Walk aerobic (beszélgetés)
Én is túlsúlyosba kerültem, 26,57 BMI.
Mennyi BMI-vel számoltál, miből gondoltad, mennyit kéne még fogynod?
állítólag a folpack alá a fahéjolaj jó, csak nagyon csíp..nem merném kipróbálni.
én tavalyelőtt karácsonyra kaptam meg a nadrágot, nemes egyszerűséggel a legnagyobbat választottam..akkor rendesen feljött rám, most feszül rajtam.áááá..
Ez nem csak vastag nadrág, ez kimondottan fogyinadrág, fitnesz boltban vettem. Ha jól emlékszem, extra melegen tart, és ezáltal hatékonyabb a zsírégetés..de a pontos mechanizmusát nem ismerem. Az anyag neve neoprén, mintha a búvárok hordanának ilyet, de ebben nem vagyok biztos. Márkát nem írhatok, mert nem szabad, de kimondottan fogyasztó nadrág néven fut. Ha a keresőbe beírod, hogy neoprén nadrág, akkor tuti találsz rendes leírást, mert én csak kontárkodom itt. :-)
Jelenleg van 4 db 3 mile-os, 2 db 4-mile-os és 3 db 5 mile-os Leslie-m, azt hiszem, ez változatosságnak elég lesz. Ma 5 mile-lal próbálkozom, de ma fogyigatya nélkül, abban picit nehezebb mozogni. ( a 3-4 mile még simán megy benne azért)
Amúgy nektek vannak valami praktikáitok a tornákkal kapcsolatban? Gondolok itt olyanokra, mint például Zsuzso heti 2 kardiót, 2 erősítést, 2 mélyizomtornát csinál vagy Tszkrisztina vastag nadrágban tornázik...
Amúgy az igaz, hogy ha jobban fel vagy öltözve, jobban izzadsz, tehát több zsírt égetsz? Nem csak vizet veszít a szervezeted?
Örülök, hogy nem csak nekem voltak nehézségeim ezzel a dvd-vel, már bocs. :) Kicsit megnyugodtam, és biztos vagyok benne, hogy újra meg fogom próbálni végigcsinálni, bár ehhez még sokat kell edzenem. Ma azt hiszem a Vitalitás című dvd-t fogom megcsinálni, vagy Lesliezek. Még nem döntöttem el, de majd mindenképpen beszámolok.
Neked és a többieknek hogy megy a sportolgatás? Mikre tornáztatok az elmúlt napokban?
Lufika, ne keseredj el, tuti le fogsz fogyni!!! még ha nem is diétázol, a mozgás be fogja indítnai a dolgot. ahogy látod, hogy elkezd alakulni a tested, akkor könnyebben fog menni a diéta is.
nekem most 24,03 a BMI-m, ami normál, de nekem sok. Fáj a térdem, és 105 cm a derekam...na jó, 3 gyerkőcöm van, de akkor is. 12 kg-ot szeretnék leadni, akkor 20, 8 lenne a BMI, ami szintén normális..csak épp sokkal jobban néznék ki.
Diéta....hmmm.. a 2. terhességemnél terhességi cukrom volt, a 3. alatt meg óvatosságból úgy tettem, mintha az lenne, és számoltam a szénhidrátot naphosszat. A baba egészsége jó motiváció volt. De már akkor megfogadtam, hogy nem fogok többet számolgatni, ha nem muszáj. Szeretm az ízeket, az életet, nem tudok 3 óra után csak fehérjét enni, imádom a kenyeret és a csokit..és utálok koplalni. Úgyhogy inkább a mennyiségre ügyelek, meg. pl. durumtésztát, barnarizst eszem.
Na és a mozgás, persze, meg sok folyadék. Napi 2x iszom fogyiturmixot is.
