Vörös haj (beszélgetés)
Szia!
Én is festett vörös vagyok, sokáig kerestem a számomra megfelelő színt. Már kb. 2-3 éve ezt a színt használom, és nagyon bejön még mindig! Van fönt egy pár képem a reg.lapomon, nézegesd meg! Nem akarom itt reklámozni, aki dob egy privát üzenetet, megírom neki a színt. Bocsi, hogy nem ide, de nem szeretném, ha az orromra koppintanának... ;)
"Hideg vörösek: violett, szilva, meggy, lila
Meleg vörösek: réz, aranyréz, ticián, narancs, lazac, barack
Tipp:
Milyen információkat fûzhetünk ezekhez a színekhez?
Ha az arcbôr gyakran elpirul vagy enyhén vörös árnyalatú,
ne használjunk meleg vörös színeket, mert az inkább kiemeli ezt a tulajdonságot. Megjegyzés: Ezt vegyük észre, ez a mi feladatunk!
Kérdezzünk rá a sminkhasználatra és a vendég által legkedveltebb színekre, amit a ruhatárában talál.
- Aki erôs kék, zöld sminket használ, az élénk, meleg vörös hajszín töménnyé teheti a megjelenést.
- Ha a ruhatárában inkább az ôsz színeit (barna, narancs,
sárga árnyalatokat) szereti vendégünk, az ehhez harmonizáló meleg vöröseket használjuk inkább
A vörös árnyalatok gyakran engedik a színüket, és megkopnak. A meleg vörös árnyalatok sárgulnak, a hideg vörösek pedig barnás vörös árnyalatúvá kopnak.
Ezt szintén fontos elmondanunk, mielôtt tónust választunk, fôleg a nyári idôszakban. A klóros víz, a termálvíz vagy a tengervíz lemattíthatják a vöröseket, amelyek kopottakká válhatnak ezáltal.
Melyik vörösnek szép a színe?
Mivel nem egyforma az emberek izlése azt hiszem ezer meg egy véleményt fogsz olvasni :)
További ajánlott fórumok:
- Nem tetszenek a vörös szeplős nők!!!!
- Nemzeti Segélyvonal: 1752, a Vörösiszap-katasztrófa károsultjainak
- Kiráz a hideg a vörös hajú pasiktól.
- Barna szülők- vörös baba??
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Divat még a vörös haj?