Walk aerobic (beszélgetés)
Még egy kérdésem lenne:Meddig tart a verseny?
A betegeknek gyógyulást!
Köszi szépen!
Nagyon jó óra! Nekem csak egy sima van, de készülök majd venni, csak össze kell spórolni rá a pénzt. Én 63000ft-t találtam. És rettegjen mindenki, mert már félig kapok levegőt :) és nincs lázam. Tehát Szerdától edzés! :D Futás stb.
Pancsi, köszi a receptet! nagyon jól hangzik...kalória van benne, de vitamin is.:-)
Vaczila, fél, egy kilós súlyoknál többet én se bírok, sőt, van amikor egyáltalán nem esik jól.
ma 16 perc tapp
20 perc RR4 felsőtest
20 perc HW box blitz
7 perc callanetics has
össz: 63 perc torna
És bocsi,de elfelejtettem írni,hogy gyógyulj meg!!!
És annak is örülök,hogy ilyen kedvesen fogadtatok,nagyon aranyosak vagytok,köszönöm mindenkinek!!!!
Örülök,hogy lett kihívóm :-))) bár én csak reménykedem,hogy a 3000 is teljesül :-)
Garmin Forerunner 310XT. Nem emlékszem az árára,110ezer körül volt,de a neten biztosan megtalálod.
Bocsi, de én megnéztem ,mert nagyon érdekelt, hogy néz ki ez a mérés órával! És nem vagy semmi! Iszonyú sokat futottál! Egy kérdés... Egy ilyen óra mennyibe kerül?
Én is átállítom 5000 percre csak, hogy legyen kihívód! :D
És amint elmúlik a lázam elkezdek edzeni! Lesz mit bepótolni! :D
sziasztok, üdv pancsi minálunk, hát örülünk ha a 3000 perccel végzünk még idén:)
nekem ma spinning lesz, tegnap nem volt erőm már tornázni későn értem haza a rokonoktól de mától bekeményítek, szerdán is spinning:)
Miért 3000 perc a max,amit írtatok a számláló végére?
Én 5000-et írtam :-))))
Flegner J Attila a professzor,inkább csak külföldi honlapon tudunk utána nézni.
Még mazsolát is szoktam bele tenni,néha mogyorót vagy diót.
Az anyagcserét tuti helyre rakja pár nap után.Nagyon laktató és elvileg délig ki lehet/kellene bírni vele.
Jó reggelt!
Igen,nekem van :-) én brazil turmixnak hívom,mert a barátaink Braziliában voltak és ott beszéltek egy magyar származású,nagyon tekintélyes "életmód" professzorral,aki ezt tanácsolta reggelire inni.
2banán,müzli,víz,méz és ízlés szerint én kókuszreszeléket,lenmagot is teszek bele.A mennyiséget ki kell tapasztalni sajna,én is szemre öntögetem.A 2 banán fix.
Először furcsa volt a víz,de mára meg rosszul lennék,ha tejjel kéne innom.
Nagyon jó élettani hatása van.
Pancsi, üdv itt!:-)
neked van valami finom turmixrecepted? Ursa mindig azt emlegetei a naplójában, és már kilukad az oldalam, hogy mi lehet ez...:-D
40 percnyi Réka, RR4 comb és has. Ma már jobban ment, a hashoz feltettem a bokasúlyt is. (fél kg).
Rendben van,köszi
Ma 90 percet futottam :-)
Nem tudom kell-e bizonyíték,gondolom megbízunk egymásban :-)
de a fenti link,amit az órám mér.
Okés!
Én is erre gondoltam!
Köszi a választ!!!