belőle!Heti 3 alkalommal szobabiciglizek 20km.Most nagyon örülök a sikernek!A férjem azt mondta többet ne próbáljak leadni mert megy és beadja a válópert :-DDD!
Ja és a búzafűlé jótékony hatását kine hadjam!!
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!! :-)))