Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Na én megyek!
Jó éjt nektek!
Na igen, ez így van, akkor látod...
Már olyan kíváncsi vagyok rá milyen lesz!
Lassan nem kéne aludni? :-)
Igen, pont erre gondoltam, hogy előbb-utóbb álvemhes lesz, de sajnos akkor ezt tapasztalod is!
Az a baj, hogy alapvetően szeretné ha lennének kiskutyák, csak mivel ő ilyen kicsi, inkább jobb ha elkerülitek, hogy kitegyétek ilyennek, mert nem tudod mit okozhat a szervezetében.
Nem jó az ivartalanítás, de az nem teszi tönkre a belső szervezetét! :-(
szegény kutyus
de jó, hogy mi ezt megúsztuk :)
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Sejtettem, hogy nem lesz könnyű ilyen pici kan kutyust találni ezért is csak érdeklödöm egyáltalán van e esély a dologra.
Az a helyzet állt elő, hogy Lilike (kicsi szívem) minden egyes tűzelése után álvemhes volt eddig. A doki azt mondta vagy ivartalanitjuk vagy fedeztetjük. Az előbbitől eléggé ockodom de valszeg az lesz a vége. :(
Tudom, az ivartalanítással nagyon sok problémát megelözhetünk de mégis sajnálom cegényt, bár az is igaz, hogy ha vemhes lesz akkor meg tuti császár tehát a műtétet így se úgy se usszuk meg! :( Pad helyzet!
Énis félek, félek, hogy ivartalanitás után a kutyus megváltozik, félek, hogy a vemhesség nagyon veszélyes rá nézve.....ugyhogy tanácstalan vagyok. Vagyis inkább döntés képtelen! :S
Jah a súlyát majd elfelejtettem. Általában 1,5-1,6 között van. Hiába probálom egy kicsit hizlalni persze normális színtig. hiába kajál be este és majdnem hogy gurul reggelre megint mintha mit se evett volna. Hihetetlen mennyire gyors az anyagcseréje! :) Igaz kis mannyökken! :)
Szép estét Mindenkinek!
Timi
Hát az tuti! Képzeld el, ha a kozmetikázás után Vitora azt mondta a párom, hogy olyan mint egy macsek...
Pedig ő alapban kicsi.
Stella is nagyon meg fog változni az tuti!
Ja Ermot!
Megvettem a hámot, világoszöld, és csontocskák vannak rajta. :-)
Képzeld el, Vito kihízta a piros-fekete kabátját. Már rég nem volt rajta, mert a másik az melegebb. De ma reggel a sétánál összekente, így este már az adtam rá. Hát nem tudom összetépőzárazni rajta.
Úgyhogy most ezerrel rendelek neki valamit! :-D
Igen, nagyon szerencsések vagytok! Majd én is cibálom a plüsst! :-D
Na akkor jól van, már csak rendbejön a gyeremek! :-)
túl éljük :DDD
akkor nekünk szerencsénk volt, hogy a gyerek a plüssel kicibálta a kiesni készülőket :)
Jaaa, Vitonak ma kiesett az alsó két szemfoga... ami mellett már ott volt az új, és érdekes kinézete volt... szóval most már az rendben van.
Remélem a többitől is megszabadulunk időn belül!
:-D
Köszcsi!
Mi újság a betegfronton?
Szia!
Köszcsi a képet, örök hálám! :-)
Cuncika tényleg "godzilla", bár nem a méretei miatt...
Tisztára olyan mint Vito annó a kozmetikázás előtt...
Nagyon tüneményes!
Ügyesek legyetek hétfőn! Pussz!
megnéztem :) tényleg ideje lesz nyíratkozni :))
bár én beszélek ugye az oroszlánnal :))) :DD
Szia!
Itt ha jól tudom nincs ilyen pici kutyus, mármint azok között a ki a fórumon van. Vito 2,5 kg, talán ő a legkisebb. De még csak 7 hónapos... :-)
Ismerőseim között van egy kb. 2 kg-os, ő 2 hónappal idősebb mint az enyém.
Én úgy tudom, hogy az ilyen pici kutyusoknak nagyon veszélyes a vemhesség, nehezen hordják ki, szülni pedig tuti, hogy nem tudnak természetes úton, csak császárral.
Mindenképp kérdezd meg az orvosod mielőtt bármilyen döntést hozol. Kérdezd meg, hogy képes-e szülni, illetve, hogy ha nem akkor milyen költségekkel járhat a császár.
Én nagyon félnék ilyen helyzetben. :-(
Egyébként milyen súlyú a picid? És hogy hívják?
Sziasztok!
Felnéztem, és felraktam egy képet Cunciról...hátha nem éljük túl a kozmetikust, és neked, csillag.virág megígértem, hogy rakok fel képet:D
További pihenésben gazdag hétvégét mindenkinek, aki erre téved:D
:-)
Sziasztok!
Egyenlőre csak érdeklődnék van e valakinek extra mini (1,5-1,7kg) fiú kutyusa szeretném fedeztetni az én extra mini lány kutyusomat. Sajnos igen nehéz ilyen paraméterekkel rendelkező pasit találni! :(
Másik kérdésem az lenne van e valakinek ilyen méretben tapasztalata mennyire alkalmas ezeknek a pici kutyusoknak a testalkata a vemhességre.
Válaszotokat előre is köszönöm
Timi
Komoly? Mi kisváros, de 6-ig van posta... és még 5:50-kor is beengednek... :-DDD
Na jó hétvégét! Puszi.
Minálunk más a világ:(
Na, tiplizek is el innen, mert 4-ig van Posta nyitva, de ha félre nem érek oda, már nem engednek be:D
Ez Budapest;)
Puszi nektek, hétvégén azért felnézek:D
Jó hétvégét!
Nálunk is egyforma... de én már a 3/4 4-től is ki vagyok borulva...
Egyébként fél 5-ig lennétek, vagy hogy? Ezt nem értem... a párom 8-tól dolgozik fél 5-ig.
Túléljük remélhetőleg:D
Fényképet tényleg rakok majd fel. Becsszó:D
(de időpontot nem ígérek:D)