Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Walk aerobic fórum

Walk aerobic (beszélgetés)

1040. zsuzso100 (válaszként erre: 1026. - 0bb3b7d1fd)
2010. febr. 22. 20:29
Tök érdekes, hogy 105-ös derékkal normális a BMI-d, nekem 182 cm-hez 84 cm a derekam (és hozzáteszem a legtöbb felesleg ott van)
1039. zsuzso100
2010. febr. 22. 20:26
Egyébként érdekes, mert nekem azt írja, hogy 65 kg-osan is még a normális részbe tartoznék, de én 75 kg-osan szinte teljesen meg voltam elégedve magammal, max 72 kg, tehát iszonyatosan sovány lennék 65 kg-osan, csont és bőr.
1038. zsuzso100 (válaszként erre: 1024. - Lufika0406)
2010. febr. 22. 20:24

Én is túlsúlyosba kerültem, 26,57 BMI.

Mennyi BMI-vel számoltál, miből gondoltad, mennyit kéne még fogynod?

2010. febr. 22. 20:09
Én megcsináltam a Vitalitást Alexandrától. Nem volt rossz, összességében jó kis dvd, de csak az edzettebbek tudják teljesen végigcsinálni. Bevallom, én elég sokszor megálltam, főleg a sok ismétlésszám miatt (megcsináltunk már vagy 8-at, erre bemondja, h még van ebből 16, na akkor már kész voltam, de próbáltam csinálni). Sok volt az elején a kitörés is, amit az én térdem nem igazán bír. Az nem tetszett még benne, h az elején nagyon gyorsan váltogatta a gyakorlatokat, új elemekkel bővítette, így néha elvesztettem a fonalat. Összességében fogom még máskor is csinálni. Holnap Lesliezek, mert már hiányzik, én is a Super Challanget tervezem vagy a Burn body fat-et (3 mérföld).
1036. vaczila
2010. febr. 22. 19:13
Ja és ma a 4 mérföldes Super Callange-t csinálom Leslitől. Most állok neki.
1035. vaczila (válaszként erre: 1029. - Lufika0406)
2010. febr. 22. 19:11
Én 3-4x tornázok egy héten általában. Szerdánként kangoora járok, a többi tornát itthon csinálom lemezekre. Hetente legalább 1x Leslizek, 1x Aerobzóna Norbitól, (ez a kettő a kedvencem) és 1x alakformáló torna valaki mástól. (Változó) Ha többször is van időm, akkor be szoktam iktatni alkalmanként táncos videókat is, bár azt nem tudom hogy mennyit használ, de legalább változatosabb a mozgás.
2010. febr. 22. 17:58
Én folpack alá Dr. Kelen anticellulitisz krémjét használom, ugyanis a fenekemen és a combomon gyönyörű narancsvidék van. Még nem sokszor használtam, de jókat olvastam róla itt valamelyik fórumban, szóval vettem egyet (1000 Ft volt a Rossmannban, szóval nem srága). Remélem beválik, és a torna is segít, és végre büszkén sétálgathatok bikiniben a strandon. Nem kell majd arra figyelnem, h itt kilóg egy kis úszógumi, ott egy kis narancsbőr... Szóval szenvedek a szépségért.
2010. febr. 22. 17:44

állítólag a folpack alá a fahéjolaj jó, csak nagyon csíp..nem merném kipróbálni.

én tavalyelőtt karácsonyra kaptam meg a nadrágot, nemes egyszerűséggel a legnagyobbat választottam..akkor rendesen feljött rám, most feszül rajtam.áááá..

2010. febr. 22. 17:27
Ha nagyobb bevásárlóközpontban, vagy sportboltban járok, lehet beruházok egy ilyen nadrágra, bár majdnem 5000 Ft, ami nekem meggondolandó. Neten nagyon tetszett, jó lenne egy. Neten nem akarok rendelni, mert mi van, ha kicsi vagy nagy, amit rendelek, szóval az akkor jó, ha látom, megfogom, felpróbálom, kifizetem... Addig is marad a tekercselés, már nem győzöm venni a folpackot. :)
2010. febr. 22. 17:15

Ez nem csak vastag nadrág, ez kimondottan fogyinadrág, fitnesz boltban vettem. Ha jól emlékszem, extra melegen tart, és ezáltal hatékonyabb a zsírégetés..de a pontos mechanizmusát nem ismerem. Az anyag neve neoprén, mintha a búvárok hordanának ilyet, de ebben nem vagyok biztos. Márkát nem írhatok, mert nem szabad, de kimondottan fogyasztó nadrág néven fut. Ha a keresőbe beírod, hogy neoprén nadrág, akkor tuti találsz rendes leírást, mert én csak kontárkodom itt. :-)

Jelenleg van 4 db 3 mile-os, 2 db 4-mile-os és 3 db 5 mile-os Leslie-m, azt hiszem, ez változatosságnak elég lesz. Ma 5 mile-lal próbálkozom, de ma fogyigatya nélkül, abban picit nehezebb mozogni. ( a 3-4 mile még simán megy benne azért)

2010. febr. 22. 17:03

Amúgy nektek vannak valami praktikáitok a tornákkal kapcsolatban? Gondolok itt olyanokra, mint például Zsuzso heti 2 kardiót, 2 erősítést, 2 mélyizomtornát csinál vagy Tszkrisztina vastag nadrágban tornázik...

