Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok! Újra írok, végre...,mert van mit:)Most fejeztem be a walkból a 2 mérföldest ami csak fél órás, utána gyorsan a slim in 6-ból a gyors 10perces hasizom tornát. Azért csak ennyit csináltam, mert már sajnos :(régen tornáztam és gondoltam kezdetnek ennyi elég lesz. Most már 4 hónapja dolgozom:)( előtte gyesen voltam a 2. gyerkőccel) szóval ez az ülőmunka igencsak ráült az én hasamra, csípőmre, combomra és igen ragaszkodó módon rárakódott:(
Örülök, hogy Ti ilyen kitartóak vagytok, olyan sokat írtatok:) Ha nem is mindennap, de azért mindig visszaolvasom a beírásokat.
Vajon hol van eddit? Már fut biztosan a szabadan:)
Ezzel én is így vagyok, egyikhez van felirat és az is kezdő, esetleg nézd meg!
De ha utánaolvasgatsz, előbb-utóbb menni fog.
Sziasztok! Érdeklődtem a városban,két helyen van infraszauna. Csakhogy...egyik helyen 600ft,míg a másikon 1000ft - 30 perc. Mivel gyűjtögető életmódot folytatok a nyaralás miatt,még utána számolni sem mertem megéri-e hetente 2-3 alkalomra kiadni ennyit.
Viszont a nagy túlsúly miatt,ajánlatos lenne,ezt a módszert is rendszeresen kihasználni.
Szívem csücske 100 fölé menni. Álom csúcs a 85 lenne,de ha 70 lesz akkor már megtollasodtam, és szárnyaim nőttek:-)))
Mivel súlyos gerincbetegnek (2 porckorongsérv) vagyok titulálva,ezért gerincerősítés folyamatosan kell. Mindenhova bringával járok ami 5km-en belüli táv.Mondjuk ez balul ütött ki,mivel nem bírok menni.
Ezért most állóképesség javító tornázom,azaz heti 5 napot futó-(sétáló)padon töltök,különböző erősségű szinteken szenvedve. Jótékony hatása látszani kezdett,most már bírom a térdeplős comb-fenék erősítő gyakorlatokat.
Lufika,gyrost lehet otthon is készíteni, tönkölyliszt-vagy durumliszből,és megvan az előnye,hogy zöldségekkel rakod tele, na, jó pár sovány parázs husi is kerülhet bele.
Tésztát nagyon vékonyra dolgozod ki, sütni se kell sokáig.
Kivéve megkened kis sűrített paradicsommal, megtöltöd párolt zöldségekkel,és azonnal feltekered.
Tetejére kis ízesített,vagy salátaöntetes natúr joghurt rá,1-2 kanállal,és jó étvágyat:-))
Te akkor már nagyon edzett lehetsz. Én még a 4 mérföldestől is elfáradok, mondjuk én próbálok mindig dinamikusan lépkedni, és az elején, amíg bírom, futólépésben csinálom. Néha nagyon fáj a vádlim utána, de Leslie az abszolút kedvencem.
Ma picit rosszul vagyok, szerintem a tegnapi gyorsbüfés gyros megtette a hatását, mindig a wc-re kell szaladgálnom. Na de nem baj, így jár az, aki bűnözni mer. Megérdemlem. Remélem emiatt nem marad el a mai napi torna.
Na, jó, nekem még augusztusig lesz időm, szépen lassan...és biztosan.
Egyébként én nem parázok, hogy nem fogyok, nem diétázok...korábban is diéta nélkül ugrott le 10 kg elég hamar, és majdnem el is értem, amit akartam, csak ott már asszem kellett volna a diéta is.
Ügyes vagy, hogy fogytál, csak így tovább. Nagyon szimpatikus a hozzáállásod is. Megkérdezhetem, hogy mennyi az álomsúly, már ha ez nem bántó kérdés? Mit tornázol?
Az infraszaunát én is kipróbálnám, de falun erre nincs lehetőség, buszozni meg nem akarok fél óra izzadásért. :( Ha izzadni akarok, Leslizek. Tudom ez nem ér fel a szauna jótékony hatásaival, de ez van...
Én ma megcsináltam Béres Alexandrától a Live-ot, és isteni volt. Végig tudtam csinálni 52 perc alakfomálás-erősítést. Jó, nem számolom azt a 4 fekvőtámaszt, amit az igen "fejlett" karizmaim miatt nem tudtam megcsinálni, de most nagyon büszke vagyok magamra. Ajánlom nektek is, mert tényleg jó. Rendesen érzem a fenekemet. Mondjuk van is mit érezni. :) És lelkesítő még az is, hogy Alexandra sok emberrel tornázik együtt, nem csak én szenvedek.
Tudod mit? Néha kell az. Rájöttem,nem kell állandóan azon görcsöljek,hogy jaj,most fogyizom,most nem mennek a kilók lefele. Ettől csak görcsöt kaptam,izomgörcsöt,később meg agy-görcsöt:-))
Így általában 2 hetente ráállok a mázsálóra és kész.
Van jó nagy motiváló tényező.Juli.02-án megyünk olaszba nyaralni,és akkorra szeretnék valamilyen elfogadható méreteket ölteni.
Pl.ha belecsobbanok a tengerbe,ne okozzak dagályt pl.
Van jó hírem is, fogytam 2 kilót,ma méredzkedtem,és 118-on állt meg a mutató.
Sőt a városunkba javaslat után találtam olyan infraszaunát ahova nagyon kevesen járnak,mivel eldugott utcácskában van. Míg oda eltekerem a bringát is,jó edzés lesz,de legalább egyedül leszek.
A házi orvos tud benne segíteni igazán,megmondja,hogy kell-e beutaló,de szerintem telon is meg tudod kérdezni.
Nálunk pl.nem kell
Sziasztok!
Elnézést a passzivitásért,ellenőrzést kaptunk a hétre,és volt drill rendesen.
Próbálok bekapcsolódni,T-trappot megnézem én is később,hátha...
Étkezéssel én úgy vagyok,hogyha közvetlen mozgok utána,totál hányinger,így én kb.2 órát rápihenek,e van mikor többet.Egy biztos du.4-re járok tornázni,és előtte legalább egy órát pihizek.
Levegővétel hmm, orrsövény ferdülésem van,de alapból orron veszek levegőt,és fújom ki. Szájon már csak akkor ha nem bírom,de szintén be-és ki.