Ezen az oldalon ki tudod számolni a te BMI-det, csak a korodat és a súlyodat kell beírnod. Mellette ki fogja írni, h mennyi kalóriát kell(ene) 1 nap alatt bevinned, és milyen kategórióba tarozol (normál súlyú, elhízott, túlsúlyos...) Engem elszomorított az eredmény, a túlsúlyos kategóriába tartozom. Bár ezt sejtettem, de azért rossz, h meg is erősített valami ebben, és nem csak bemagyarázom magamnak, h kövér vagyok.
10/7, az nem is rossz.. a komplikált koreográfiát én sem bírom, botlábam van..ezért egy kész áldás Leslie, mert nála még a jobb láb is lehet bal.:-)
na majd, ha már a fogyi beindult, kipróbálom egy Béres Alexandrát..ma eldöntöttem, hogy előbb fogyok, aztán kezdem az alakformálást. Úgyhogy holnap az egyik 5 mérföldet fogom kipróbálni.
Kíváncsi leszek, hogy ízlik holnap a Fat Burn!
Megcsináltam tőle a 200% alakformálás mesterfokon című dvd-t (extrák nélkül). Az eleje nem tetszett, mivel táncikálni kellett, rendes koreográfiára, és én az ilyenekhez béna vagyok. Ez volt a bemelegítés. A többi rész (comb, vádli, has, kar, váll) számomra pont megfelelő volt, bár nem tudtam mindent megcsinálni végig, ugyanis nem vagyok túl edzett, de majd lassan sikerülni fog. Volt 1-2 gyakorlat, amit gyorsítva kellett csinálni. Azok picit nehezen mentek, de majd egyszer...
Még szeretnék tőle másokat is kipróbálni, mert bár kellemes izomfájdalmam volt utána, de 10-es skálán 7-esre értékelném. Majd beszámolok, hogy milyen a többi.
A 4 mérföldet én is nagyon szeretem. :)
Szerintem tetszeni fog, de egy jó tanács: csak fél kilós súlyokkal csináld először, Leslie felmegy 2,5 fontra, ha jól emlékszem, és az már eléggé brutális..én az elején súly nélkül csináltam, aztán egy kilóssal (nem találtam a felet), és majd leesett a karom a végére.
Szandra milyen volt? őt meg én nem próbáltam, de ha jó, akkor ki fogom.
Ma 4 fast miles volt, nagyon élveztem!
Nekem ez volt életem 3. Leslie-s edzése, szóval még kezdő vagyok nagyon.
Az 5k with a twistet csináltam meg egyszer fél kilós bokasúlyokkal, aztán én is a 4 fast miles-t, és én is leizzadtam alatta.
A Body fat más, mert ez csak 3 mérföld, viszont rendesen vannak benne kargyakorlatok súlyzókkal. Szóval ettől is el lehet fáradni, és ez még alakformáló is.
De a fő izzadást a nadrág idézte elő, anélkül csak a derekamon folyik a víz. a nadrágban meg has, popsi, comb is leizzad rendesen.
Most fejeztem be a Burn Body Fat &Sculpt Arms 3 mérföldes tornát, hát, izzadtam rendesen..
és még fel is turbóztam az egészet azzal, hogy előástam a neoprén nadrágomat, ami hastól combközépig ér, na, a 45 perc végére szó szerint folyt a víz az alatta lévő problémás részekről.
Sziasztok!
Csatlakoznék, ha lehet, a lesliezők táborához!
Itt olvastam először róla, kipróbáltam, beleszerettem.
30 éves vagyok, 3 gyerkőccel, 12 kg felesleggel, khm. :-) na de majd most aztán...
Próbáltam az 5k with a twistet, rögötn bokasúllyal, szuper volt, aztán a 4 fast miles-t (na azt azért nem súllyal).
Megvan két 5 mérföldes is, meg egy külön 3-as.
ettől, meg némi diétától remélhetőleg beindul a fogyás, erősíteni meg Réka dvd-vel fogok, napi 1x20(30) perc a 3-4. dvdk-ből. Mire nem jó a gyerekek alvásideje..:-)