Amúgy az igaz, hogy ha jobban fel vagy öltözve, jobban izzadsz, tehát több zsírt égetsz? Nem csak vizet veszít a szervezeted?

1029. lufika0406 (válaszként erre: 1028. - Vaczila)
2010. febr. 22. 16:58

Örülök, hogy nem csak nekem voltak nehézségeim ezzel a dvd-vel, már bocs. :) Kicsit megnyugodtam, és biztos vagyok benne, hogy újra meg fogom próbálni végigcsinálni, bár ehhez még sokat kell edzenem. Ma azt hiszem a Vitalitás című dvd-t fogom megcsinálni, vagy Lesliezek. Még nem döntöttem el, de majd mindenképpen beszámolok.

Neked és a többieknek hogy megy a sportolgatás? Mikre tornáztatok az elmúlt napokban?

1028. vaczila (válaszként erre: 1020. - Lufika0406)
2010. febr. 22. 05:07
Elég nagy fába vágtad a fejszédet ezzel a lemezzel. Én már sokszor megcsináltam, de nekem sem megy. Az elején a táncos bemelegítésnél egyszerűen nem hagy elég időt a begyakorlásra, mindig új elemmel bővíti és így nem lehet jól elvégezni. Nekem a súlyzós kargyakorlatok is nagyon gyilkosak. De nemcsak én, hanem a vele együtt tornázók sem képesek végig csinálni. Még a férfi sem, úgyhogy ne keseredj el miatta. Szerintem nem is jó az a lemez ami csak az ő edzettségét mutatja, az otthon tornázó meg csak kínlódik vele és a kedve is elmegy tőle. Én is ezért szeretem Lesliet, mert az legalább meg tudom csinálni és az is épp eléggé megmozgat.
2010. febr. 21. 22:14
Azt hiszem megfogadom a te módszeredet, és figyelek az adagokra. Holnap lemérem magam (súly és centi), aztán egy darabig nem mérem újra, nem várom a csodát egyik napról a másikra. Remélem lesz eredmény, addig is tornázom tovább minden nap.
2010. febr. 21. 21:53

Lufika, ne keseredj el, tuti le fogsz fogyni!!! még ha nem is diétázol, a mozgás be fogja indítnai a dolgot. ahogy látod, hogy elkezd alakulni a tested, akkor könnyebben fog menni a diéta is.

nekem most 24,03 a BMI-m, ami normál, de nekem sok. Fáj a térdem, és 105 cm a derekam...na jó, 3 gyerkőcöm van, de akkor is. 12 kg-ot szeretnék leadni, akkor 20, 8 lenne a BMI, ami szintén normális..csak épp sokkal jobban néznék ki.

Diéta....hmmm.. a 2. terhességemnél terhességi cukrom volt, a 3. alatt meg óvatosságból úgy tettem, mintha az lenne, és számoltam a szénhidrátot naphosszat. A baba egészsége jó motiváció volt. De már akkor megfogadtam, hogy nem fogok többet számolgatni, ha nem muszáj. Szeretm az ízeket, az életet, nem tudok 3 óra után csak fehérjét enni, imádom a kenyeret és a csokit..és utálok koplalni. Úgyhogy inkább a mennyiségre ügyelek, meg. pl. durumtésztát, barnarizst eszem.

Na és a mozgás, persze, meg sok folyadék. Napi 2x iszom fogyiturmixot is.

2010. febr. 21. 20:57
Ja és majd írd meg, h neked milyen eredmény jött ki
2010. febr. 21. 20:57

[link]

Ezen az oldalon ki tudod számolni a te BMI-det, csak a korodat és a súlyodat kell beírnod. Mellette ki fogja írni, h mennyi kalóriát kell(ene) 1 nap alatt bevinned, és milyen kategórióba tarozol (normál súlyú, elhízott, túlsúlyos...) Engem elszomorított az eredmény, a túlsúlyos kategóriába tartozom. Bár ezt sejtettem, de azért rossz, h meg is erősített valami ebben, és nem csak bemagyarázom magamnak, h kövér vagyok.

1023. zsuzso100 (válaszként erre: 1022. - Lufika0406)
2010. febr. 21. 20:47
Milyen BMI érték alapján számoltad ezt, mennyi a normális?
1022. lufika0406 (válaszként erre: 1021. - 0bb3b7d1fd)
2010. febr. 21. 20:34
Milyen módszerrel fogyizol? Pl. update vagy csak odafigyelsz, h mit és mennyit eszel? Nekem is el kellene kezdenem odafigyelni a táplálkozásra, de nem megy. Egy napig sem bírom... :( Pedig mindig bűntudatom van. A BMI kalkulátor szerint 13 kg-ot kellene leadnom, nekem már a 6-8 is maga lenne az álom.
2010. febr. 21. 20:22

10/7, az nem is rossz.. a komplikált koreográfiát én sem bírom, botlábam van..ezért egy kész áldás Leslie, mert nála még a jobb láb is lehet bal.:-)

na majd, ha már a fogyi beindult, kipróbálom egy Béres Alexandrát..ma eldöntöttem, hogy előbb fogyok, aztán kezdem az alakformálást. Úgyhogy holnap az egyik 5 mérföldet fogom kipróbálni.

