Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept

Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept

Elkészítési idő 75 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept hozzávalói:
35 dkg paradicsom
1 fej hagyma
25 dkg paprika
30 dkg csirke vagy pulyka hús
5-10 dkg zabpehely (igény szerint)
2 dl tejföl (12%)

örőlt bors


A Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept elkészítési módja:
A paradicsomot, paprikát, hagymát karikákra vágjuk. ki olajozunk egy tűzálló tálat, és a következő sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat: hagyma,paradicsom,zabpehely,paprika,hús,paprika,zabpehely,paradicsom. A sorrendet ne tévesszük el, mert csak így puhulnak meg az alapanyagok és így nyeri el a dzsuvecs különleges jó ízét. A rétegek között sózni és borsozni, és végül leöntjük a tejföllel, alufóliával levedve sütjük sütés kb:1 óra a végén a tetejét megpiritjuk.

- a kész étel 2 adag
- zabpehely helyet használhatunk rizst
- hús helyettesithető bármilyen disznó hússal
- saját recept
- Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zabpelyhes dzsuvecs "szerb étel" (update1)saját recept elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook