Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Ja tényleg, hétfőn nem leszel, Cuncikínzás lesz!
Én meg majd pénztározok ezerrel! :-)
Ja és a képet követelem! :-D
Hát az veszett korán van! Mert te pénteken is olyan sokáig vagy?
Nekem már a 3/4 4 is elég... :-(
Nem is:)
Ma leléphetek korábban(mehetek Postára), remélhetőleg fél4-kor már nem leszek itten:D
Ne idegesíts már... én beletettem egy ételtartóba, és felszeleteltem!
De mit nyavalyogsz itt, ha ilyen jó dolgod van!
Sütni én se szoktam, de ezt nem kell sütni! :-)
Mármint a műfogsornak? :-)
Lehet hülye vagyok, és tényleg csinálnak nekik? :-D
Őzgerincforma? Na, az a drága:D
Én nem sütök, genetikailag belém van kódolva az ez írányú bénaság. Anyum meg cukrász, tehát nem is kell eröltetnem:D
Hogy jött a zöldborsó főzelékhez a lángos? Én már az egyikkel jóllaknék...
Amúgy ezt nem úszod meg ilyen egyszerűen! :-)
Küldök neked, de tényleg meg tudod otthon csinálni. Küldöm priviben a linket, ja és olcsó is. :-)
Hát igen, addigra mi túlleszünk rajta, még jó hogy csak egyszer van ilyen.
Utánna meg már azért lehet aggódni, hogy ne legyen fogköves a foguk, mert az nagyon gáz lesz. Műfogsort mégse csináltathatok neki! :-DDDD
Vagyok!:)
Ebédeltem, és most nagyon tele vagyok. Zöldborsó főzelék+lángos:D Valami édesség kellene. csillag.virág, nem küldenél a sütidből?:) Amúgy milyen süti van kész 5perc alatt?
Lázasan olvasom a fogas megjegyzéseiteket, mert lassan én is ott tartok:) Akkor én leszek tiszta dilis a kutyi miatt, ti meg már tök tapasztaltak lesztek, és nyugodtak:D
:DDD Godzillája? :D Tejóééég! :D
Most nagyon röhögök! :D
Hát ha nem tudnám, hogy yorkis fórumon vagyok, akkor lassan kezdenék megilyedni...
Ermotnak godzillája van, neked elefántod, Vito meg akkora mint egy nagyranőtt egér... :-D
Ermot te már megint hol vagy? Ezt már nem lehet bírni!
Én szendvicset fogok enni ebédre is... és csináltam sütit 5 perc alatt, fincsi lett!
Szofi már egy kiselefánt! :DDD
De imádom... olyan szép! ?D
Na akkor jól van, arra is visszaszokott Benike!
Olyan kíváncsi vagyok rájuk.
Valamelyik nap néztem, hogy Szofi milyen pici volt, és mekkora lett, biztos nőtt már azóta is. :-)
Igen. Felváltva. Reggelire szaftosat, vacsira szárzat, vagy ha olyat főzök, akkor abból! :)
Egyik este rizst csirkemellel... :) előtte a levesből répát és husit... :)
Kétféle szárazat keverek nekik... néha pedig külön-külön adom, hogy ne unják meg! :)
Na oxi, akkor megnyugodtam!
Szárazat is esznek?
Hát gyanítom...
Már az se érdekel, ha a kezemből eszik néha, ha már tudom hogy nincs semmi a gyomrában. De azért el nem akarom kényeztetni.
Vito hetek óta nem eszik rendesen... Van amikor bele lehet imádkozni, van amikor nem.
Már húst főzött neki anyósom azt se ette. Tegnap előtt nem ette az alutasakost, tegnap legalább azt megette.
Rágcsálni szokott, de se a sajtot, se a paprikát nem bírja megrágni. :-)
Hát igen, mert még mozogni se mozog...
Remélem nem lesz baj, csak túléli, ha ki kell húzni! :-)
Most jut eszembe, hogy dasy írt valamelyik nap, nem is válaszoltam rá, és ő mondja, hogy náluk a kicsinek már dupla fogsora van! Mert hogy az összes kint van, és gondolom majd még most kezd neki kiperegni, mert azért ő kisebb mint Vito.
Két fogát húzták ki! :D
A mi dokinknál nem fog függvénye! :) Sőt... kétszer kellett neki beadni az altató injekciót is, mert nem akart bealudni az elsőre! :)
Mizu most Vito fogaival?
Na az elviselhető... remélem nem kell 6 fogát húzni majd, még azt se tudom hol tartunk...
De még van 1 hónapja a drágának! :-)
4000 forintot.
2000 volt az altatás és ébresztés injekcióval... 2000 a húzás! :)