Kíváncsi leszek, hogy ízlik holnap a Fat Burn!

1020. lufika0406 (válaszként erre: 1019. - 0bb3b7d1fd)
2010. febr. 21. 20:02

Megcsináltam tőle a 200% alakformálás mesterfokon című dvd-t (extrák nélkül). Az eleje nem tetszett, mivel táncikálni kellett, rendes koreográfiára, és én az ilyenekhez béna vagyok. Ez volt a bemelegítés. A többi rész (comb, vádli, has, kar, váll) számomra pont megfelelő volt, bár nem tudtam mindent megcsinálni végig, ugyanis nem vagyok túl edzett, de majd lassan sikerülni fog. Volt 1-2 gyakorlat, amit gyorsítva kellett csinálni. Azok picit nehezen mentek, de majd egyszer...

Még szeretnék tőle másokat is kipróbálni, mert bár kellemes izomfájdalmam volt utána, de 10-es skálán 7-esre értékelném. Majd beszámolok, hogy milyen a többi.

A 4 mérföldet én is nagyon szeretem. :)

2010. febr. 21. 19:55

Szerintem tetszeni fog, de egy jó tanács: csak fél kilós súlyokkal csináld először, Leslie felmegy 2,5 fontra, ha jól emlékszem, és az már eléggé brutális..én az elején súly nélkül csináltam, aztán egy kilóssal (nem találtam a felet), és majd leesett a karom a végére.

Szandra milyen volt? őt meg én nem próbáltam, de ha jó, akkor ki fogom.

Ma 4 fast miles volt, nagyon élveztem!

1018. lufika0406 (válaszként erre: 1017. - 0bb3b7d1fd)
2010. febr. 21. 11:20
Alakformáló? Ez kell nekem. Holnap ki is próbálom. Mára Béres Alexandrát terveztem (200%), ugyanis ezt most kaptam, jókat hallottam róla, várom, hogy mi lesz. Ha holnap meg bírok mozdulni, akkor Leslie Body fat lesz. Most nagy az elszántság, remélem holnapra is marad belőle legalább egy kicsi...
2010. febr. 20. 22:03

Nekem ez volt életem 3. Leslie-s edzése, szóval még kezdő vagyok nagyon.

Az 5k with a twistet csináltam meg egyszer fél kilós bokasúlyokkal, aztán én is a 4 fast miles-t, és én is leizzadtam alatta.

A Body fat más, mert ez csak 3 mérföld, viszont rendesen vannak benne kargyakorlatok súlyzókkal. Szóval ettől is el lehet fáradni, és ez még alakformáló is.

De a fő izzadást a nadrág idézte elő, anélkül csak a derekamon folyik a víz. a nadrágban meg has, popsi, comb is leizzad rendesen.

2010. febr. 20. 21:00
Én a Fast start 4 mérföldes tornát csináltam meg, és nagyon izzadtam. Torna után azonnal lefürödtem, de még utána is izzadtam, szóval imádom, ez kell nekem. A Body Fat keményebb, mint a Fast start? Te mióta csinálod?
2010. febr. 20. 18:47

Most fejeztem be a Burn Body Fat &Sculpt Arms 3 mérföldes tornát, hát, izzadtam rendesen..

és még fel is turbóztam az egészet azzal, hogy előástam a neoprén nadrágomat, ami hastól combközépig ér, na, a 45 perc végére szó szerint folyt a víz az alatta lévő problémás részekről.

2010. febr. 20. 17:37
Zsuzso,kezdetnek szerintem fél kilósat próbálj, nehogy megterheld a térded!
1013. zsuzso100 (válaszként erre: 1011. - 0bb3b7d1fd)
2010. febr. 20. 17:19
Asszem nekem is be kéne szereznem bokasúlyt.
1012. vaczila
2010. febr. 20. 17:09
Üdv az újaknak, jó walkozást mindenkinek!
2010. febr. 20. 16:51

Sziasztok!

Csatlakoznék, ha lehet, a lesliezők táborához!

Itt olvastam először róla, kipróbáltam, beleszerettem.

30 éves vagyok, 3 gyerkőccel, 12 kg felesleggel, khm. :-) na de majd most aztán...

Próbáltam az 5k with a twistet, rögötn bokasúllyal, szuper volt, aztán a 4 fast miles-t (na azt azért nem súllyal).

Megvan két 5 mérföldes is, meg egy külön 3-as.

ettől, meg némi diétától remélhetőleg beindul a fogyás, erősíteni meg Réka dvd-vel fogok, napi 1x20(30) perc a 3-4. dvdk-ből. Mire nem jó a gyerekek alvásideje..:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook