X-faktor 2012 (beszélgetés)
Köszi:)
A férjem is a régi Eddát szerette, nincs is kedve most jönni, na neki lehet elég lesz kibírni, de mondtam neki, hogy nagyon sok régi dalt el szoktak énekelni.
Ez a Teapalota a Jókai u-ban van?
Még nem jártam ott, de nincs messze tőlünk, majd benézek.
Én a régi Eddát nagyon szeretem. A mostanival nem nagyon vagyok kibékülve.
Jó szórakozást!
Én egy kicsit visszatekerném az időt, augusztus végére, és mennék újra RHCP koncertre :D
Ott. A W.L. u.-ban.
Ajándékkendő nem kell, 2 szatyorral van. És a ruháimat magam tervezem és varrom.
Ha bevállalná a kutya nem találgatná...
Ráadásul nagyon uncsi hogy esélyegyenlőség címén a döntőbe ( Megánál kezdték ) mindig jut búzás, határon túli , kisebbségi stb... Ha jók akkor nincs velük gond csak ne ez legyen a legnagyobb érdemük !( neveket nem írok mindenki tudja kikre gondolok :D ráadásul túl hosszú lenne a lista... )A búzás fiúknál meg ne akarják a népet etetni hogy döglenek utánuk a nők :D
Az ingyenes teát, kávét a Teapalotában igénybe veszed? Imádooooom! Nem is kell megmutatnom a blokkot, már ismernek és hozzák csupor jázmin teát.
Nagyon szeretek oda járni: kedvesek, udvariasak.
A Lady-t is reklámozzák, ott még nem voltam, semmire sincs szükségem, csak a fiúknak veszek ezt-azt.
Szerintem F.Z. nem szolgál már ki senkit...
Ott dolgozik a fiú, én is kaptam értesítést az üzlettől, hogy jöjjek /újra/ vásárolni, mert ő is a kiszolgálók között van..
Már több mindent vettünk ott, rendszeresen érkezik a hírlevelük.
:)
erről eddig nem is volt szó, hogy öltönyüzletben dolgozik, ha jól emlékszem, csak "eladó"-ként említették
Rájöttem, honnan ismerem Fehér Zoltánt! A Mr. S... öltönyüzletből. Férfi inget vettem és fűzött, hogy vegyek hozzá nyakkendőt. Mondtam, hogy van egy zsákkal...
Többször láttam, mert oda járok vásárolni.
/Maradjunk abban, hogy kölcsönös, okay?/
Nem ismerem a darabot, de most utána néztem.
Számomra érdekes téma, kíváncsi vagyok, vajon nektek tetszik-e majd..
A szereposztás kiváló. Ahogy elnézem, játszik benne a színház igazgatója, Máté Gábor, és-többek közt- Rezes Judit is, akit én igen tehetséges színésznőnek ismertem meg, különben Szabó Győző felesége.
Előre is jó szórakozást kívánok nektek!
a Katona Kamrában : Thomas Bernhard: Heldenplatz
Úgy látom, kettőnk zenei ízlése, és több tekintetben az általános értékítéletünk is- hasonló, de ez a helyzet Dináéval összevetve is, aminek én nagyon örülök.
De felveheted, ha akarod.
Mi meg az új Bond-filmhez megyünk az Aréna Plázába, de utána rohanunk haza, a nagyjáról nem maradunk le.