Webrádió telefonon, hogyan? Segítsetek, kérlek! (tudásbázis)
Nagyon szívesen!
Tényleg meg kéne nézni inkább a rádiót!
:))
Most nem ott vagyok, ahol kéne működni, hanem egy nagyvásos közepén, nagyon gyors internettel, de nem indul el, a gépem is lassú lehet. A másikon az info és a mária elindult, de a kisöregnek a régebbi, csak kicsit okos Nokiáján nem fog, mert ahhoz olvastam, hogy nagyon okos telefon kell.
Nagyon köszönöm, hálás vagyok a segítségért!
A helyzet az, hogy ez a kisöreg nekem rengeteget segít, ha meg kell csinálni otthon valamit, fúrni, gyalulni, élezni, ezért nem tehettem meg, hogy elmegyek a kérése felett. Szerintem mindent megtettünk. Azóta beszéltem is vele, kezdünk rájönni, hogy a rádión kellene próbálkoznia rádiót hallgatni. A fórum az ő ötlete volt, nagyon felvilágosult egy figura! :)
Hálám örökké, köszönöm mégegyszer! :)
Meglehet, de az is, hogy a tetőn laknak!
Nemsokára megtudjuk.
Akkor jó!
Remélem szólni is fog!
Nekem tutira ez megy.
Húúúúú most azért már kíváncsi vagyok, jó-e? Remélem!
Nekem is néha többször rá kell kattintani, mert nem az igazi.
Én egy ideje ezt hallgatom, csak ezen nincs info rádió
Ha szóközt tesz be a rendszer, vedd ki!
Igen, a gépemen elindul az inforádió. A linkkel. De a többi nem és ha az infora kattintok a listában, akkor sem megy.
Valamit le kéne tölteni hozzá? Most a Máriarádióra kattintottam, elindult. Aztán máshová és vissza és megint nem megy. Titokzatos ez...
Van valami trükk, amire nem jövök rá? Nagyon gyors internetről dolgozom, kéne mennie.
Szívesen. Remélem beválik!
Én is netezés közben hallgatom a rádiót. Igaz asztali PC-n.
Telefonon is talán bejön.
Erre gondolsz?
Most kattintottaknál,balra a törzstagságnál,de őt fórumon láttam hozzászólni.:)
Valaki segítsen már a leányzónak,azért offoltunk,hogy életben maradjon a fórum!:)
Persze, használja a facét, a gmailjét, böngész. Nagyon könnyen tanulja ezeket, pedig 70 éves.
Már egész ügyes emberek is keresgélték ezt a webrádió megoldást, mert folyamatosan ez a téma odafent.
A rádióhoz ért, de egyik antennájával sem jön be, mert a hegy olyan részén lakik. Ezért kell neki a webes megoldás.
Segítség, halálra gyötör! :)
Az egyik hegylakó ezzel gyötör, Nokia C2-je van és inforádiót akar rajta hallgatni, mert van internet előfizetése, a rádióján meg nem jön az inforádió. Kész vagyok, már nincs más téma, mint a webrádió.
Segítség!
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Okostelefonon hogyan tudok kilépni a netről?
- Samsung galaxy ace telefonon hogyan lehet letiltani egy bizonyos személy bejövő hívásait?
- IPhone 6s telefonon hogyan lehet beállítani a Skype jelzőhangját?
- Okos telefonon, hogyan tudnék 1 bizonyos számot letiltani alkalmazás nélkül?
- iPhone 5-ös telefonon hogyan lehet szoftvert frissíteni?