X-Faktor 2016 (beszélgetés)
Ennyire a hónuk alá nyúlt?
Hm...
Sajnos tényleg vannak emberek, akiken nem lehet segíteni.
Hamarosan kiderül. MIlyen érdekes egyébként, hogy az angol (vagy amcsi) X-ben s épp kizártak egy balhés emberkét a legutóbbi szériában, nahát-nahát. :D
Amikor meg Adélka bejutott 4.-ként, pont az angolban is 4 emberke jutott be az egyik mentornál, mert mind olyan jól voltak. Micsoda véletlenek vannak! :D
Szerintem 2-3 hét is bőven elég arra, hogy beindítsanak valakit. Ezen nem akad meg egy ilyen produkció.
Biztos, hogy nem maradhat betöltetlenül egy pozíció egy mentornál.
Rá kellett keresnem Mata Ricsire, mert nem tudtam, honnan ismerős a neve.
Olyan cikket is találtam, amiben a család panaszkodik Friderikuszra... fene tudja, mi történt ott valójában, de azt inkább el tudom képzelni, hogy a család volt vlamiben inkorrekt, mint azt, hogy Friderikusz
Ki tudja, mikor volt ez a balhé...
amúgy meg simán berántanak valakit, adnak neki egy olyan dalt, amit már milliószor énekelt, örömest vállalja.
rendelve lett melléjük más segítség is, vagy csak a pénzt kapták meg?
tudom nem téma, szakmai szempontból érdekel, ha erről vna infó.
Az volt kb a történet, hogy Ricsi családja nagyon szegény, szülők munkanélküliek stb, és Fridi, aki a műsor vezetője volt, felajánlott nekik egy nagyobb összeget, de bizonyos feltételek mellett, miszerint vállakozást indítanak belőle stb, de ez nem történt meg, a pénz elfolyt a kezükből, stb. Nem nagyon lehet rajtuk segíteni, ha nem akarják.
Amúgy én nem voltam elájulva egyáltalán a Ricsi éneklésétől abban a műsorban, akkor még kb 11 éves volt. De sokaknak tetszett.
Attól, hogy elénk most tálalják, kizárhatták akár rögtön a verekedés után is, hiszen a linkelt cikkben az áll, hogy "Kristóf napokig nem merte elmondani a szüleinek, hogy kizárták a versenyből, mivel tudta, hogy csalódást okoz nekik."
Az meg kb. 3 hete volt, így talán még volt idő valakit felkészíteni, majd kiderül.
Szerintem senkit. Már túl késő, mindjárt élő adás, nem tudnak ilyen gyorsan felkészíteni senkit.
?ata Ricsi se könnyű eset egyébként, pláne a szülei. Az Ének iskolájában anno Friderikuszt jól lehúzták anyagilag, aztán nem tartották be az egyezséget. Nem olyan emberek ők sem, akikkel könnyű együtt dolgozni. A másik kettőre meg nem is emlékszem.
Lehet, hogy igazad van!
Amikor én felháborodtam, hogy az idős szőke dívát felállították a székből, pedig ő is a címre+díjra utazott, és itt valaki írta, hogy megjátszott jelenet volt. Lehet, különben a díva is kiakadt volna.
Hát lehet, hogy ez is megrendezett jelenet volt.
Kell a figyelem a műsornak???
Szerintem pedig igenis, abból a 3-ból, akiket a beválogatáskor kiszórt Peti, azokból egynek meg kell adni az esélyt.
Mellesleg én biztos, hogy ezt a Kristófot már eleve nem vittem volna tovább, de nem engem kérdeztek. :)
Türk Máté, Mata Ricsi, Berki József a 3 lehetőség.
Szerintetek?
Igen, éppp most olvastam én is.
Most leginkább arrra vagyok kíváncsi, kit tettek be a helyére.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)