Vörös haj (beszélgetés)

1 2
8. **Rita** (válaszként erre: 7. - Sylvia81)
2009. jún. 30. 08:45
Szerintem nyugodtan kiírhatod melyik vörös festék az amelyik nem fakul ki
2009. jún. 30. 08:42
Ja, és én nem szeretem, ha répára vagy lilára fakul... Na, ez nem! Már nem is nagyon fakul ki. Nemrégiben nem jutottam el sokáig fodrászhoz, kb. fél évig :S, és akkor is szép maradt a színe, bár nem érvényesült, mert a kriminális lenövés miatt összekötve hordtam.
2009. jún. 30. 08:39

Szia!

Én is festett vörös vagyok, sokáig kerestem a számomra megfelelő színt. Már kb. 2-3 éve ezt a színt használom, és nagyon bejön még mindig! Van fönt egy pár képem a reg.lapomon, nézegesd meg! Nem akarom itt reklámozni, aki dob egy privát üzenetet, megírom neki a színt. Bocsi, hogy nem ide, de nem szeretném, ha az orromra koppintanának... ;)

5. Rita1983 (válaszként erre: 4. - Dezi69)
2009. jún. 30. 08:38
Ezeknek a Brillance-nak mi a pontos a nevük?
2009. jún. 30. 08:35
Rengeteget kipróbáltam én is az utóbbi években,nekem a Brillance 859 és 876 jött be.Az előbbi élénkebb,de visszafogott,az utóbbi mélyebb árnyalat,nekem most is ez van.Annyira egyéniség függő,hogy nehéz eldönteni kinek melyik állna jobban.Viszont egy jó tanács a radiance festékeket kerüld,mert azok piros árnyalatok és nehezen elfedhető utána egy sötétebbel is.
2009. jún. 30. 08:33

"Hideg vörösek: violett, szilva, meggy, lila

Meleg vörösek: réz, aranyréz, ticián, narancs, lazac, barack

Tipp:

Milyen információkat fûzhetünk ezekhez a színekhez?

Ha az arcbôr gyakran elpirul vagy enyhén vörös árnyalatú,

ne használjunk meleg vörös színeket, mert az inkább kiemeli ezt a tulajdonságot. Megjegyzés: Ezt vegyük észre, ez a mi feladatunk!

Kérdezzünk rá a sminkhasználatra és a vendég által legkedveltebb színekre, amit a ruhatárában talál.

- Aki erôs kék, zöld sminket használ, az élénk, meleg vörös hajszín töménnyé teheti a megjelenést.

- Ha a ruhatárában inkább az ôsz színeit (barna, narancs,

sárga árnyalatokat) szereti vendégünk, az ehhez harmonizáló meleg vöröseket használjuk inkább

A vörös árnyalatok gyakran engedik a színüket, és megkopnak. A meleg vörös árnyalatok sárgulnak, a hideg vörösek pedig barnás vörös árnyalatúvá kopnak.

Ezt szintén fontos elmondanunk, mielôtt tónust választunk, fôleg a nyári idôszakban. A klóros víz, a termálvíz vagy a tengervíz lemattíthatják a vöröseket, amelyek kopottakká válhatnak ezáltal.

2009. jún. 30. 08:30

Melyik vörösnek szép a színe?

Mivel nem egyforma az emberek izlése azt hiszem ezer meg egy véleményt fogsz olvasni :)

2009. jún. 30. 08:28
Sziasztok! Már pár éves festettem a hajam vörösre. De igazából mindig más vörös,nem találom a megfelelő színt? Megírnátok, hogy melyik vörösnek olyan szép a színe? nem szeretnék se túl fakó. sem túl élénk vöröst. Akinek van, esetleg képet is felrakhatna.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook