Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zserbó: tepsiben hagyjam kihűlni, vagy...? fórum

Zserbó: tepsiben hagyjam kihűlni, vagy...? (beszélgetés)


17. libikóka (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 07:00
Pont azért szoktam zserbót sütni mert nem kell hűtőbe tenni.
nov. 30. 06:08
igen, a tepsiben
15. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 02:44

Nyami! Én olyan kiflit-zsömlét sütöttem hogy azt hittem ejakulálok!


Olyan íze volt mint a perecnek! 🥐🥨


Sót is sütöttem a tetejére! Nagyon fontos!

14. *lime*
nov. 29. 21:56
de tudnék egy kis zserbót enni ... 😋
13. vigyefene (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 20:28
Nem vagyok válogatós, jó lesz úgy is. Viccelődős vagyok, köszönöm. Majd tedd a szivárvány tetejére.
12. Piroska52 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 20:24
Takard le, ha van kamrád tedd oda, ha nincs a konyhában is ellesz reggelig.
nov. 29. 19:56

Köszönöm mindenkinek a választ.

Kihűlt, de sajnos nem kerül rá a máz. Elfelejtettem bevonót/csokit venni és kakaópor is csak egy kávéskanálnyi van.

Kérlek nézzétek el tudatlanságomat. Letakarjam,

úgy menjen a hűtőbe, vagy maradhat reggelig a konyhában. (panel, konyhábam elzártam a fűtést). Hajnalban megyek piacra, boltba és rögtön megy rá a máz. Ez próbasütés, ne Karácsonykor derüljön ki, hogy tudok- e egyáltalán zserbót sütni.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Vigyefene)
nov. 29. 19:52
Ha csokimáz nélkül megfelel, küldöm -)
9. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 18:10

Kihűlt már?

Küldsz nekem egy szeletet?

8. Ramcsika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 18:06
A tepsiben hagyd kihülni!
nov. 29. 18:05
Ott.
nov. 29. 17:47
Ki sem veszem,, abból adagolom amíg elfogy.
nov. 29. 17:22
Mindig benne hagyom.
nov. 29. 17:16
Mindig bennehagyom, letakarom. Így nem szárad ki sokáig.
3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 17:02
Hagyd a tepsiben.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 16:58
Igen. Sokkal szebben tudod szeletelni miután kihűlt.
nov. 29. 16:55
Hamarosan megsül a "próba" zserbó. Tepsiben hagyjam kihülni, vagy borítsam ki? Ki hogy szokta?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook