Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Zöldséges csilis bab puliszkával recept

Zöldséges csilis bab puliszkával recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zöldséges csilis bab puliszkával hozzávalói:
/ 2 személyre/

- 1,5 dl bab /azuki bab/
- 1 db közepes sárgarépa/karotta
- 1 db közepes cukkini
- 1 kk tárkony
- 1 kk kakukkfű
- 1 kk majoránna
- 1 kk örölt csili
- 2 dl kukoricadara
- 1 dl olivaolaj
- 1/2 dl TAMARI
- szűrt víz


A Zöldséges csilis bab puliszkával elkészítési módja:
- A babot előző este megmossuk, beáztatjuk. - A babot szűrt vízben felforraljuk, majd leöntjük róla az első vízet. - A második vízben kis lángon puhára főzzük. Közben, míg a bab fő - a kukoricadarát dupla mennyiségü vízben feltesszük és gyakori kevergetés mellett megfőzük. - apró kockákra vágjuk a cukkinit és a sárgarépát. - Olajat forrósítunk és egy kicsit - wokban - megpirítjuk a zölségeket. - Miután a bab megfött, hozzáadjuk a zöldségekhez a fűszerekkel, csilivel, együtt. - Kis lángon még egy kicsit összemelegítjük, TAMARIval izlésszerint izesítjük.

Szezonnak megfelelő zöldsaláta elfogyasztása után a csilisbabot puliszkával tálaljuk.


Kategória: Reform ételek receptjei


A zöldséges csilis bab puliszkával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook